Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karzmul

kobiety lubiące wstrzymywać swoj mocz zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość mokranna
Nauczyłam się powstrzymywać orgazm w ten sposób że masowałam sobie myszkę, gdy chciało mi się siusiu, po to by powstrzymać parcie na pęcherz, muszelka się rozgrzewała i w momencie gdy zbliżała się przyjemność próbowałam sobie nieco popuścić co z kolei przerywało nadchodzący orgazm, łatwo nie było ale się udało i złoty deszczyk poleciał, bardzo ciekawe uczucie, i można tak wiele razy! przerywać! i znowu! tylko z moim najdroższym jest problem bo jego to nie jara i twierdzi że się brzydzi chciałam robić to z nim w wannie i też nic z tego, życie jest okrutne! umiem też sikać z pod wody tak że widać strumyczek siusiu nad pianą!

eero a ja właśnie marzę o sexie z kobietą której bardzo chce się siku, a to że jej się chce dodatkowo i bardzo mnie podnieca

Gość to chyba chore
Też tak mam i mam silne orgazmy wówczas :P jednak zbyt często nie praktykuję,jest to niezdrowe i boli brzuszek :(

Gość mokranna
Dlatego trzeba to robić w wannie pod! ciepłą wodą, wtedy nie boli i można się posikać co chwila! co za ulga!

Gość mokranna
Ostatnio dręczy mnie taki pomysł, czy spotkała się któraś z was z pomysłem by trafić sobie w cipce w tę dziurkę do siusiania cienkim strumieniem wody tak by wlać sobie wodę do pęcherza a potem to wysikać, trochę się boję czy się nic nie stanie, ale mam wielką ochotę! tylko czy to bezpieczne

Kiedyś kochałem się z kobietą i podczas zabawy poleciały jej kropelki moczu na penisa. Przyznam że widoczek był podniecający.

mokranna, to bardzo ciekawe co piszesz :) obawiam się, że wlewanie wody przez cewkę moczową (dziurkę do siusiania) może skończyć się jakimś zapaleniem pęcherza... ale jeśli mimo to chcesz spróbować to czemu nie, może z użyciem strzykawki się uda :) czy jak ci się bardzo chce siku i pieścisz się w łechtaczkę to mimowolnie sikasz? eero, myślę, że jest to głównie kwestia dominacji, ale także eksperymentu polegającego na stwierdzeniu, ile może jeszcze wytrzymać kobieta która "już nie może wytrzymać" albo "zaraz się posika" itp. na pewno nie chodzi o zawstydzenie, przynajmniej mi. ciekawe jest też połączenie zakazu pójścia do toalety z zadawaniem ćwiczeń utrudniających wytrzymanie - jedną z takich czynności może być sex, ale także różne ćwiczenia gimnastyczne np. przysiady itp. chcesz o tym pogadać prywatnie (np. gg)?

Gość eero
wether, znajdziesz mnie: ee.ro małpka gazeta.pl ;)

na każdą relację trzeba pracować, na każdą. dziewczyna dziś na kafe pisze, że rodzice odwrócili się od niej, bo ich okłamała co do tego za kogo wyszła. a glupie matki na forum przekonują, że ich dzieci mają ich miłość z urzędu. mają małe dzieci, to sobie nie wyobrażają. powtarzam- nienawidzę kurew, które z łatwością mówia o mężu, że jest chujem w cipie i z łatwością umieją mówić o bardziej kochaniu dzieci. miłość jest różna, i na KAŻDĄ SIĘ PRACUJE, NA KAŻDA, GŁUPIE, zapamiętajcie sobei rozpłodówy!!!

Gość mokranna
wether czy jak ci się bardzo chce siku i pieścisz się w łechtaczkę to mimowolnie sikasz? nie nie mimowolnie, jak gdyby zamiast, to bardzo przyjemne, a rozmawiać nie mam ochoty, to raczej ciekawość niż temat do rozmowy.

Gość Pissfan
Mokranna to co sądzisz o tym :) Wyobraz sobie że wypijasz bardzo i to bardzo dużo wody, tak ze każde dotkniecie twojego słodkiego brzuszka wypiętego przez pęcherz objawia się piekącym bólem :).Po pewnym czasie już nie możesz wstrzymywać moczu ale jeszcze trzymasz a uda ci drżą przez napierający pęcherz. Wtedy stajesz nade mną, po czym mówię ci żebyś tylko kilka kropelek uroniła a potem stop-przestała (a jest wtedy ciężko to zrobić i zaprzestać przy takim ciśnieniu). I nagle dotykam silniej twojego pęcherza i mówię ci rób to, po czym zaczynasz sikać na mnie. Ja wtedy już oblany twoim moczem, nagle przybliżam twarz i w trakcie sikania zatykam moim języczkiem ujście twojego pęcherza. Ty wtedy starasz się przeć, a ja językiem dalej zatykam ujście twojego pęcherza i nie pozwalam ci dalej sikać (więc wtedy masz uczucie skurczów nie mogąc się wysikać - przesz, czujesz jak napływa ujściem pęcherza duży strumień aż do momentu zatrzymania się na moim języczku, po czym wraca wraz ze skurczem do pęcherza moczowego). Po skurczu puszczam i spijam to co zostało i wyleciało z ujścia pęcherza (wylatujące bezwładnie kropelki, nad którymi nie zapanujesz). I po pewnej chwili czujesz chęć ponownego sikania, przed, którym nikt cię już nie może powstrzymać (bo już nie wytrzymasz dłużej). A ja wtedy po spiciu tych bezwładnie opadających kropelek, przytykam już tylko delikatnie swój języczek do twojego ujścia pęcherza, po czym czując zbliżające się ciśnienie, puszczam - a twój strumień z wielką siłą i sykiem trafia na moja twarz i usta, ciało (mmmm). W trakcie silnego strumienia robię ci minetkę, dotykam jej, zatykam twoje ujście na chwileczkę i odtykam do momentu kiedy kończysz i wszystko z ciebie wypłynie. Po wszystkim kochamy. W drugiej sytuacji bardzo podobnie tez wytrzymujesz do kresu twojej wytrzymałości i ja wtedy biorę i wchodzę w ciebie i od środka naciskam na pęcherz. Kochamy się aż do momentu kiedy nie wytrzymujesz naporu od środka i zaczynasz sikasz kochając się ze mną (w momencie kiedy wychodzę z ciebie masz chwile na to żeby uronić kilka kropelek, bo wchodząc tak się spinasz że nie dajesz rady i potem wychodzę na troszkę dłużej i możesz wypuścić więcej - wprost na mojego penisa i brzuszek, który zostaje oblany twoim złotym deszczykiem), podwójna przyjemność ulga i seks mmmm. W trzeciej sytuacji jest to samo, znowu do granic wytrzymałości wypijasz i wstrzymujesz ile tylko możesz , po czym ja zaczynam robić ci minetkę doprowadzając cie do orgazmu (w trakcie może pozwalając zaledwie uronic kilka kropelek) i nagle w trakcie orgazmu twoje mięśnie się spinają i rozkurczają, ty nie masz panowania nad nimi i automatycznie nad swoim pęcherzem a co za tym idzie zaczynasz tryskać na boki. Na mnie, gdzie jeszcze cały czas w trakcie orgazmu i sikania ją liżę i dotykam palcami.

Gość robercik64
ciekawe dziewczyny tu są, spotkałem się kiedyś z tym podczas palcówki i minety, doś podniecające musze przyznać

pissfan, fajnie to opisałeś, tylko nie mam pewności czy zdołałbyś językiem zatrzymać napierające pod dużym ciśnieniem siusianie mokranny ;) może palcem prędzej by się udało

Gość Mokranny
Hmm kto wie, musiałbym tego doświadczyć żeby sprawdzić , ale z pewnościa mogloby byc ciekawie :) !!!

Gość pissfan
Jak by któraś z dziewczyn chciała spróbować mojego pomysłu to jestem otwarty :P

Gość siusiusiusiusiusius
Ojoj.. też mnie to podnieca! Niedawno to odkryłam:).. Bardzo lubię z takim wypełnionym pęcherzem wkładać poduszkę między nogi i leżąc na brzuchu wykonywać ruchy jakbym uprawiała seks:). Nie fantazjuję o sikaniu na kogos, ale chciałabym wspólnie z kimś wstrzymywać... bo podnieca mnie też widok takiego wydętego brzucha, najlepiej u bardzo szczupłej dziewczyny:):).. chciałabym żebyśmy razem piły ile wlezie i trzymjąc mocz lekko nagniatały nasze brzuchy A jak to u was wygląda? lubicie widok powiększonego od nadmiaru płynów brzuch? lubicie wlewać w siebie dużo napojów w krótkim czasie, czy raczej pijecie standardowo, tylko nie chodzicie do kibelka??

Gość Pissfan
Dokładnie :) ja np lubie patrzec jak stoja dziewczyny w kolejce do toalety na jakis imprezach przeskakujac z jednej na druga noge ledwo wytrzymujac :). Moze masz ochote porozmawiac o tym ze mna :) Zaprszam jak cos na mail: kolobestt@tlen.pl lub gg 795189 Zreszta sam widok wypietego brzuszka pełnego moczu mmmmmmm :)

Gość siusiusiusiusiusius
Tak, jest w tym coś:P... normalnie lubię płaskie brzuszki, ale jeśli wiem, że to pęcherz, to kręci mnie to nieziemsko.. Odezwę się może na gg. Ale ja najbardziej lubię kobiety - jestem dziewczyną biseksualną ale na takie figle mam ochotę tylko z kobietą

Gość siusiusiusiusiusius
mam taką fantazję, ze pijemy z koleżanką na umór.. aż nie możemy się zgiąć a potem, gdy już nieziemsko chce nam się siusiu, stajemy pod prysznicem i trzymamy się za dziurki - ja jej, a ona moją, żeby powstrzymać strumień gorącego moczu i nacikamy swoje napięte pęcherze..

Gość Pissfan
Ok to napisz, to opowiem coś ci fajnego :) co mogłabyś zrobić z inna kobietą :P i mega cię nakręce :) bo fantazje co do tych rzeczy mam wybujałą :) To czekam na kontakt jak cos napisz nawet na mail :) to rozpoczniemy jakos nasza dyskusje :)

Gość Pissfan
Zabawy z pampersem (tak zwany diaper), tamponem, zatykaniem dziurek :) lub inne moje fantazje :P ale to zdradze jak bedziemy rozmawiac.

Gość pisssss
do siusiusiusiu.Ja też uwielbiam jak kobieta ma wzdęty pęcherz i już nie może,uwielbiam trzymać do granic wytrzymałości.odpisz

Gość pisssss
jesteś kobietą?opisz swoją przygodę z piss

Gość pisssss
ja teraz trzymam i zaraz sie posikam bo mam pecherz jak balon

Tak, jestem kobietą. Moje pierwsze doświadczenie? To było nocą, w łazience hotelowej. Ja klęcząco, ręce na karku, buzia uchylona, język wysunięty. Podszedł, musnął penisem po wargach, złapał za włosy i poleciał ciepły, żółty strumień. Ja? Zdezorientowana, onieśmielona ale też łakoma, ciekawa, spragniona jego soków. Chcesz jeszcze słuchać?

Gość pisssss
Nie sciemniasz? trzymasz też?jak tak to jak dlugo?

Gość pissssss
a ja juz nie wytrzymam chce mi sie od kilku godzin,chetnie poznam kobiete ktora tak jak ja trzyma lub lubi trzymac siku

Ja też to lubię. Miłe uczucie trzymania do oporu a później w ostatniej chwili wypuszczenie... Lubię się nim wtedy bawić jak wchodzę do wanny. Uwielbiam lizac cipke w trakcie sikania