lejjdiss 0 Napisano Październik 26, 2010 miała któras z was tak czyli ból brzucha i nie miałyscie miesiaczki i negatywne testy ? pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejjdiss 0 Napisano Październik 26, 2010 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj Napisano Październik 26, 2010 a czemu przy zapaleniu jajnikoe nie mialabys miec miesaczki???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karawelka Napisano Październik 29, 2010 Proponuję wizytę u ginekologa. J a miałam straszne bóle - wydawało mi się że jajnika lewego. 2 wizyty u innych ginekologów, potwierdzili ,że mimo iż wydaje mi się że to są jajniki to nie one!!! Wyniki USG super, jednak po strasznych bólach, wizycie w szpitalu, kompleksowych badaniach w ostatecznośći ponownie miałam badanie ginekologiczne i okazało się że nie żadne jajniki tylko ogólnie wszystko w okolichach jajników i macicy już mnie bolało i to po prostu masaryczne bóle miesiączkowe - trwały 8 dni przed okresem i 2 dni w trakcie okresu. Więc się nie martw, że to zapalenie, może po prostu zwykły strasznie mocny ból menstuacyjny. Zapszą Ci tabletki przeciwbólowe - dostępne tylko na receptę i po krzyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Srusru Napisano Październik 29, 2010 Ja mam, mniejsza miesiączkę i ciągle bóle podbrzusza i tak jakby prawy jajnik i negatywny test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach