Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel kobiet

kiedy wróci moda na gorsety

Polecane posty

Gość wielbiciel kobiet

i czy w ogóle wróci :( . Mam znajomą która namiętnie nosi gorsety . Wygląda w nich szałowo i cholernie sexy . Moja obecna pani i wiele poprzednich gorset uważa za ekstrawagancję a szkoda. Kobiety zróbcie jakąś akcję czy coś zacznijcie je promować. Wyglądacie w nich bosko.

Gość wielbiciel kobiet
mam na myśli taki http://diores.pl/michelle-koronkowy-gorset-p-4903.html czy też taki http://diores.pl/gold-martina-gorset-p-4479.html czy one są niewygodne !? Wśród znajomych pań (chyba ze trzy się znajdą które noszą ) to wiem że na fitness nikt go nie załaoży ale do pracy w biurze dlaczego nie a tym bardziej na randkę czy inny wypad . Poza tym kobiety robią o wiele dziwniejsze rzeczy dla facetów nieprawdaż.

Właśnie chodzi o to, że one się bardzo łatwo niszczą-fiszbiny się gniotą, gorset się zniekształca i jeszcze uwiera.

Gość wielbiciel kobiet
Droga fawilo, opinia moich znajomych pań podważa zasadność Twego twierdzenia. Oczywiście kazda odziez czy bielizna ma swoją żywotność. Ale z jednym musisz się zgodzić . KAŻDA kobieta wygląda w gorsecie sexy.

Gość generał Custer u źródeł Nilu
wielbicielu kobiet wypowiem tezę, która rzekomo jest kontrowersyjna :D otóż kobieta w zasadzie ma służyć jako źródło męskiej radości kobiety o tym zapomniały a homoseksualny syndykat mody skutecznie utwierdza panie w błędzie :classic_cool:

No ale przepraszam, wg. was w tym paradować po ulicy mamy? Bo nie rozumiem o co ta gadka - skoro sie takie produkuje, to znaczy, że kobiety je noszą. Po prostu wy tego nie widzicie, bo są normalnie pod ubraniem schowane - tam gdzie miejsce bielizny :P

Tak samo jak niektóre kobiety na co dzień noszą szpilki, chociaż te buty nie są wygodne. Wygląda to ładnie, ale nie każdemu chce się katować. Więc moda na pewno na gorsety nie wróci, ponieważ są drogie, łatwo się niszczą i poza kwestią dekoracyjną nie spełniają żadnej roli.