Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godziny nad ranem

sny

Polecane posty

Gość godziny nad ranem
duzo w zyciu przeszlam ale ostatnio dostawalam ciosy co 3 miesiace. I nie byly to lekkie sprawy-choroba ciezka matki, opieka nad nia, przerwane studia, slub odwolany dzien przed planowanym terminem...juz mi sie nie chce temu wszystkiemu stawic czola.

Gość właśnie dlatego
to nie wiem już co Ci napisać :( u mnie też było ciężko i nie widać było szans na poprawę,ale teraz jest dobrze,więc i u Ciebie jest nadzieja na zmianę :)

ja też mam ostatnim czasem same dolki...tez mam ochote sie zalamac...nie wiem co mam robic,czuje sie bardzo samotna,mimo ze mieszkam z chlopakiem...zycie potrafi byc zaskakujace..

Gość godziny nad ranem
wiesz, pewnie tak tylko ja juz po prostu nie chce na nia czekac. Jestem juz zmeczona, za kazdym razem umordowalam sie jak dzika zeby bylo lepiej i zaraz dostawalam z innej strony. Ja naprawde juz jestem po prostu zmeczona i pogodzona z tym.

Gość właśnie dlatego
a Twój chłopak Cię nie wspiera? nie chcę być wścibska,ale czemu odwołałaś ślub, z powodu problemów finansowych? może to Cię najbardziej zdołowało? czemu nie chcesz iść do lekarza,nawet jeśli byś musiała brać leki przez jakiś czas to może właśnie to Ci pomoże?

Gość godziny nad ranem
chlopak mnie wspiera, mieszkamy razem, ale on duzo pracuje i chyba nie rozumie, ze ja naprawde mam dosc...slub odwolalam bo moj facet zrobil glupote, ktora wybaczylam, nie zdrada. Mozliwe, ze doluje mnie kasa....a do lekarza nie chce isc bo nie wierze w zadna pomoc, bylam u lekarzy i oprocz psychotropow nie dostalam nic. Poza tym ja nie chce pomocy bo nawet jak mi pomoga to za pol roku dostane z innej strony. Ja chce zeby sie to skonczylo po prostu.

Gość właśnie dlatego
to może właśnie z nim pogadaj, szczera rozmowa to podstawa; a może jednak z tej terapii skorzystaj skoro leków nie chcesz?

Gość godziny nad ranem
terapii tez nie chce. Gadalam z nim, od pewnego czasu sie denerwuje. Nie ma wyjscia z tej sytuacji, tzn jest tylko jedno.

Gość właśnie dlatego
:(

Gość mnie sie czesto sni
ze wypadaja mi przednie zęby i mam szczękę jak taka babulinka :o ale te sny sa strasznie realistyczne, jak sie budze, to sprawdzam czy mam te zeby bo czuje tak,jakbym ich nie miala... ale wydaje mi sie,ze te moje sny i wypadjacych przednich zebach to przez to,ze ja sie boje o te moje zeby w rzeczywistosci, bo mam starsznie ciasno osadzone i przez to mi się psują od tylu, od korzenia, tak,ze nie mozna tego od razu wylapac i dentysta zawsze powtarza mi, ze to jest problem u mnie, na tym punkcie jestem przewrazliwiona i mysle,ze stad sie biora moje sny o wypadaniu zebów, a przynajmniej mam taka nadzieję ;)