Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczyny i kobietki, bardzo Was proszę o radę... Problem jest dość krępujący, ale widzę, że to forum właśnie do tego typu tematów służy... Otóż, jestem jeszcze dziewicą, tak wiem, że to trochę może trącić lamusem, ale mam 22 lata i jeszcze nie oddałam się nikomu. Ale do rzeczy, zaliczyłam przygodę, mianowicie mały romans z chłopakiem z mojego roku, no i jak to na studentów się zdarza, trafiliśmy ze sobą do łóżka, w sensie całusy, pieszczoty, no i najgorsze to seks hiszpański (między piersi). Problem jest taki, że spóźnia mi się okres, wątpię, żeby coś było na rzeczy, bo byłam cały czas w bieliźnie i nie pozwoliłam się TAM dotykać. Ale coś mnie tchnęło, żeby zrobić test, no i zrobiłam Bobo strumieniowy. Wyszedł jakiś taki niewyraźny ślad, ale zrobiłam też inny test, ten cały Quick Value, no i w nim czyściutko.

Gość DOBRA SPACERÓWKA
nie jesteś w ciąży nie martw się tak łatwo się nie zachodzi :P

proponuje zebys powiedziala swojemu parnerowi, ze chyba jestes w ciazy - aby mial czas sie przygotowac na nowine :D:D:D

Gość odpowiem......
a to Ty nie wiedziałaś że przez sex hiszpański zachodzi się najszybciej w ciąże ? :D a tak na poważnie dziewczyno ile Ty masz lat 22 czy 12 ?

i jeszcze 1 nie jestes juz dziewica. blona dziwicza sie nie swiadczy o dziewictwie. masz juz stosunek za soba (moze wiecej ale o tym nie piszesz) - ladnie jest to zdefiniowanie na wikipedi

Gość niesamowite......
może plemniki pełzają i skubane wywęszyły komórkę jajową i pooooszły:-D ale ty tak serio piszesz czy to prowo?

Gość niesamowite......
och ale można sobie humor poprawić czytając takie wątki:-D

"dziewczyny i kobietki, bardzo Was proszę o radę... Problem jest dość krępujący, ale widzę, że to forum właśnie do tego typu tematów służy..." akurat tu trafilas w sama 10tke

Tylko nie piszcie dziewczynie, że plemniki żyją trzy miesiące, bo już mi się nie chce z tego tłumaczyć ;) Może ktoś powinien założyć temat jak najłatwiej zajść w ciąże, albo niezawodne sposoby i będziemy wpisywać, ja już mam dwa typy. 1. Petting przez majtki. 2. Seks hiszpański

Ja wiem, że może się narażam na jakieś pośmiewisko, ale był cień różowej kreseczki na tym Bobo teście, zrobiłam go 2 razy i za pierwszym razem był różowy cień, a za drugim całe całe pole było leciutko zaróżowione, ale w miejscu drugiej kreseczki był biały paseczek. Dzisiaj zrobiłam ten Quick Value i nic nie wykazał. Ja na prawdę się strasznie boję, bo to jeszcze nie jest czas na dzidziusia, chociaż strasznie lubię dzieci. Ale jak mówię, to jeszcze nie czas. Dopiero co zaczynam studia magisterskie, właśnie dostałam pierwszą pracę w zawodzie, wynajęłam mieszkanie, bo do tej pory, to mieszkałam w akademiku. Napisałam na tym forum, bo nie mam z kim o tym porozmawiać, moja mamusia jest 400 km stąd, a z przyjaciółką się jakoś wstydzę. Wogóle mnie strasznie ta sytuacja przerasta, naczytałam się jakiś wypowiedzi, że przez peeting też można wpaść. Ja nie biorę żadnych pigułek, bo nie ma takiej potrzeby, nie ma sensu, dopóki nie mam nawet w planach rozpoczęcia współżycia sexualnego, zwłaszcza, że nie mam stałego faceta, którego bym kochała i zdecydowała się oddać ten skarb. Martwi mnie jednakże, ten blady cień różowej kreseczki. Zaznaczam, że okres mi się spóźnia już jakieś 7 dni, ja zawsze miałam nieregularne cykle, ale jakoś tak się cholernie boję. Zastanawiam się, czy po takim czasie, ta kreska nie powinna być bardziej widoczna, przecież mniej czułe testy już podobno wykazują ciążę, zatem Bobo strumieniowy powinien już pokazać coś więcej. Co myślicie?

Nic nie myślimy, bo nie jesteśmy poradnią ginekologiczną, jak chcesz mieć jasność idź do lekarza. Aha, nie pisz o "skarbie", skoro poszłaś z przygodnym chłopakiem do łóżka, dziwnie to brzmi.

Gość kobito!!!!
Jakim cudem Ty się na te studia dostałaś???!!! Jak będziermy mieć w kraju takich mgr to ja juz czarno wiedze przyszłość!!! Ty DZIEWICA???!!! Śmiech na sali!!! Puszczasz się a robisz z siebie cnotkę!!! Ech ja zaszłam w ciąże bo śniłam o seksie;) Albo mąż się do mnie w nocy przytulił i smyrał mnie ręką hihihi Brak słów!!! A tak wogóle to cycków nie wstydziłąś się pokazać??? w końcu tak cnotliwa jesteś a że "pataszka" w łąpe jeszcze wziełaś to już na 100% ciąża:)

Tak, pewnie, pojedźcie po mnie... Oczywiście! BTW, to chodziło mi o "dziewictwo"w sensie fizycznym, nie mentalnym... W mentalnym, to doskonale wiem, że już nie jestem dziewicą. Napisałam, bo mam problem, bo mam paranoję. Dziękuję bardzo za zmieszanie mnie z błotem.

No to co to za skarb, kawałek tkanki i tyle. Wybacz, ale nie lubię jak ktoś pisze takie bzdury. A co do ciąży, to powtarzam - idź do ginekologa.

Gość niesamowite......
Morganblondy zastanów się dziewczyno...nikt po tobie nie jedzie a okres może się spóźniać nie tylko z powodu ciąży:-) idź do lekarza i już.

Wiem, że okres się może spóźniać z innych powodów, ale mnie ten cień różowej kreski martwi w Bobo teście. Kurde, żałosna jestem i tyle :/