Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czego chcę

problem ze slubem

Polecane posty

Gość nie wiem czego chcę

Hej dziewczyny mam problem, jestem z chłopakiem 3 lata kocham go nad życie , jest dla mnie wszystkim, własnie zaczełismy planowac ślub. I nie wiem czy to przez to , ale zaczełam myslec ze to nie dla mnie , ze ja chce byc wolna , wiecie jak to jest obraczka na palcu to juz zakaz dostepu. a najgorsze ze od tego momentu , gdy jakis facet na mnie zwroci uwage to mnie to bardzo cieszy, ciesze sie jak nastolatka i chciałabym odwzajemnic , poflirtowac jak za dawnych czasów ale wiem ze nie moge i to mnie boli. Co robic :(

moze nie jestes gotowa na slub? ;-) nerwy to jedno a paranoja to dwa, najgorsze co mozna zrobic to sie zmuszac

Gość nie wiem czego chcę
no właśnie nie wiem, :( czy to paranoja jakaś czy coś. Osatnio zrócił na mnie uwagę pewien inny facet nie wie ze jestem zajeta wlasciwie sie nie znamy.. ciagle siedzi mi w głowie....chce go wyrzucic usilnie sie staram ale nie moge ... :( ( pocieszam sie tym ze obcy faceci podobaja mi sie do momentu az ich lepiej nie poznam wtedy czar pryska ) ALE to tez zdrowo nie brzmi ehh...