Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolpraca mojego meza

Gdzie w internece kupic fajne ubranka dla dzieci?=

Polecane posty

Gość gość
Mogę polecić fajny sklepik z dobrej jakości ubrankami w bardzo przystępnych cenach. www.abikids.pl

Gość gość
Zapraszamy na Facebooka do Mila Fashion Kids!;) u nas znajdziecie ciuszki tylko od polskich producentów! Zapraszamy do lajkowania;)

Gość koers
Polskie produkty od Polskiej firmy Kolalik.pl. Bardzo dobra jakość!! szybka wysyłka

Witam, ja polecam super ubranka dziecięce ubranka dla dzieci Mają wyprzedaż ubranek Losan od 0 do 2 lat

Gość goggosia
w kolaliku mają super ubrania! bardzo dobra jakość!

Gość karrka
Słyszałaś może o sklepie Kolalik.pl - Polska firma. Polecam zajrzeć. bardzo dobrej jakościu ubrania!

Gość Dgora
śliczne sukienki na lato dla dziewczynek od Polskiego producenta Koallik.pl

Gość gość
Ja kupuję ubranka dla mojej dwójki w Gdyni w fajnym sklepiku przy Antoniego Abrahama chyba 18. Nazywa się HIP HOP. Obsługa bardzo sympatyczna. Mają też stronę internetową www.hiphop-mayoral.pl. Polecam fajne ceny i super ubranka z Mayorala :)

Gość gość
Polecam sprawdzić ofertę sklepu www.justluxkids.com Ubrania od włoskich i polskich producentów, m.in. Kids by Voga Italia, by Mimi Fajne, oryginalne i wygodne ciuszki. Aktualnie dużo wyprzedaży i nowości

Gość gość
W internecie juz raz się przejechałam na kupnie ubranek. Odchorowalam ten pomysł, raz z body odpadła cholerna napa i nie chcieli na swój koszt przesyłki przyjąć!!! Więc byłam stratna o 11 złotych na body za 14zl i 2 tygodnie czekania. Skończyło się na tym, że zanim dostałam body z powrotem, a kurier tez idiota, to body były już za małe!!! Druga sprawa, to drugim razem dostałam pajac który był już noszony (zdarta metka, pognieciony, lekkie ślady po... slinie?????). Ja PODZIEKUJE zakupom dla maluszka przez net. Wole juz się przejść na spacerek do sklepu. Mam w pobliżu z reszta ryneczek, z tamtą panią to można konie kraść :)

Gość gość
Polecam fińskie ubrania Reimy na karibooshop.com:)

Gość gość
Masz dobrej jakości ubrania zimowe dla dzieci, z którymi nie wiesz co zrobić? a może chciałabyś/łbyś kupić markową odzież dziecięcą w dobrej cenie? Jeśli tak to zapraszamy na parkingówkę na początku września na Ursynowie w Warszawie. Oczywiście udział jest bezpłatny. https://www.facebook.com/events/660360930732758/

Gość gość
Bardzo fajne ubranka są na stronie www.abikids.pl

Gość Kasioka
Ja kupuje w internecie, głównie na Kolalik.pl. Mają bardzo ładne ubrania super jakości

Gość amma_g
Ja również dla mojej córki robię zakupy na stronie Kolalik.pl bardzo lubię ich ubrania, są super jakości i ceny normalne :)

Gość gość
A ja często kupuję w sieci, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło być niezadowoloną. Polecam ubranka na buy4kids.pl myślę, ze każdy coś tam dla siebie znajdzie, mają fajne polskie produkty oraz zagraniczne, ale już niestety poza moim zasięgiem, choć czasem znajdzie się jakaś okazja i wtedy warto kupić te droższe.

Gość gość
Ja kupuję na kolalik.pl ,ubrania mają bardzo dobrej jakości no i moim dzieciom się podobają :)

Gość gość
Witam. Fajne ubranka dla dzieci różnego wieku a także i dla dorosłych są na www.garderoba-green-rose.pl . Ciuszki dla dzieci są z naturalnych tkanin, a bielizna termoaktywna z wełny merino jest boska <3 :)