Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka ddddd

ruchy dziecka

Polecane posty

Gość karolka ddddd

czasem moja dzidzia sie rusza tak energiczniej ze sie martwie tzn nie mam doswiadczenia czy tak ma byc czy co czasem ma jakby trzesawki sekundowe, bulgocze cos, trzesie sie itp ;/ ja to tak odczuwam, a dzis w nocy np tak sie wiercila przypominało mi to ''robienie na drutach'' tak jakby raczkami cos robila w srodku tak szybko no niewiem, na usg jest wszystko ok, moze ja sobie wkrecam?? bo sie naczytalam na glupich forach? oczywiscie normalne rychy tez sa i kopniaki. wy tez tak macie?? nie tylko kopniaki ale takie no ''drobne wiercenia sie?'' sama jujz niewiem jak to opisac

Gość aaaabbbbeeeeee
moze ma czkawke

Prawdopodbnie czkawka :) Mój synek często ma czkawkę, jeszcze jakiś czasem temu miał nawet kilka razy dziennie. Powodem do zmartwień mogłoby być to, że maluch się nie rusza.

Gość frghrea
Też czasami wydaje mi się że jest coś nie tak bo czuje te ruchy tak szybko, że to jest nie możliwe żeby mały się tak szybko ruszał ale staram się tym nie przejmować na usg jest wszytko wporządku powód do zmartwienia miała byś wtedy gdybyś przestała czuć ruchy;)

Gość karolka ddddd
dzieki za wpisy:) czkawkę ma nawet 3 razy dziennie i wiem jak ja rozpoznac. to calkiem co innego...

Gość karolka ddddd
moze rzeczywiscie malenstwa sie tak ruszaja a czuc tak przez wody? bo przeciez ono tam pływa.

Gość ssssssssssssssssssssssss
uppp

Przed 3 dni córka ruszała się inaczej, tzn bardziej intensywnie, mocniej i byłam tym zaniepokojona. Poszłam do lekarza , podłączył mi ktg i się okazało ze puls jest 200!!! Dostałam skierowanie do szpitala, a tam wszystko wróciło do normy. Nie wiem czym było to spowodowane, być może tym że się denerwowałam tym że się inaczej rusza, nie wiem. Potem miałam ktg 2 razy w tygodniu i wszystko było juz ok,