Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowksa21

czy mozliwe zeby facet zgrywał niedostepnego

Polecane posty

Gość malinowksa21

Czy jest mozliwe zeby facet zgrywal niedostępnego. Czy bywają takie typy którym panienka się podoba ale tego nieokazują?

Gość tera szczęśliwa i zadowolona
jeśi tak pogrywa z tobą to na bank mogę powiedzieć, że dzieciuch z niego

Gość malinowksa21
nie wiem czy tak pogrywa. koles ma powodzenie pracujemy razem tylko do mnie jest taki oziebly, resztę kolezanek( a mamy niewielka grupę traktuje normalnie) przy mnie staje sie taki powazny. Mialam pare razy do czynienia z ladnymi chlopakami i czesto bylo tak ze w sumie udawali ze mnie nie widza a potem niewiadomo skad kazdy znich wymiekał po jakims czasie i mowił ze sie zakochał, albo ze mu sie podobam(mimo ze adorował inne kolezanki ktore ewidentnie byly nim zainteresowane)

Gość tutek-srutek
ta, bywaja takie panienki w spodniach. Skoro juz mialas z takimi do czynienia, to po co pytasz?

Gość malinowksa21
bo nie wiem czy to nie jest na tej zasadzie ze ja niezauwazalam ich adoracji i zainteresowania moja osobą, czy poprostu zgrywali niedostepnych. Do tej pory tego nie moge rozgrysc. A ten koles co zemna pracuje ma powodzenie. I mnie jako jedyna dziewczynę traktuje tak powaznie w sensie staje sie taki powazny przy mnie, nie zartuje ze mna, tak jakby sie zamykal przy mnie a widze ze nie ma problemow z dogadaniem sie z plcią przeciwną

Gość tez_mi_ pytanie
ja tak mam. olewam laske do czasu jak ona juz nie wyrobia. pozniej bach-bach. lachon je mi z reki, a jak sie znudzi no do kosza i next. laski sa strasznie podatne na jakiekowiek manipulacje. ps. tak jestem dzieciuchem, niedojrzalym emocjonalnie gówniarzem , ktory korzysta z zycia i jest mi z tym niesamowicie dobrze :D polecam sie

Gość malinowksa21
ja go olewam bo wiem jaki to pies na baby ;) ale nie jestem tez jakas chamska poprostu nie pokazuje ze mi sie podoba bo i tak wszytskie na niego leca to po co jeszcze ja.

Gość malinowksa21
no widzisz a ja caly czas slyszalamz e facet jest porsty jak budowa cepa.albo mu sie laska podoba i o nia zabiega albo nie. Powidz mi w takim razie tez_mi_ pytanie skoro ty stosujesz takie triki jaka cie bardziej laska zaintryguje. Ta ktora cie olewa, czy ta ktora za toba lata?

Gość tez_mi_ pytanie
heh, no jasne ze ta ktora olewa. jest zabawa, kto pierwszy wymieknie. wiec jezeli uwazasz ze dasz rade to próbuj. jeszcze nie przegrałem :)

Gość malinowksa21
aha no to nie zmieniam taktyki nic nie tracę a mogę zyskac ;) tylko na naszej wsolnej zminie przychodza do niego kolezanki. Nie wiem czy ona gra mi na gulu czy cos, ale wogole mnie to nie rusza nic... Gdy ma zmiane z innymi kolezankami takie sytuacje nie maja miejsca

Gość malinowksa21
napisze wyrazniej zawsze jak jest ze mna na zmienie odwiedzaja go kolezanki, jak z innymi takie sytuacje nie mają miejsca.Czy to mozliwe zeby robił mi na zlosc?

Gość malinowksa21
napisze wyrazniej zawsze jak jest ze mna na zmienie odwiedzaja go kolezanki, jak z innymi takie sytuacje nie mają miejsca.Czy to mozliwe zeby robił mi na zlosc?

Gość tez_mi_ pytanie
jezeli tylko uwazasz ze dasz rade emocjonalnie, a koles nie jest jakas popierdulka i nie wyrwie go ta 'latwa kolezanka' to punkty dla ciebie za taktyke.

Gość od psycholi z daleka
ja wygralam z takim popaprancem emocjonalnym, to nic wielkiego jak skapnie sie, ze facet jest manipulantem i brak mu szostej klepki. sama przyjemnosc kopnac takiego w cztery literki:-D

Gość tez_mi_ pytanie
eeeE nie sadze. faceci raczej nie robbia sobie/konbieta na zlosc. to wasza domena.:P no chyba ze to faktycznie jakis pizus w sukience to juz sama sobie odp czy jestes wogole zainteresowana.

Gość malinowksa21
o spokojnie, ze dam radę wogole nie ruszaja mnie te jego laski. raczej widze ze to ja im przeszakdzam bo wchodza potem na portal na ktorym mam sowj profil i lukaja moje zdjecia

Gość malinowksa21
aha czyli wyobraznia mnie poniosla, poprostu te jego kolezanki ktore przychodza tylko i wlacznie na naszej wspolnej zmianie to przypadek. moze tak byc nie przecze

Gość malinowksa21
tez_mi_pytanie zdradz mi jakies swoje triki po czym poznac ze facet ktory zgrywa niedostepnego jest toba zainteresowany?

Gość malinowksa21
tez_mi_pytanie plis plis zdradz jakis sekret kasanowy?:)

Gość tez_mi_ pytanie
ha. no tego to ci juz nie napisze:P dla ulatwienia moge ci powiedziec tylko ze im bardziej sie starasz tym wiekszy dystans i bardziej subtelne prowokacje:D

Gość malinowksa21
widzę że nie chcesz ok uszanuję to chociaz powiez jak powinna zachowywać się dziewczyna. U mnie wygladała sprawa tak, ze kolega o ktorym cały czas mowa rozpowiedział wszytskim ze bawi sie w tym i w tym clubie. Wszytskie poleciały tylko nie ja. Spytał sie mnie dlaczego mnie nie bylo widział tą tą ale mnie nie a ja mu na to" bo nie chciało mi się tam iśc byłam tu i t. No i temat sie urwał ...

Gość malinowksa21
im bardziej sie staram tzn? ;P

Gość tez_mi_ pytanie
'nie bylam bo mnie nikt nie zaprosil' oczekujesz jakis schematow i gotowych rozwiazan. takich nie ma. badz soba, badz kreatywna, a bedzie ok.

Gość malinowksa21
miłam wrazenie ze to go zatkało....

Gość malinowksa21
no ale prawda byla taka , ze zaproszenie mialysmy wszytskie z pracy od niego. a ja nie bylam bo faktycznie club w ktorym on byl mi sie nie podobał, nie miałam ochoty tam isc tylko dlateo ze on tam jest wolałam pojsc gdzie indziej. i tak tez sie stało

Gość malinowksa21
nie bylo nic na sile. nie ciagneło mnie do tego clubu, chociaz wiem ze laski wszystkie poszly jak tylko sie dowiedzialy ze ona ma byc. ale gdy na drugi dzien przyszlam do pracy zworcil uwage ze mnie nie bylo. MImo ze ja nie zaczynalam tego tematu

Gość tez_mi_ pytanie
czym bardziej te jego kolezanki beda za nim latac tym bardziej bedzie je olewal, bedzie bardziej chamski i beszczelny robiac to w taki sposob, ze jego ofiary beda czuly sie mimo to jako te najwazniejsze. nawet sie nie spostrzega jak sie okaze ze beda tanczyc jak im zagra. a niechcac sie do tego przyznac, (ze ktos nimi manipuluje) beda mialy ogramny problem z wyjsciem z tej sytuacji. jak laska ma zrezygnowac z kogos dla kogo jest najwazniejsza. im nizsze poczucie wlasnej wartosci zakodowane gdzies w podswiadomosci, tym manipulacja jest latwiejsza. (poczytaj o syndromie sztkocholmskim) :D mysle ze juz wystarczajaca napisalem ci jak moze wygladac swiat z perspektywy faceta 'prostego jak budowa cepa' musze spadac powodzenia

Gość malinowksa21
fakt faktem intryguje mnie ten koles, nawet moja kolezanka z pracy ostatnio mi powiedzial ze jej sie on snil w hmmm.... cyt. "napewno nie bawilismy sie lalkami w tym snie" i lubie takie zabawy baaa uwielbiam takie gierki, ale chcialabym wkoncu z jakims facetem tego typu szczerze porozmawiac

Gość tez_mi_ pytanie
ze mna jest to prawie nie mozliwe, ale jak napisalem na wstępie 'jestem gówniarzem'. bye

Gość malinowksa21
ok kasiazke napewno przeczytam dobranoc tez_mi_pytanie