Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karzmul

kobiety lubiące wstrzymywać swoj mocz zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość aleeeeeee
macie nasrane w dyni :D

Gość aleeeeee
dobrze, że pomarańczowe, bo jak goovno jest czarne to koniec :P

Gość A ja lubię...
na neutralnym gruncie - łąka itp. na trawce nad moim partnerem. Ja akurat nie celuję mu do ust, ale on lubi czuć to ciepło na swoim ciele. Aczkolwiek kiedy liże mnie tam, to smak mojego moczu bardzo go podnieca!

Ja jestem jeszcze w takim wieku, ze daje rade wstrzymywać mocz. Kał takoż. Zreszta kurrwa, za muoda i piengna jestem na bujakę z pampersem. :D Za 40-50 lat sytuacja może się odmienić. Póki co - cewka i zwieracz funkiel nówki nie śmigane :D

Gość A ja lubię...
"vera" - każdy ma swoje "zboczenia". Może Twoje by mnie przeraziły :P

Gość A ja lubię...
mnie samo oddawanie moczu raczej nie jara, to mój facet lubi wtedy patrzeć, za to wstrzymywanie moczu w takim celu jak opisałam wyżej i oddawanie go na mojego partnera, to mega podniecające!

W jakim celu A ja lubię wstrzymujesz mocz? Mi najbardziej chodziło o to czy ktoraś z obecnych na forum kobiet lubi samo w sobie trzymanie moczu. Np wstaje rano i nie sika oraz pije więcej płynów by potem chodzić z przepełnonym pęcherzem i starać się wytrzymać jak najdłużej. Może źle topik nazwałem. Wstrzymywać uzyłem w znaczeniu trzymać mocz w pęcherzu i nie sikać, a nie wznaczeniu sikam i przerywam sikanie. Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Coś nikt nie pisze. Co o tym myślicie drogie panie? Czy to jest jakiś bardzo nie popularny fetysz wśród Polek?

Gość sonya23
a u mnie jest troche inaczej...podczas orgazmu,kiedy moj partner mnie penetruje palcami dochodze do momentu kiedy tryskam......jak fontanna..i podobno to nie jest mocz ..tylko jakas ciecz ....mozna o tym poczytac w necie... znacie cos takiego?

Gość sonya23
Ja mam to czesto...ale tylko z tym facetem...szooook.....wszystko plywa...skad sie bierze tyle cieczy?? nawet kiedy stoje a on mnie piesci to sie leje mi po nogach...wooww... zycze kazdej kobiecie takiego przezycia

Nikt nie sie nie odzywa. Nikt nawet nie krytykuje. A ja muszę pisać durne posty żeby temat nie zleciał na sam dół. :(

Gość Mnie to bardzo podnieca
lubie soie naciskac na pęcherz jak jest pełen, uwielbiam uczucie gdy mam pelny pecherz. Kręci mnie tez oddawanie moczu na partnera, ale moj facet nie chce tego ze mna sprobowac bo twierdzi ze to ohyda :(

A piłaś sporo? Raczej popołudniu już nie siedziałaś spokojnie. :) Może kiedyś sprubujesz po takim całodziennym trzymaniu nie sikać wieczorem tylko dotrzymać do rana, a potem może i dłużej. Próbowałaś kiedyś trzymać ile się dało? Twój partner wie o twoich upodobaniach? Mogłabyś przy okazji seksu czy pieszczot np po całodziennym wstrzymywaniu się od sikania poprostu się zsikać "nie chcący" na niego. Są kobiety które podczas orgazmu czasami mimowolnie sikają szczególnie kiedy pójdą do łóżka z przepełnionym pęcherzem. Może by się nie wkurzył gdybyś nie zrobiła tego specjalnie. A jużby mu się spodobalo. Często się tak niestety zdarza że jak dziewczyna lubi pissing czy wstrzymywać siki to facet nie. Jak facet lubi kiedy dziewczynie się chce sikać to ona nie lubi wstrzymywać moczu, ale nie rezygnuj z fetyszu tylko postaraj się namówić do tego twojego faceta. Zapytaj go o jego fantazje i może będziesz wstanie je spęłnić w zamian za spęłnienie twoich Znasz jakieś forum czy stronę po polsku poświęconą nawet nie ogólnie pissingowi tylko właśnie takiemu wstrzymywaniu moczu? Gdzie można byłoby poszukać jakiś dziewczy lubiących do pomailowania na ten temat. Zastanawiam się na ile ten fetysz jest popularny wsród kobiet w Polsce. Jesteś studentką? Ja pierwszego roku biologi.

Jesteś tu Mnie to bardzo podnieca. Jakby jakaś kobieta chciała pomeilować to oto mój mail karzmul3@gmail.com .

Zna ktoś jakąś stronę po polsku poświęconą kobietom podniecającym się tym że im się chce sikać jak i facetom lubiącym patrzeć na nie w tym stanie? Chodzi mi głównie o aktywne forum gdzie można pogadać z takimi kobietami.

Szukam kobiety w wieku od nastu do trzydziestu paru do internetowego kontaktu mailowego na temat wstrzymywania sików. Dla dziewczyn w wieku 15-22 z okolic Rzeszowa możliwy w przyszłości kontakt w realu.