Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka91

co to moze byc??

Polecane posty

Gość kakaka91

Witam. Mam taki problem iż mam bóle w dolnej czesci plecow tak u dolu kregoslupa...myslalam ze moze jestem w ciazy ale robilam test i wyszedl negatywnie ale okres powinnam dostac za jakis tydzien wiec czekam bo duzo czytalam iz mozna miec takie bole na poczatku ciazy a musze dodac ze mam takze czasem takie pobolewanie u dolu brzucha... Czy mialyscie cos takiego??co może byc przyczyna??

Gość to jest jaaaa wiem
cionrza blisniaczka a morze i nawet trojaczki gratoloje :) s calego serca

Gość zgadzam sie z postem wyzej
tez tak mialam w cionrzy blizniaczej

Gość emmaaa
Wg. mnie jest to niezbyt konkretny objaw. Sama mam takie przed miesiączką tak więc wiem dokładnie o czym mówisz. Test w tym momencie może być mylny, ponieważ jest za wcześnie. Najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. A teraz spokojnie czekać :) Na bóle polecam delikatne ćwiczenia rozciągające ciepłe ale nie gorące kąpiele i masaże:) Pozdrawiam :)

Gość kakaka91
matkooo boska...nie zartujcie...naprawde moze tak byc?? u mnie w rodzinie nigdy nei bylo ciazy blizniaczych

Gość tak jestes w ciazy
taaaa kochala sie w prezerwatywie nic sie nie stalo badz nawet nie dupczyla sie wypiertalac malolaty piertolone dosyc mam tych topikow :O:O:O ile jeszcze tego zalozycie ?????????:O:Ociemnota w szkole nie uwazaja a dupy juz daja i takie oto efekty:O

Gość tooo jest ja wiemmmmmmm
alerz oczywiscie u mnie terz nie bylo blizniakow a mialam objawy takie jak ty i byla to cionrza blisniacza :) gratki stara ;)

Gość kakaka91
tylko o to chodzi ze te bole mam juz tak z 2 tyg... i nie wiem o co chodz:(

Gość przyloz plecy do monitora
a ja zaraz zrobie rentgen i dam ci odpowiedz :O Kretynka. Do lekarza idz.

Gość kakaka91
jak bys chcxiala tam powyzej wiedziec to kochalam sie bez prezerwatywy... a ty jak nie masz o niczym pojecia to wyjdz stad:D

Gość kakaka91
a czy ja mowie o jakims rentgenie?? moze ktos mial podobna sytuacje...jezeli ty nie mialas to sie nie wypowiadaj

matko i córko :D:D:D znowu sie we wróżki mamy bawić :D:D:D nudne już te durnowate tematy :/ dziewczyno test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej @ i szkoda że nie wyłapałaś ironii w hasłach dziewczyn "cionrza blisniacza" :D:D:D lepiej się z j. polskiego podszkol a dopiero potem dawaj na prawo i lewo :/

A NIE MOWILAM !! A NIE MOWILAM ze to cionrza blisniacza ha ! mialam racje !!! proponuje dodatkowe lekcje z polskiego przedewszystkim z biologi i w dodatku jakies testy na inteligencie :D

Gość kakaka91
to po co tu wchodzisz jezeli temat durnowaty?? taaak...ale mozna i robic dwa tyg po stosunku tego nie wiedzialas?? noo widocznie nie zalapalam ale na prawo i lewo to moze ty dajesz ja mialam i mam w zyciu jednego mezczyzne a ze Ty mialas inaczej to bardzo mi przykro pozdrawiam:)

Gość kakaka91
Nie trzeba mi dodatkowych lekcji poprostu nie uwaga...z biologi takze nie potrzebuje gdyz nigdy problemow z nia nie mialam:)

na takie tematy się wchodzi by sobie humor poprawić bo głupota po oczach aż razi :D:D:D i ciekawe jestem który to test po 2 tygodniach wychodzi bo jakoś nigdy się z takim nie spotkałam na każdym piszą że w dniu spodziewanej @ a hasło "miałam jednego mężczyznę" no w twoim wieku to chyba powinna być norma albo nawet powyżej normy :P:P:P dziecko drogie zamiast się dupczyć to do szkoły zapinkalaj pogadamy jak skończysz gimnazjum :P

Gość kakaka91
tyy a skad ty mozesz wiedziec ile mam lat?? haha gimnazjum jeszcze kochana nie bylo:D taaakk...to chyba nie stac Cie na dobre testy...:D:D:D

cionrza blisniacza przygotoj jos rodzicuw rze zostana dziatkami :) i to podwujnymi

[zgłoś do usunięcia] kakaka91 tyy a skad ty mozesz wiedziec ile mam lat ?? haha gimnazjum jeszcze kochana nie bylo taaakk...to chyba nie stac Cie na dobre testy... 91 rocznik i nie bylo gimnazjum:classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D:D

do tooo jest ja wiemmmmmmm ehhh no chyba że to 91 to nie rocznik tylko np hmmmm wzrost :D:D:D ehhh dzieciaki do kakaka91 nie ważne czy stać bo to moja sprawa ja z moimi ciążami nie pisałam na forum o porady wróżek tylko podaj mi nazwę takiego testu który po 2 tygodniach od stosunku wykazuje ciąże to zwrócę honor :P

panna_z_de a co nam pozostaje przy takich "inteligentnych" tematach??? tylko śmiech :D:D:D

Gość kakaka91
a czy to musi cos oznaczac ??haha wy to jestescie naprawdemalo inteligentne:D:D

no bardziej od ciebie skoro ty uważasz że test może wyjśc już po 2 tygodniach :P ale nie bedę się z toba spierać bo jednego jestem pewna że to 91 to nie jest twój poziom inteligencji no chyba że napisany z czeskim błędem :D:D:D poszukaj sobie na necie co to znaczy :D:D:D

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
dajcie dziewczynie spokój,co tak po niej jezdzicie. co się wejdzie na jakiś temat to ciągle jakieś docinki.