Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobiografia1mre

Komu podarowac za darmo ??

Polecane posty

Gość autobiografia1mre

chcialam sie Was poradzic - istnieje w internecie strna, gdzie ludzie oddaja za darmo rzeczy z domu. Chce oddac suknie slubna i garnitur z dodadtkami dla przyszlej pary mlodej . Napislo do mnie 20 osob z prosbami o wysylke. Jedna kobieta blaga wrecz, wysyla co chwilke prosby i opisuje dramatyczna syt materialna . Nie wiem komu podarowac te rzeczy, czy pierwszej osobie ktora odpoiwieddziala na ogloszenia ( byloby chyba sprawiedliwie ?? ) czy tej Pani, ktora tak mnie prosi ?

Gość wnioskuje......
niech ci podaruje swistek z wyplaty..........albo swoje zdjecie czy oby na siebie chce ta sukienke.... .....bo teoretycznie kazdy umie prosic, blagac zrzucajac wine na kiepska syt materialna.....

Gość bukaa
Ale sprzedać suknię ślubną na alegro wcale nie jest tak prosto. W większości przypadków nie ma ofert. Ja bym dała tej, która napisał pierwsza.

Gość autobiografia1mre
nie chce wystawiac tych rzeczy na allegro, - ufam , moze naiwnie, ze ktos z nich skorzysta. Z reszta suknia nie jest w idealnym stanie.

Gość autobiografia1mre
kurcze, chcialam dobrze a teraz mam dylemat komu na parwde moga sie te rzeczy przydac

Gość wnioskuje......
a garnitur jest? jesli uwazasz ze i 300 zl jest ci zbedne to oddaj tej pierwszej a jak chcialabys i 3 stowy to sprzedaj na allegro. Za tyle napewno ci pojdzie