Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

life tastes great!

tylko na poważnie...błagam...

Polecane posty

chciałabym obniżyć swoje libido. Teraz biorę tabsy anty i jest duzo mniejsze ale za miesiąc przestanę je brać. Czy są jakieś środki na trawałe zmniejszenie libido? Proszę, pomóżcie. To bardzo wazne dla mnie...

Gość a czym sie ten
Oj, chetnie bym sie z toba zamienila, moje libido praktycznie nie istnieje... Moze jakies antydepresanty pomoga? One zazwyczaj obnizaja wszystko. :)

antydepresanty? no, ciekawe...może coś o tym poczytam...dzięki za pomysł... Caster -nienawidzę masturbacji!! chcę mieć czyste sumienie. Już myslałam, że się od tego ie uwolnię ale tabsy dały mi nadzieję.

masturbancja... po antydepresancie nie chce się ruchać... ja też nie lubie masturbancji... już 3 tygodnie mam spokój.. kiedyś siła woli nie robiłem tego ponad pół roku...

albo nawet dłużej mam spokój może z 4 tygodnie... ten czas tak zapieprza... i jest fajnie... a kiedyś miałem żone ale jej się znudziło... znudziło małżęństwo... ja się znudziłem... znalazła sobie kochanka... wróżka jej wywróżyła...

Gość a czym sie ten
A dlaczego nie pojdziesz do lekarza? Przepisza ci cos lagodnego, zamiast brac cos na wlasna reke.

antydepresant tylko na recepte od psychiatry a jakmasz mozliwośc receptę załatwić to kup sobie fluoksetyne... nie uzależnia, lekkoprzymula, nie zmienia nastroju...lekko zobojetnia - jak małe piwko

jak chcesz się pozbyć dziewictwa to ja moge pomóc :-) ale propozycje złozyłem jak mi sie nawet ruchać nie chce...

JA NIE CHCE SIE POZBYĆ DZIEWICTWA! należę tylko do jednego mężczyzny, który mieszka 10 tysięcy km ode mnie! wyjeżdżam do niego w wakacje ale wcale nie liczę na to że z nim będę...ale zawsze będę tylko jego

dobra dobra...rób co chcesz... 10tyś km... dobre... uczyć się możęsz to nie przeszkadza w życiu ja nawet samochodem jeżdze a podobno nie powinno sie...

Gość a czym sie ten
Czego sie rzucasz... Normalnie sie idzie do lekarza i sie mowi; co to za pytania "Co ja mam jej powiedziec?". No to samo, co i tu: potrzebujesz obnizyc libido, to wszystko. Lekarz jest od tego, zeby pomoc, nikt ci przez neta nie pomoze, ani lekow nie przepisze. Ty myslisz, ze lekarzy zszokujesz, czy zawstydzisz? Myslisz, ze ty jedna masz taki problem? Moze sie boisz, ze cie wysmieja? Co cie obchodzi, za kogo cie ma twoja lekarka, ona od tego tam jest, zeby ci pomoc i przepisac, co ci potrzebne, a nie komentowac. Czy to twojej matki jakas kolezanka, czy co? Daj se spokoj...