Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karzmul

kobiety lubiące wstrzymywać swoj mocz zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość bartekkk30
cześć chętnie porozmawiam dziewczyną z dolnego śląska na temat pełnego pęcherza.Jestem z Wrocławia pozdrawiam bartek gg3627512.

Gość gość
jaje autobusem i trzymam z całej siły ostatnie siedzenia ostatnie przestanki ,podnoszę spódnice i sikam a mam 35 lat

Gość gość
jak chcesz nasikać mi na kolana w autobusie czy na ławce to zadzwoń 509341384

Gość gość
jak chcesz nasikać mi na kolana w autobusie czy na ławce to zadzwoń 509341384

Gość gość
ja lubię wstrzymywać mocz, najlepsze jest uczucie kiedy bardzo chce mi się siku, oddaje trochę moczu a potem mocno zaciskam mięśnie- czytałam że to niezdrowe, ale nie potrafię się powstrzymać :p uwielbiam to uczucie, takie szczypanie i rozchodzące się falami po podbrzuszu ciepło, czasami się wtedy masturbuje. Lubie też uprawiać seks jak mam pełny pęcherz- orgazm jest wtedy dużo silniejszy. Nigdy nie sikałam na partnera, ale trochę mnie kręci myśl o oddawaniu moczu na oczach jakiś ludzi, w miejscach publicznych :D

Gość amfetamina320
jakby ktoś tu trafił z pomorskiego i miał ochotę na spełnianie fantazji z pissingiem albo porozmawiać o tym to niech pisze śmiało na mejla: psipsipsi55@gmail.com albo gg :52671861

Gość gość
ja bardzo lubię się masturbować jak chce mi się sikać. delikatnie pieszczę tylko łechtaczkę a po kilku minutach mam silny orgazm i sikam jak fontanna

Gość gość
Jak odczuwam już potrzebę masturbacji to często wstrzymuję maksymalnie sikanie. Jak już nie wytrzymuję zaczynam się masturbować w majtkach bo świadomość zsikania się w majtki dodatkowo mnie podnieca. Bardzo szybko dochodzę i puszczam wszystko w majtki. Mam wtedy ogromny orgazm.

Gość gość
No to gdybyś miała chęć nasiusiać na partnera to ja jestem bardzo chętny. gg 3627512

Gość gość
przed chwilą chciało mi się mocno sikac ale tez miałam chęc na małą pieszczotę. Masturbowałam się 2-3 minuty a później sikałam i chyba miałam kolejny orgazm w czasie sikania. ZZ

Gość gość
Ja mam podobnie. Jak bardzo chce mi się sikać, to mam ochotę na masturbację. Czasem nie potrafię się powstrzymać i jak to możliwe masturbuję się i sikam w czym jestem, oczywiście jak mogę dojść do domu i przebrać się.

Gość gość
czasami chyba nie jesteśmy nawet swiadome tego, ze sikanie nas tak bardzo podnieciło, ze musimy się masturbować. mimo wszystko to bardzo przyjemne.

Gość gość
Jeśli z naturalnych przyczyn muszę długo wstrzymywać sikanie, chodzenie po mieście, to naturalny ucisk jest też podniecający. Wtedy najczęściej masturbuję się w wc przed albo po puszczeniu siku.

Gość gość
Czasem nagle zachciewa mi się siku gdy nie mam gdzie to zrobić. Gdy zdarza mi się choć trochę popuścić odczuwam podniecenie. Gdy wtedy trzymam, jeszcze podniecenie rośnie. Czasem po prostu muszę się masturbować, a przed samym orgazmem zwyczajnie zsikuję się.

Gość gość
Właśnie trzymam już kilka godzin od rana, strasznie mnie to podnieca... nie piję specjalnie dużo, ale właśnie przed weekendem/wolnym dniem idę spać z pełnym pęcherzem i budzę się z napełnionym do granic, cudowne uczucie nie interesuje mnie sikanie na partnera, samo trzymanie we własnym łóżeczku, siedzenie w piżamce i nabrzmiały brzuszek, cudo...kiedy nie mogę już wytrzymać, lubię pomasować łechtaczkę albo poocierać się o poduszkę, wtedy na chwilę jest uczucie, że jeszcze dam radę wytrzymać... i tak co chwila... a potem już naprawdę na sam koniec, siadam na sedesik i masuję rączką, a ze mnie wypływa litrami, mmm

Gość gość
Ja robię tak samo gdy chcę być podniecona. Często nie idę do łazienki bardzo długo, ale muszę sobie pocierać co dodatkowo mnie podnieca. Ale jak już nie wytrzymuję a jestem bardzo podniecona nie rozbieram się na sedesie ale masturbuję się przez majtki i puszczam w łazience w majtki.

Gość Kolezanka z trojmiasta
Ja kocham gdy mam pelny pecherz. Nie ide siusiu przez dlugi czas , by miec pelny brzuszek . Bardzo podnieca mnie to gdy klade sie spac z pol zapelnionym , budze sie w nocy i czuje ,ze zaraz wksploduje .wtedy klade pod brzuch zwinieta koldre ,i mocno dociskam sie do koldry... mmmm jest tak cudownie. Uwielbiam sikac w majteczki ,kocham to cieplo . Uwielbiam kochac sie z pelnym pecherzem , to mnie tak podnieca. Lubiebjechac autem gdy czuje pelny pecharz. Te drgania mnie tak podniecaja ... Uwielbiam to uczucie :) A potem mizic pusie :) oh cud cud :)

Gość Kolezanka z Trojmiasta
Również podnieca mnie nawet widok innych,którym chce się siusiu . Ten nabrzmiały,wystający brzuszek jest tak seksowny ... Naprawde polecam serdecznie pić sporo , trzymać , dopić jeszcze troszke , polożyc sie na pleckach i masowac i naciskac na brzuszek,by czuc to ogromne cisnienie . To uczucie jest o tyle mile , ze moge sie czuc podniecona kilka godzin .

Gość gość
Koleżanko z trójmiasta - jestem facetem i uwielbiam jak kobieta mnie obsikuje. robimy to w wannie, czasami gdzieś na powietrzu jak znajdziemy ustronne miejsce.

Gość gość
To normalne że gdy jestem podniecona i wstrzymuję siku to podniecenie jeszcze wzrasta. Zdarza mi się tak robić tylko gdy mam świadomość, że gdy nie wytrzymam mogę swobodnie puścić w majtki. Wtedy mam szybko orgazm gdy tylko zacznę się masturbować.

Gość sraka mirka
moge z***bac komus bucha do ucha

Gość gość
Też lubię, to uczucie jest podniecające, kręci mnie też pissing.

Gość gość
Majac kilka kobiet dla wszystkich to byla tylko potrzeba fizjologiczna szkoda ze nie spotkalem takiej jak wy

Gość gość tygrys
Lubię to bardzo jak kobieta na mnie naszczy

Gość gość tygrys
Lubię to bardzo jak kobieta na mnie naszczy

Gość gość
Wstrzymywanie a potem ulga.

Gość gość
Tez lubie

Gość gość
ja wszystko wypijam, mam przygotowaną butelkę z uciętym dnem i biorę do buzi

Gość gość
A ja uwielbiam uczucie pelnego pecherza. Jesli ktos wtedy kaze mi pic wiecj masuje i uciska dol brzucha w miejscu pecherza to jestem w niebie. Lubie to uczucie gdy zwijam sie, bo jest tak pelno. Wtedy polozyc sie na brzuch, podlozyc twarda poduszke, ktora naciska na brzuch i lezec tak :)

Gość gość
Lubię wstrzymywać mocz bo mnie to podnieca, ale z świadomością że będę mogła zsikać się swobodnie w majtki.