Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość Pieniążek

Z jakiego znaku zodiaku jesteś Ty i Twój chłopak? Jak się dogadujecie? Interesuje mnie też wygląd (wzrost, waga, oczy)

Ja Panna, mąz Strzelec. Znamy się 8 lat, małżeństwem jesteśmy 4 lata. Dogadujemy się idealnie pod kazdym względem.

Gość wodnik i bliźnięta
ja wodnik facet bliźnięta, mało kłótni, mało cichych dni. najwazniejsza jest rozmowa :) czyli bardzo dobrze między nami.

Gość Pieniążek - ona
Tamiła jestem strzelcem jak Twój mąż:) panna + strzelec, to dobre zestawienie :) Wodnik i Bliźnięta to znaki powietrzne, więc dlatego oboje dobrze się dogadujecie :) Dzieki za komentarze, interesuje mnie też wygląd!

Gość beeella34
ja koziorozec, mąż skorpion - pomimo poczatkowych zgrzytów ( moja duma, jego duma ) zwiazek partnerski oparty na szczerej milosci. i do tego relacje łózkowe jak najbarzdiej pozytywne :)

No ja tam w znaki zodiaków nie wierzę, ale męża nie zamieniłabym za nic w świecie. Jest cudowny i ma świetny charakter. Hehehhe, wygląd? Mój masz w stopce a mój mąż jest wysokim, szczupłym szatynem i brązowych oczach.... ale anioł z niego.... strasznie jest dobry i oddany swojej rodzinie.

Gość anette11111
Ja Waga mąż Wodnik. Ja blondynka on szatyn. Jest super:-)

Gość wodnik i bliźnięta
Tamiła ślicznie Ci z tym brzuszkiem :)

Gość osobliwa natura
Ja baran, mój facet skorpion. Uparciuchy i złośliwce z nas, tylko nie wiem kto jest większym. Dogadujemy się średnio.

:) Dziękuję.... ciąża to był najpiękniejszy czas w moim życiu i brakuje mi strasznie tego brzuszka :) Hehhehe, ale dobrze też mieć już dziecko na zewnątrz, więc jest ok :)

Gość Pieniążek - ona
Belle34 to by się zgadzało, bo Skorpiony lubią urozmaicenia w łóżku i w ogóle łóżko bardzo lubią :) Tamita to by się zgadzało, bo strzelce na ogól są wysokie (ja), pannny tez. Waga i Wodnik = znaki powietrzne, więc ten same żywioł :) Baran + Skorion, to ta sama planeta Mars - planeta wojowniczości i niustępliwości, sądzę, że Skorion jest bardziej nieustępliwy niż Baran, Skorpiona ciężko przegadać.

No, skorpiony są trudne.... kurcze, znam czworo skorpionów i masakra, ja ogólnie jestem bardzo ugodową osobą i wogóle spokojną, opanowaną, ale ze skorpionem to ja bym się nie pogodziła :)

Gość Pieniążek - ona
nivea też jestem Strzelcem i miałam faceta Rybę, byliśmy bardziej przyjaciółmi niż parą :) myślę, że odpowiedni partner dla Strzelca to Lew arpad wodnik z bykiem nie za bardzo znak powietrzny z ziemnym... byki są bardzo uparte skorpionka z listopada Twój opis to cała prawda o Skorpionie :)

Gość osobliwa natura
U mnie to jednak ja jestem bardziej dominujaca i zgodze sie, ze skorpiony maja bardzo trudny charakterek. Wojujemy ze sobą ale i tak sie kochamy. :)

Gość Skorpionica i bliznieta
W ogole sie nie dogadujemy:/

Gość Pieniążek - ona
Tamita Strzelce to bardzo fajne znaki :) strzelce są zazwyczaj wysokie i szczupłe, a co do skrpiona zgadzam się z Tobą :) wieczorkiem wpadnę tu i poodpisuję

Gość oodrdg45345345
a kim jesteście w chińskim choroskopie

Hehehhe, no to się cieszę, że takiego sobie męża znalazłam - dopasowanego pod względem znaków zodiaku :) Nigdy mnie to jakoś nie interesowało więc nie wiedziałam.

a co najlepsze dla wodnika ja jestem dokladnie z 21 stycznia czyli przelom koziorozca i wodnika ?

Gość anette11111
moi Rodzice oboje są Wodnikami i są razem bardzo szczęśliwi. Ja Waga i też zawsze dobrze się z nimi dogadywałam. Mąż też Wodnik i jak już pisałam jest super więc wnioskuję że Waga i Wodnik to dobre połączenie

Ja byk, mój facet skorpion, nie wierze w horoskopy rzecz jasna, ale jak czytam to zawsze jest napisane idealny znak dla mnie to skorpion właśnie. Ja 175 cm włosy do pasa ciemny brąz, waga 65 kg , oczy ziemny niebieski. On 183 cm włosy ciemny blond , błękitne oczy , waga chyba 78 kg. Obydwoje atrakcyjni. Związek bywa burzliwy. Odmienne zainteresowania, on umysł ścisły, grafik komputerowy, ja humanistka - dziennikarka. Ja jestem osobą upartą, bywam złośliwa i nieprzewidywalna, ciężko mnie w sobie rozkochać, mam sztywne zasady, wygórowane wymagania, rozpieszczona jedynaczka, ale jak się zakocham to zrobię wszystko dla tej osoby i się przywiązuję bardzo mimo ,że jestem indywidualistką i wiem, że doskonale poradzę sobie sama. Jestem inteligentna, pociągająca i mam ogromne poczucie humoru. Duży temperament. Choleryczka. On bardziej cierpliwy i wyrozumiały, opiekuńczy. Genialne poczucie humoru rówież, towarzyski, ma mnóstwo znajomych ( w przeciwieństwie do mnie, ja dobieram znajomych bardzo długo jestem nieufna ) ambitny, lojalny i raczej nigdy nie kłamie. Wrażliwy. Sangwinik. Kłótnie dość często , o pierdoły. Ale ogólnie uwielbiamy ze sobą przebywać, mieszkamy razem, często chodzimy do kina , restauracji, jeździmy na wycieczki. I tu problem do teatru i galerii chodzę sama, albo z koleżanką -jego sztuka nudzi. Seks cudowny. Trochę się rozpisałam, ale fajnie tak samej sobie trochę podsumować związek.

Gość Pieniążek - ona
arpad 17 najlepsze znaki dla wodnika to bliźnięta i waga - trygon znaków powietrznych. Dobre połączenie dla Wodnika jest też ze znakami ognistymi - Baran, Lew, Strzelec. Absolutnie odradzam raka, rybe i skorpiona Sweet Dreams najlepszym znakiem dla Ciebie jest Strzelec i Baran. Skorpiona absolutnie odradzam, Lew będzie się czuł wykorzystany. Lew + Wodnik, Waga i Bliźnięta to też dobre połączenie. anette to rodzinka z trygonu powietrza :) jeden żywioł, dlatego jest zgodnie. Waga i Wodnik to bardzo dobre połączenie, dużo wzajemnego zrozumienia. "a ja mam kota" Byk ze skorpionem to dobre połączenie, ale nie idealne, inny żywioł, dziękuje za dokładny opis, o to mi chodziło. Trafiłaś na fajnego Skorpiona, bo nie pasuje do typowych opisów :)

Gość Pieniążek - ona
Dziękuje wszystkim za wpisy!!!