Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolpraca mojego meza

Gdzie w internece kupic fajne ubranka dla dzieci?=

Polecane posty

Gość Sosia5
Ja stawiam na Kolalika, jak kolezanka wyzej. Dlaczego? Slodkie te rzeczy maja, serio

Gość podłaania
ja sprzedaję rzeczy reimy bo w ogóle się nie psują ani nie wycierają/blakną w użytkowaniu, a też kupuję na stronce http://makowapanienka.com szybko się uwijają z przesyłką..

Gość kasia mama
Hej, polecam MISUMISU ! mają proste rzeczy i fajne ceny :) www.misumisu.pl

Gość WikiV3
Kupowanie przez internet to super sprawa! Duża oszczędność czasu i często pieniędzy, a ubrania są lepsze niż w sieciówkach. Ja polecam sklep http://www.kolalik.pl/index.php? . Sprawdzona polska firma. Szyją bardzo dobre jakościowo ubranka. szybka wysyłka i nie robią problemu z wymianą rozmiaru!

Gość AgaKK
Polecam Polską firmę Kolalik.pl! Super ubranka! Wysoka jakość materiałów i szycia, szybka wysyłka, dobra cena i bez problemu wymieniają jak się rozmiar nie zgadza. Polecam :)

Gość Agniesszka
Ja kupuję na http://www.kolalik.pl/index.php? , super Polska firma, maja bardzo dobre jakościowo ubrania. Ja oszczędzam czas i pieniądze, a mojemu dziecku bardzo się podobają ich rzeczy :)

Gość AgaKK
Zobaczcie ubranka tutaj http://kolalik.pl super Polska firma, dobra jakośc i dobra cena :)

Gość gość
Polecam http://www.projektbazar.pl jeśli chodzi o niebanalne ciuchy dla dzieci to chyba najlepsze miejsce w sieci.

Ja kupuję od jakiegoś czasu w kolalik.pl maja super kolekcje i dobrej jakości materiały.

Gość gość
K***alik, spamerska dzivvko ty! Nie wstyd ci tak się kvrwić za parę groszy? :o

Gość AgaKK
Bardzo dojrzała wypowiedź, jeszcze anonimowo. Nie rozumiem oburzenia. Jestem klientką Kolalika bardzo lubię ich produkty i uważam,że są na prawdę dobre dlaczego miała bym nie podzielić się tą informacją na forum poświęconym ubrankom dla dzieci??

Gość gość
W necie kupuję w kolalik.pl. Mają fajne wzory i materiały dobrej jakośći. Polecam!

Gość gość
Fajne ubranka to mają takie sklepy jak zalando.pl albo my toys.de (wysyłka również do Polski). Ja w prawdzie nie mieszkam w Pl więc za przesyłkę z Niemiec (My toys) płacimy 5.90 euro (do Pl jest chyba z 8 euro) ale wybór mają genialny bo od akcesoriów dla mam, niemowląt po zabawki , sprzęt sportowy i ubrania sportowe, buty i odzież damską i buty męskie. Tam są nieraz bardzo duże obniżki a rzeczy tylko markowe. W zimie kupiłam córce zandały trekkingowe la hobba za 11 euro przecenione z 39 euro oraz kurtkę la hobba soft Shell za 9 euro (36 zł) przecenioną z 40 euro. Jak ktoś zna niemiecki lub angielski to może buszować i mieć po fajnych cenach markowe oryginalne rzeczy.

Gość gość
Niektóre z tych podanych tu sklepów mają ubrania marnej jakości i to widać nawet przez zdjęcie. Wchodzę na zakładkę bezrękawnik i wyświetla mi się jakaś dresowa kamizelka a w opisie można się doczytać że to tkanina dresowa .... tak jakby nie można było napisać czy bawełna czy poliester bo to raczej ważne . Ogólnie takie jakieś. smutne te ubrania

Gość gość
Ja nie narzekam na jakość materiałów w kolaik.pl. Kupowałam sliczne ogrodniczki dla synka i corki i dzins jest swietnej jakości. Uściski, Migotka :)

Gość gość
Stawiam na niepowtarzalnośc wzrów:) Dlatego moje maluchy chodzą w ciuszkach oryginalnych z krótkich serii. I to co pisze Migotka jest prawdą. Tez kupuje w kolaliku:) Całuski:))))

Gość Kamiilka
Racja w Kolaliku mają bardzo ładne, niespotykane ubrania jeżeli chodzi o pattern :) są też dobrej jakości i w dobrej cenie :)

Gość gość
Pod waszym wpływem zajrzałam do kolalika. Rzeczywiście warto było. Zastanawiam sie nad kilkoma ubrankami ale zobaczę jak w tym miesiącu z premią będzie;) Jak nie będzie to kupię tylko spodenki dla synka siostry. jak na ciocię przystało :))))))))))

Gość Faliia
Super wybór! Na pewno nie będziesz zawiedziona :) Uwaga kupowanie u Kolalika wciąga. TO jest takie wygodne i na prawdę dobra jakość :)

Gość gość
Polecam wszystkim www.malenkids.pl Sami polscy producenci, ciuchy przepiękne,bardzo oryginalne i super jakość.Sklep stacjonarny jest przy ul.Ofiar Oświęcimskich 36, Wrocław. Trzeba może zapłacić troszkę więcej niż w Zarze czy Smyku, ale naprawdę warto :)

Gość gość
Ja polecam bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie www.smoczus24.pl ciuszki od 0 do 2 lat można wybrać naprawdę fajne okazy :))

Gość Gośkaaz
Hej ja kupuję w sklepie internetowym Kolalik. bardzo dobra jakość super cena :)