Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobbieta321

PREZENTY

Polecane posty

Gość Kobbieta321

Jak trafic na dobry prezent na gwiazdke dla dziecka w wieku 1-2-3 lata? Jak juz wybiore jakis prezent na allegro to jak poczytam te komentarze to szlak czlowieka trafia bo sam nie wie czy wziasc czy nie wziac jak sie okaze ze to chinski bubel, jak to nie ktorzy pisza.Musze zakupic prezent dla chlopca w wieku 3 lat i dziewczynki prawie 2 latka.Pomocy?Jak cos wybrac gajnego?

Gość nie, tzn w dupie mam jej
Matka, fajnie, że kupisz dziecku zabawę za 400 zł :o

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ale po co wydawać na to 400 zł jak są tańsze

Gość Kobbieta321
Tak, zabawaka za 400zl fajna, ale nie na moja kieszen bo za tyle to ja calej rodzinie kupie prezenty.pozdrawiam:)

Gość chodzi mi o to że to bez sensu
bo to tylko dziecko, nie szkoda ci kasy na coś, co zaraz 1. popsuje 2. pojdzie w kąt 3. zniszczy się ? Po prostu uważam, że to marnotrastwo kasy, ale masz rację - to twoje pieniądze, w sumie nic mi do tego. tyle że za taką kasę mogłabyś kupić w hurtowni np plik kolorowanek dla dzieci z domu dziecka na przyklad.

Ludzie dla jednych 400zl to pol wyplaty dla innych to wartosc 50zl, podalam przyklad moze kogos zainspiruje, ja mam takie typy na ten rok ale raczej wybiote klocki i ciastolina bo to zabawki bardziej tworcze a piesek zrobi furrore ale podejzewam na krotko.

Gość kup se słownik ortograficzny
i zacznij z niego korzystać, zrobisz dziecku największy preent

Gość Kobbieta321
Chcialam dla chlopca kupic jakis samochod sterowany cos takiego JEEP CROSS-COUNTRY 29cm! GW/ OD SS (21421)(numer 1271379916) ale komentarze nie daja zaufania, a dla dziewczynki myslalam o czyms takim ale to chyba wersja nie polska KRZESEŁKO UCZYDEŁKO STOLIK- ZOBACZ FILM ! (8)(numer 1275730173). Co myslicie?

Gość .rogalikz czekoladą
mysle, ze klocki lego to super pomysl- jest ich masa- duplo,dla chlopcow, dla dziewczynek- zawsze cos znajdziesz...i w zaleznosci od funduszy,mozez wybraz zestaw maly lub duzy

jeslio samochod chodzi ti podobnie jak pies na poczatku zrobi furrore a pozniej pojdzie w zapomnienie , krzeselko dla 2 latki masz na mysli te z fisher price? moze byc dobrym pomyslem, slyszalam duzo pozytywnych opini, jeszcze moze dla dziewczynki szceniaczka przytulaczka albo uczniaczka z FP mis zewsze jest fajnym prezentem, dla chlopca polecam klocki lub ciastoline, ja mam 2 chlopcow i wlasnie chyba ta ciastoline kupie, choc jeszcze sie zastanawiam

Gość Kobbieta321
Chłopiec ciastoline juz ma, i swietnie sie nia bawi, ogólnie to duzo maja zabawek to sa moje chrzesniaki i jest ciezko cos wybrac:(A tu juz Święta sie zbliżaja:)))

hm no to juz sama nie wiem, na Mikolaja np moi dostaja tylko slodycze, a na gwiazke drozsze prezenty, zazwyczaj zabawki, ale jesli jestes Matka chcrzestna to nie mui to chyba byc tez prezent za nie wiadomo ile kasy, moze symboliczny wystarczy? u mnie chrzestni np to na swieta kupuja symbolicznie

Gość Beatkowiec
Polecam Klub Dla Ciebie www.KDC.pl

Gość a jaaaaaa
moje dzieci bardzo się ciesza z klocków lego syn ma 8 więc coś mądrzejszego dostanie a córcia ma 3 i wczoraj przyszła z katalogiem i pokazywała zamek :) i koniki lego więc już wiemy co kupić Chinszczyzny nie kupuj. Ja tam wole oryginalne i dłużej wytrzumuja te zabawki i nie rozpadają sie Kup dla dwulatka lego duplo takie wiaderko z klockami fajna rzecz , moi tez to mają

Ja polecam ciastolinę w zestawie do robienia lodów :) http://allegro.pl/ciastolina-lodziarnia-4tuby-play-doh-hasbro-tv-i1271588010.html, kupiłam braciszkowi na 3 urodziny i mimo że było to ponad pół roku temu nadal jest zachwycony, w komplecie na allegro dołączone sa tubki ciastoliny, jest ona innej jakości niż zwykła plastelina, np nie klei się do dywanów, łatwo ją zebrać i odkleić z ubrania - co jest ważną kwestią u takiego malucha :) jak ciastolina się skończy, można dokupić same "tubki" z nową masą. Mnie i mojego braciszka dzieli 18 lat różnicy wieku, a mimo to uwielbiam się z nim tym bawić! Zawsze jak przyjeżdżam do domu, Michaś mówi do mnie "a może porobimy dziś lodziki?" składam mu zamówienie np na lody z posypką albo polewą czekoladową a on siedzi, kręci i tworzy nowe dzieła :) zawsze pyta czy chce loda w "fafelku? czy w kubku :) NAPRAWDE POLECAM!! ja kupiłam zabawkę w Smyku w lutym za 99pln z promocji, widze ze teraz na allgro można kupic zestaw za 70 pln z przesyłką!!

również ciastolinę polecam, ale oryginalną play-doh, inne nam szybko schną. Nawet jak się rozniesie po domu to nie ma problemu z powyciąganiem jej choćby z dywanu. Moje dzieciaki ją uwielbiają. No i do pisania/rysowania wszystko co Crayoli jest. Uwielbiamy tą firmę. Bez problemu się spiera, zmywa ze ścian itp. Ostatnio dzieciaki dostały z tej firmy pisaki do malowania na wannie/kafelkach i są przeszczęśliwe!

Gość Kobbieta321
Dzieki wszystkim za podpowiedzi juz troche mi sie temat lepiej rozjasnil co kupic a czego nie:)

Gość może byc płyta z piosenkami
dzieciecymi, jakieś fasolki, majka jeżowska, Pan Kleks. Klocki przytulanka ksiażeczka zabawka interaktywna dostosowana do wieku

dla chłopca fajnym pomysłem są też gry - są takie specjalne, które edukują przez zabawę, sporo tego jest na swiatekgier.pl, są całkiem tanie i ładnie się prezentują :P

Gość Marcyska76
Ja kieruję się przede wszystkim tym, żeby zabawki były bezpieczne. W końcu zdrowie mojej pociechy jest dla mnie najważniejsze. Moja córka niedawno skończyła 3 lata i uwielbia bawić się drewnianymi klockami. Takie klocki mają jeszcze tę zaletę, że są w zasadzie niezniszczalne :) No i mnogość elementów skutecznie wypełnia dzieciom czas. Córka ma już trzy zestawy różnych klocków, wszystkie zakupiłam tutaj: http://szkolnis.pl/zabawki_drewniane