Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

ile

Polecane posty

Gość mamauaksmamam
co do pytania nie znam takic ludzi

Gość kumpel Piaska
chyba nikt nie prowadzi takich statystyk

zapewniam, że nie jestem. I powiem więcej. Nigdy w realu nie słyszałem takiej opinii o sobie.

nie chodzi o statystykę, tylko o to co Wy o tym myślicie. Może nie znacie dlatego, że odpychacie od siebie takie osoby albo one same się izolują.

Gość kumpel Piaska
w moje ocenie takich osób jest mało... nawet bardzo mało. "nie ciągnęło cie do kobiecego ciała??? hm" - bardzo dobre pytanie w kierunku 25-latka. Ja jeszcze dodam że seksowne kobiece ciało jest chyba najlepszą rzeczą jaka mogła spotkać faceta... oczywiście zaraz po kotletach schabowych :)

ja jestem tolerancyjna wiec mysle ze masz problem z otwartością na społeczeństwo boisz sie negatywnych opinii ( tylko gdybam ) zycie nie jest łatwe fakt ale fajnie jest mieć kogoś bliskiego hm... widze że coie to martwi a ze szkoły nigdy nie chciałeś sie spotkać z nikim nawet na piwo ??

fakt nie ciągnęło cie do kobiecego ciała nie chciałeś byc przytulony ? to dziwne chyba każdy tego potrzebuje

akurat tak się składa, że nie lubię piwa, więc to odpada. W liceum- nie. Ale na studiach jedna dziewczyna mi się podobała, ale ona była zajęta. Nie chcę pierwszej lepszej

:O to nie wiem drinka cholera no po prostu wyjść oblać egzamin choćby sokiem ? stroniłeś ? tylko ! ci sie podobała ? taki wybredny ? no bo skad wiesz że inna by była pierwsza lepsza ?

tak jak napisałem podobała mi się na studiach jedna dziewczyna ( dwa lata starsza ode mnie). Czasem z nią udało mi się porozmawiać, raz nawet wypiłem z nią kawę, ale ona nie była mną zainteresowana. Miała chłopaka, była wyższa ode mnie.

Gość myszsyzjka
a czy ty nie masz za wysokiego mnie mania o sobie ???/ 1 dziewczyna ci sie podobała a podstawówka liceum człowieku idz do psychiatry a dogadzasz sobie sam /?

Gość kumpel Piaska
myszka83 podoba mi się Twój tok myślenia :) chętnie zabrałbym Cie na jakieś piffo czy cuś :)

w podstawówce i w liceum jakoś nie. Dopiero ta jedna na studiach. Mam 175 cm. Ona może była podobnego wzrostu, ale przez buty na obcasach była wyższa.

szczupła budowa. Ale nie przesadzaj 175 cm, to nie żaden karzeł. Nie miałem nigdy kompleksów na punkcie swojego wzrostu. Nikt też nie mówił mi, że jestem niski.

Gość kumpel Piaska
ta dyskusja zmierza donikąd... kolego czy Ty chcesz mieć dziewczynę i próbujesz się dowiedzieć dlaczego jej NIE MASZ czy tylko chcesz znać procentowy udział takich jak Ty w społeczeństwie tak jak to napisałeś w pierwszym poście???

nie traktujcie mnie tylko jako jakiegoś obiektu muzealnego. Tak, czasem się masturbuję, ale nie mam wielkiego libido, w związku z czym nigdy nie ciągnęło mnie jakoś silnie do dziewczyn

Gość kumpel Piaska
"dziękuje za miłe słowa " proszę :)

ale ono mi nie przeszkadza, nie jestem jakiś nieszczęśliwy, nie mam pretensji do świata. Ciągle jednak wierzę, że znajdę dziewczynę, która by mi odpowiadała.

szczerze z roku na rok będzie Ci ciężko poznaćjaką interesującą dziewczynę. Powód wszystkie te fajniejsze dawno już są zajęte. A tak wogółe to kogo ty szukasz? jakie dziewczyny Ci się podobają?

na pewno musi być bardzo ładna z wyglądu, to dla mnie ważne. Nie może być wulgarna ani prostacka. Raczej subtelna i stonowana.

Gość kumpel Piaska
powiem Ci że ja tak miałem do ok 17 roku życia... też stwierdziłem że kobieta u mojego boku to jest coś czego ja potrzebuje... Jeśli chcesz mieć kobietę a z jakiś powodów jej nie masz to wyeliminuj wszystkie przeszkody które stoją Ci na drodze w zdobyciu serca tej jedynej. To trudna sprawa ale wierz mi... trud się opłaca :)