Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zwierz...

Spotkałybyście się z kimś takim?

Polecane posty

dobra dupa. i skad sie tacy biora. Tak na prawde zalozylem wczoraj profil na stronie ktora polecila dzisiaj perwersja. Natomiast tego typu portale, potrafia chyba najlepiej ocenic, zjechac, wkrecic w ziemie uzytkownika forum, ktory wrzuca swoje rozneglizowane foty. Sztuka w tym, zeby odpowiednio do tego podejsc i wychwycic to, co faktycznie warto zmienic (w moim przypadku silownia z cwiczeniami na mase). Sam wobec siebie tez potrafie byc krytyczny, a nie jestem jakims zapatrzonym w siebie narcyzem. Jakbym byl mameja, to dalbym sobie mowic, zeby zmienic klapki :) Przyznam, ze kolejny, pomniejszy cel dla ktorego to tutaj wrzucilem, to bylo na zasadzie: "moze tutaj tez ktos odpowiedni sie znajdzie".

Gość odpowiedni w sensie?

Gość biorę w góę bo
klapki są zajebiste :D

Gość małalady91
Nie no ja bym nie chciala miec takiego faceta, ktory by mnie mial rozerwac podczas milosci. nie rozumiem dlaczego mezczyzni sa tacy brutalni :(

Gość shy_kochanki szukam:)
te ZWIERZ z tymi klapkami chodzi o to że wyobraź sobie zajebiste fotki z nagą laską która si ę oferuje.. naga,napalona,..oglądasz fotki dalej, Tobie staje a tu nagle na następnej fotce ta panna w reformach po babci:/ jak się tak oferujesz to o szczegółach też musisz pamiętać..

o żesz kurwa jaka wieś, Te, samiec alfa, zainwestuj w obuwie bo pałę masz całkiem całkiem. Ja mam podobną, laski az piszczą na jej widok. Musisz tylko pamiętać, że kobiety uwielbiają szpan. Wiesz, dobry ciuch, perfum, but itepe.

Tak napisał(a) kwi@t k@ktus@ jak facet jest fajny to reszta tez potem jest do dopasowania a tak od razu pokazujesz sprzęt i d**a Nic dodać nic ująć i weź to szczególnie pod uwagę. Nawet te klapki odpuszczono by Ci, no i te panele z epoki komunizmu - one też zdradzają w jakim jesteś wieku.

Gość Typowy niewzruszony
no koorva, co za popierrdoleniec wyciągnął to walące moczem i starymi ludźmi ścierwo? :O

Gość annecka_)
jeżeli chodzi o klapki to dawno tak się nie uśmiałam :D ale ludzie co wy macie za wymagania??? ciałko fajne ja bym brała :)

Gość ERNESTTTT
NIE NO, TWOJE KLAPKI ROZPIERDALAJA SYSTEM :D. JESTES DLA MNIE WODZEM MODY, PEWNIE STAD TWOJE CECHY PRZYWODCZE :D

Gość Typowy niewzruszony
Czesc skarbie:)