Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość Pieniążek - ona
ametyst - potrzeba Wam dużo wzajemności, tolerancji i poszanowania. Znam związek ok.20 lat Skorpiona z Bykiem ale nie jest różowo. I to Byk przytłacza Skorpiona w tym związku. Panna z Panną - jako przyjaciele są bez zarzutu, jednak życie dwóch Panien jako pary może okazać się monotonne. Świetnie dogadują się w sprawach przyiemnych, finansach, jednak nie ma między nimi jakiegoś super przyciagania, jest dobrze, ale brakuje "tego czegoś" Związek Lwa z Barana - świetny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dwa znaki ogniste Ogólnie znaki ogniste bardzo potrzebują towarzystwa innych znaków ognistych. Związek ten oceniany jest przez astrologów w skali od 1 do 5 na 5 :) Mam koleżankę Barana, której chłopak jest Lwem - jest dużo kłotni, "wojen", jak to między znakami przeciwnymi, czasami trudności w dogadaniu się zwyczajnych sprawach, kłótnie o drobnostki, ale występuje super przyciąganie między tymi znakami!!! Rybko: Tak samo mówię na mojego Lwa - Słoń w składzie porcelany :) Duży, niedelikatny itp.

Gość a jak by to bylo z
Chcialabym skorpiona zamienic na lwa :) Z tego wzgledu ze jestem wybuchowa i temperamenta nie moge zniesc ciezkiego charakteru skorpiona bo tez jest niasamowicie uparty i to strasznie dziala mi na nerwy, to takie nieustanne robienie sobie na zlosc.

Gość tez bliźniak
Ja też jestem spod znaku bliżniąt, a mój partner spod strzelca i powiem tak, super połączenie.Świetnie się rozumiemy i uzupełniamy.Kłótni bardzo mało, cichych dni w ogóle

Gość ja jestem niestety
ale z tymi znakami zodiaku to nie zawsze jest jednak tak jak pisza bo znow drugi lew, z ktorym bylam:O szkoda gadac

Gość rybka...
kobieta ryba* - jestem tak niezdecydowana, że bardziej się nie da. Głównie dlatego to się rozleciało.. z lwem.. choć wcześniej było dziwne ... nie mogłam się zdecydować na krok naprzód.. i zwlekałam i zwlekałam... aż inna to wykorzystała.. I chyba faktycznie moja duma najbardziej tu ucierpiała.. Jaka przyjaźń? :O po tym? Choć on bardzo chciał..

Gość Pieniążek - ona
Koziczko Twoja planeta to Saturn. Idealnymi znakami dla Ciebie są: Byk i Koziorożec, choć wodne też są możliwe. Rybko związku z Baranem nie polecam, za mało wrazliwy dla delikatnej Rybki, poza tym Barany to często typ "Casanowy" ... Trzeba uważać na nich. Co do strzelca to prawda - typ lekkoducha, rzadko czymkolwiek się przejmuje i nie wychodzi na tym źle :) Bliźnięta ze Strzelcem fajne połączenie, osobiście bardzo lubię bliźnięta, choć nie są to przyjaźcnie na dłuższą metę, bliźnięta są naprawdę bardzo zmienne. Idę już spać, jeśli komuś nie odpisałam, to na pewno jutro opiszę, dobranoc :)

Gość rybka...
Rybko: Tak samo mówię na mojego Lwa - Słoń w składzie porcelany Duży, niedelikatny itp." Nawet mi nie przypominaj ;) np. coś tam powiedział nie tak.. ja obrażona, a on??? nie wiedząc jak naprawić zrobił coś, czego gorzej już zrobić nie mógł... Albo co mnie do piany doprowadzało... ja pełna emocji... wyrzucam je.. jestem wzburzona, a on cisza, albo jakiś spokojny tekst.. często zmiana tematu... No ku.... tak się nie da! Oczekuje podjęcia szabli, albo próby uspokojenia mnie ... Ale gdzie tam... zostaje z tymi emocjami sama.. To by mnie wykończyło :O

Gość kobieta ryba*
dlatego Ci mowie ze nei bedzie przyjazni. tym bardziej ze w gre wchodzila inna... tak jak u mnei zreszta. a najgorsze jest to ze my chyba w jakis sposbo generujemy/eskalujemy emocje. nie umiemy sie po przykrych zajsiach uspokoic, wyciszyc. autorko przepraszam ze my tu z rybka taka offtopowa dyskusje toczymy

Gość koziczkakoza
moja mama jest bliźnięta a mój tato strzelec i też super im się układa zawsze od tylu lat, bardzo zgodni.

Dzięki Pieniążek. jesteśmy już dłuuugo razem i rzeczywiście jest tak jak mówisz. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam;-)

Gość rybka...
kobieta ryba* - owszem nie chce przyjaźni, choć on chciał jeszcze sporo rozmawiać.. Ogólnie zrzucił całą winę na mnie, że sama do tego doprowadziłam zwlekaniem.. sama jestem sobie winna.. itd. Kazał mi się nawet tłumaczyć dlaczego tak się stało... A ja nie bardzo rozumiem, po co teraz miałabym się tłumaczyć? chyba trochę za późno..

Gość co za bzdury...
ja wodnik - on rak i dogadujemy sie swietnie, jestesmy razem juz kilka lat i uwazamy nasz zwiazek za super udany, wiec nie pisz, ze do wodnika ansolutnie nie pasuje rak :/ nudzi Ci sie i wymyslasz jakies zbdury, bo faktycznie, to z jakiego znaku zodiaku jestes ma znaczenie.. :0

Gość kobieta ryba*
zrzucil wine i mu sie udalo pewnie, bo czujesz sie winna , tak?

Gość inezyyyka
A mnie ominęłaś :-P. Ja byk, on byk (12 lat po ślubie, 17 razem). Jest super :-). A co mówią gwiazdy :-) ?

Gość Pieniążek - ona
inezyka: Byk z Bykiem - czeka ich stabilne życie :) Byki są pracowite, lojalne, dokładne, kochające. kobieta doskonale dba o domowe ognisko, opiekuje się mężem, dziećmi, mężczyzna będzie pracował, by zapewnić rodzinie bezpieczeństwo. Byk, który bywa uparty, powolny, materialistyczny jak nikt inny zrozumie drugiego Byka :) a klepanie biedy tej parze nie grozi. Sin 2010 : Rak z Wodnikiem - nie będzie to harmonijny związek (znak powietrzny + znak wodny). Nekromanta: nie ma za co, rónież pozdrawiam :) Dziękuje za wpisy !!! Zapraszam do kolejnych :P

Gość ja baran,maz ryba
w chinskim znaku zodiaku-jestem psem,a on smokiem.Wg horoskopu zwyklego i chinskiego powinnismy omijac sie szerokim lukiem,bo nasze spotkanie skonczy sie wojna.Coz,powiem tyle,ze jesli wierzyc horoskopom,to jestesmy wyjatkiem od reguly-dobralismy sie idealnie i idealnie sie dogadujemy:) jestesmy razem 5 lat.Jesli chodzi o wzrost i wage,to maz jest wysoki i postawny,a ja mala i szczupla:)

Gość Pieniążek - ona
Ryba z Baranem - związek niezwykle trudny, ale mozliwy :) Jeśli Baran zrozumie wrażliwą, delikatną Rybkę ... :) Oby dalej układało się jak najlepiej!

Pieniążek - ona-- muszę Cię zmartwić lecz niestety w tym wypadku jesteś w grubym błędzie.Jakbyś sie dowiedziała ile lat przezyliśmy w prawdziwej miłości ,złapałabyś się za głowę. Biez kochana odpowiedzialnośc za swoje wypowiedzi a nie zasłaniaj się gwiazdami.!!!

Gość Pieniążek - ona
Sin2010 i żyjcie sobie jak najdłużej w miłości, czemu ma mnie to martwić :) Żebym ja miała takie zmartwienia :) Poczytaj sobie pierwszą lepszą książkę o związkach, to zobaczysz, że "nic sobie nie wymyślam". Jeżeli nie wierzysz w znaki zodiaku to po co tu wchodzisz? Czemu mam brać odpowiedzialność, za to, co piszę? Czy ja udzielam jakichś płatnych porad? Każdy ma prawo do swojego zdania.

Pieniążek - ona-- lecz wydajesz opinie niemiarodajne.Dlaczego nie zaznaczasz,ze możesz w tym aspekcie sie mylić?

Gość Pieniążek - ona
Sin2010 sądzisz, że każdy uważa mnie tu za nieomylną wyrocznię? Coś Ci się chyba pomyliło - to nie jest płatny kącik wróżbiarski, do którego można zgłaszać pretensje. Jeśli mnie ktoś pyta, odpowiadam z życzliwości, co o tym sądzę. W dalszym ciągu nie rozumiem, po co tu wchodzisz.

Gość rybka..
kobieta ryba* zrzucil wine i mu sie udalo pewnie, bo czujesz sie winna , tak?" Tak czuję się winna, bo faktycznie przegięłam z unikaniem spotkań... przerwa była zdecydowanie za długa.. Nikt by tyle nie czekał, każdy kolega to potwierdził... Ale on także nie był bez winy.. W końcu bez powodu nie byłam zblokowana.. Zatem jego wina jest tutaj nawet pierwotna... a moja jej efektem... Szkoda tylko, że się zakochałam ... jakoś łatwo mi się zakochać w Lwie... Z 3 lwów - w 2 byłam zakochana, a nr 3 we mnie.. W tym powyższym najbardziej, bo trwało to 4 lata w końcu ... i mogłabym z nim być, ale to byłoby trudne... wątpię czy warto... ale sercu nie wytłumaczysz .... :O

Gość rybka..
SiN 2010 - przeginasz ... :O To tylko rozmówki przy kawie ... nie wykłady... i wyrocznie ... Po co te ataki? :O

Gość ja baran,on ryba
pieniazek,tylko ze u nas jest tak,ze to akurat ja jestem ta delikatniejsza:D powinnismy sie z mezem znakami zodiaku zamienic:P oczywiscie zdarzaja sie sprzeczki,ale to chyba w kazdym zwiazku.Tak czy inaczej,wiekszych dramatow nie bylo,nie ma i pewnie nie bedzie.

Gość ja baran,on ryba
pieniazek-u mnie teorie dobierania sie znakow zosiaku w pary kompletnie sie nie sprawdza.Ze Strzelcami i Lwami nigdy nie moglam sie dogadac,za to dogaduje sie swietnie ze znakami,ktorych powinnam unikac i ktore teoretycznie do mnie nie "pasuja",czyli Ryby,Panna,Wodnik,Koziorozec,Byk,Rak:) Z Blizniakami-kobietami dogaduje sie swietnie,za to z facetami-Blizniakami nie potrafie.Jestem anielsko cierpliwa,ale ich zmienne nastroje,impulsywnosc i egoizm sa nie do wytrzymania;)

Gość ja baran,on ryba
Mialo byc "zodiaku",a nie "zosiaku" oczywiscie:P

Gość rybka..
SiN 2010 - tylko po co tak agresywnie? Można delikatniej wyrażać swoje przemyślenia...