martta 0 Napisano Październik 26, 2010 Chce kupić szara zimowa kurtkę,kozaki szare już mam, do tego czarna torba i ciemny szal.Co myślicie o tym połączeniu?Proszę o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mijakulpa Napisano Październik 26, 2010 nie no troche nudnawe połaczenie.plaszcz moglas kupic czerwony lub bordo a do tego pasowalyby ci te szare kozaki i bylabys trendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lawedinha 0 Napisano Październik 27, 2010 hm myślę że jak to będą nasycone kolory, a nie jakieś wyblakłe, to może się fajnie uzupełniać... taki jaskrawy czarny + jaskrawy szary powinno dać wrażenie dostojności i gracji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Październik 27, 2010 a kurtka taka http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tradycyjnie/kolekcja_damska/kurtki/produkt/6/0/1 tylko że jasna szara(popiel) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Październik 28, 2010 i jak ta kurteczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szuszka Napisano Październik 28, 2010 Całkiem fajna kurtka, naprawdę . Może trochę nie podoba mi się dół,ale generalnie jest o.k. Co do zestawienia kolorystycznego to nie mam żadnych zastrzeżeń ,ale przydałoby się cos do "przełamania" tej szarzyzny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach