Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella2310

buty coccodrillo zimowe--pytanie

Polecane posty

Gość stella2310

ktoś kupował takie buty dla swoich dzieci? byliście zadowoleni?

Gość bukaa
ja kupowałam sandały 2 razy - pierwszy i ostatni :) Buty wykładane były beżową skórką, która po tygodniu zrobiła się brudna i nie dało się jej domyć. Szybko poodpadała polowa literek z nazwy, starły się podeszwy. We wrześniu buty wygladały, jakby chodziła w nich 5 dzieci. :o

Gość stella2310
ja tez kupowałam sandałki ale faktycznie były strasznie brudzace a teraz kupiłam zimowe buty coccodrillo z membraną córeczce i chciałam zapytac jakie one są, byłam w róznych markowych sklepach i nic sensownego nie było, córeczka ma tez noge w podbiciu grubiutką i cięzko kupić jej jej butya te własnie były jedyne dobre ;)

Gość polecam clarksa
u nas to samo - wysokie podbicie i nie kazde buty pasuja, jedynie najwieksza tegosc obuwia, zadne sandaly zamkniete na niego nie weszly w lecie

Gość stella2310
ale dla dziewczynki jest mniej do wyboru chyba tych butów na zimę

Gość stella2310
polecam clarksa..............w Polsce nie widziałam takich butów, a raczej tym bardziej w moim małym mieście niestety ;)

Nie wiem jak zimowe, ale półbuty to była katastrofa. Kupione pod koniec sierpnia a teraz już 2 tygodnie czekam na rozpatrzenie reklamacji. Popękała i złuszczyła się (rozwarstwienie) wierzchnia część skóry. Przy okazji okazalo się, że buty kupione jako skórzane wcale takie nie są (pod warstwą kolorową, która popękała jest tworzywo). Nie polecam!