Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

ile

Polecane posty

Mam 25 lat, nigdy nie miałem dziewczyny, nie uprawiałem seksu, nie całowałem się. Jak myślicie, ile średnio jest takich ( na 10, na 100)? Proszę o szczere odpowiedzi

Gość kumpel Piaska
obawiam się że takich "ciot" jest coraz więcej a ich liczba wzrasta lawinowo ... zaczynam wątpić w męski gatunek :O

nie, ale mi serio chodzi o to, jak myśiicie ile tak procentowo jest takich osób. I proszę, nie nazywaj mnie tak, bo mnie nie znasz.

Gość kumpel Piaska
z całym szacunkiem ale faceta który w wieku 25 lat nawet się nie całował, (pomijam kwestie seksu i związku) można określić tylko w ten sposób... a czemu masz takie zahamowania względem kobiet? z czego to wynika? napisz szczerze to spróbujemy Ci jakoś pomóc

nie umiem powiedzieć czemu. Gdybym wiedział, to bym pewnie jakoś je zwalczył. I nie pisz proszę tak jak nie byłem z żadną dziewczyną, to chyba jasne że nie uprawiałem seksu i się nie całowałem.

Gość jak to w ogóle możliwe że
ponoć na jednego faceta przypadają trzy kobiety, a żadna nie chciała Cię sobie zaklepać?

Gość kumpel Piaska
no ale dlaczego nie miałeś dziewczyny? nie chciałeś się wiązać z żadną czy być może Ciebie żadna nie chciała? bo jeśli to Ty nie chciałeś się wiązać to masz odpowiedź... chyba że problem tkwi w mojej opcji nr 2

Gość szkoda, ze jeszcze glupsza niz
on

to przepraszam w takim razie, ale nie pisz proszę w ten sposób, bo jestem, jak chyba widzisz, osobą kulturalną i nie zasługuję chyba na takie traktowanie.

Gość kumpel Piaska
myszka83 baaaardzo przypominasz moją znajomą :P

ale nie wmówicie mi przecież, że jestem jedyną osobą, która tak ma. Nie jestem jakimś brzydkim dziwadłem, ale normalnym chłopakiem.

Gość kumpel Piaska
wcześniej napisałeś że gdybyś wiedział czemu masz zahamowania względem kobiet to pewnie byś powalczył o jakąś... potem napisałeś nie próbowałeś żadnej poderwać... a może kolego ty się boisz porażki i odrzucenia? hę

np moj kolega ma 28 lat,skoncentrowal sie na nauce,rozwijaniu siebie,nie chodzi do klubow,nie podrywa dziewczat,caly swoj wolny czas,a ma go niewiele poswieca swojej rodzinie i zainteresowaniom,,,

ja akurat nie poświęciłem się nauce, choć w tym roku skończyłem studia. Do klubów ani na imprezy jednak też nie chodzę, bo nie lubię tej atmosfery.

nie każdy przecież kto nigdy nie miał dziewczyn opowiada o tym na prawo i lewo. Ja też o tym nie mówię w realu.

pijanapowietrzem: dzięki. Wreszcie jedna osoba mnie zrozumiała. Chodzi o to, że ja w życiu jestem normalnym chłopakiem chodzącym po sklepach itd. Nie jestem dziwadłem, a za takiego niektórzy mnie tu uznali.

Gość mamauaksmamam
no szkoła szkoła ale nie ciągnęło cie do kobiecego ciała ??? hm to może jesteś homoseksualistą