Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowksa21

czy mozliwe zeby facet zgrywał niedostepnego

Polecane posty

Gość z dala od psycholi
*one:-)

Gość malinowksa21
he ale ja sie mu nie daje absolutnie, jak tylko cos zaczyna sie czepiac zaraz mu pokazuje zę nie trafił na miękki charakter. BYc moze tez jestem socjopatką ;)

Gość ja zgrywam niedostępnego
he ale ja sie mu nie daje absolutnie, jak tylko cos zaczyna sie czepiac zaraz mu pokazuje zę nie trafił na miękki charakter. BYc moze tez jestem socjopatką czepia się Ciebie ? co mówi lub robi ?

Gość z dala od psycholi
nie odczuwasz uczuc wyzszych:-)?

Gość malinowksa21
przeniósł sie do nas jakies dwa miesiace temu . Czesto sie mijalismy na zmianach praktycznie sami we dwoje mielsimy moze jakies 5-8 dni max

Gość z dala od psycholi
nie masz sumienia? nie poczuwasz sie nigdy do winy (zawsze winna jest druga osoba)?

Gość malinowksa21
czepia o jakies pierdoly w pracy, zasze sie mnie czepia nikogo innego ze cos zle zostalo zrobione itp. ale zaraz potem ja wyrazam glosno co o tym mysle, temat sie urywa i jest ok. Takze nie daje soba manipulowac, ale inne widze czasami tak mu pomagaja ze normalnie jestem w szoku jak za niego wszytsko robia.

gdzie ten frajer z którego miałem beke ? LOL

Gość malinowksa21
oj ups przewaznie, rzadko kiedy przyznaje sie do bledu ;/

czepia o jakies pie**oly w pracy, zasze sie mnie czepia nikogo innego ze cos zle zostalo zrobione itp. ale zaraz potem ja wyrazam glosno co o tym mysle, temat sie urywa i jest ok. Takze nie daje soba manipulowac, ale inne widze czasami tak mu pomagaja ze normalnie jestem w szoku jak za niego wszytsko robia. :( ja jak trzeba udaje niedostępnego/obojętnego ale nigdy się nie czepiam dziewczyny i nie traktuje jej negatywniem. może to jakiś pierdolony sadysta ? :( spodobałaś mu się i będzie cie gnębiał dla przyjemności lub poszła jakaś fama że ty jesteś taka i owaka, fałszywa, albo robisz mu konkurencję. w pracy jest dużo fałszywych osób którzy wbiją ci nóż w plecy z uśmiechem na twarzy :(

Gość malinowksa21
więc jak takiego rozgrysc ?

malinowksa21 więc jak takiego rozgrysc ? musiałabyś czytać w jego myślach :( nie wiadomo dlaczego Cie tak traktuje

Gość TH is IT SZ
Dostałby św potylice tchórzu i tyle bys poskakal jestem brzydki ale takich tchórzów kłade na łopatki

malinowksa21 wcześniej pisałaś że traktuje Cie obojętnie a teraz negatywnie więc ściemniasz nas czy co ?

Gość malinowksa21
hmmm... dziwne ze dopiero etraz wyszlo ze w sumie sie mnie czepia. Ale w naszej niewielkiej grupie liczacej kilka osob nie ma jakiejsc fajnej dziewczyny, same takie sobie i do nich jest ok a do mnie cos zawsze ma : albo mily i malomowny, albo czepia sie i zaraz mu przechodzi ;/ tak ze skrajnosci w skrajnosc

Gość malinowksa21
kurcze nie sciemniam poprostu to taki ciezko typ

TH is IT SZ Dostałby św potylice tchórzu i tyle bys poskakal jestem brzydki ale takich tchórzów kłade na łopatki najpierw cioto sapiesz do mnie a teraz chcesz mnie walić z partyzanta w potylice ? co z twoim solo cwelu ?

Gość TH is IT SZ
Masz downa? Jakbym dostał furii to by po tobie zostala mokra plama

albo mily i malomowny, albo czepia sie i zaraz mu przechodzi ;/ tak ze skrajnosci w skrajnosc :( ja tak nie robię, jak udaje niedostępnego to jestem niezainteresowany dziewczyną. on robi coś co zamiast Ciebie przyciągnąć może odepchnąć na zawsze, chyba że chce Cie odepchnąć ? może jemu się wydaje że go po podrywasz a nie chce tego, albo chodzi po biurze jakaś fama o Tobie ?

Gość malinowksa21
czytając wasze wypowiedzi i wyciągajac wnioski stiwerdzam zę: - byc moze cos mu sie we mnie podoba, ale nie jest to na tyle mocne zeby przejawiac w stosunku co do mojej osoby tylko i wylacznie pozytywne odczucia - manipuluje i bawi sie uczuciami innych( fakt faktem czesto potrafi powiedziec ze dziewczyna dzisiaj niewyjsciowo wyglada, nie zwracajac uwagi czy ja to zaboli czy nie) -ciezko mi jest go rozgrysc poniewaz mam podobne podejscie do niego morał: jestesmy obydwoje socjopatami i raczej sie niedogadamy:)

TH is IT SZ Masz downa? Jakbym dostał furii to by po tobie zostala mokra plama podaj wzrost, wagę, wiek, co ze sztuk walki ćwiczyłeś ile czasu, czy chodzisz na siłownię itp

Gość malinowksa21
z ta famą tez moze byc ale jaka fama moze takie zachowanie u niego wywolac?

malinowksa21 z ta famą tez moze byc ale jaka fama moze takie zachowanie u niego wywolac? że jesteś lub byłaś kurwą którą trzeba gardzić lub jesteś fałszywa, szpiegujesz dla szefa, albo chcesz kogoś wykosić w pracy. masz 1000 możliwości. takie czasy...:(

Gość malinowksa21
No to niezle, zyczliwe kolezanki w pracy mogly mu cos nagadac na moj temat. Potrafi byc szczery do bolu, moze spytam sie go czy cos do niego doszlo na moj temat, moze mi powie. Kurcze jak to czasami takie zwykle rozmowy potrafia ukazac inny punkt widzenia.

Gość kinczun su
Ja jestem nie dostępny ponieważ pięknie wyglądam lubię się ładnie ubierac ,pachnieć. I lubię dostawać kwiaty od dziewczyn . Paulito

może koleś jest pojebany ? Kurcze jak to czasami takie zwykle rozmowy potrafia ukazac inny punkt widzenia. przeżyłem na tym świecie 26lat i jakieś doświadczenie mam :)

ten typ może stosować konskie zaloty jeżeli jest niedojrzały lub źle interpretuje twoje nastawienie do niego dobranoc bo jutro trzeba wstawać

Gość zapewne nikt nikim
nie manipulacje a tylko autorka przebiera nogami do faceta więc wymyśla sobie uzasadnienia "czemu on na nią nie leci".

Gość malinowksa21
Być moze tak jest probuje znalesc wytłumaczenie dlaczego on na mnie nie leci. Niezaprzeczam, ale probuje tez zrozumiec dlaczego inne kolezanki z pracy traktuje normlanie a mnie nie potrafi ;/

Gość malinowksa21
Chodzi o to ze do innych osob kolegów, dziewczyn jest ok. A przy mnie jest taki zakniety w sobie taki niedostepny.