Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczka28

FOOTJOB czy to normalne ?

Polecane posty

Gość misiaczka28

Jestem z fajnym facetem. Jest nam dobrze, ale ostatnio zaskoczył mnie. Mianowicie gdy stałam nad nim na łóżku, poprosił abym zdjęła skarpetkę i pomasowała my stopą jego penisa. Mam nieduże stopy rozmiar 35 i jak powiedział bardzo zadbane i delikatne i chyba bardzo mu się to podobało. Innego dnia gdy leżałam koło niego i się przytulaliśmy poprosił, żeby go pomasowała stopami. Nie wiedziałam jak, ale uśmiechnął się i powiedział, że mi pokaże. Poprosił, abym położyła jedną stopę na jego penisie i pomasowała, a potem jak jego penis zadziwiająco mocno stwardniał, abym objęła jego penisa palcami stóp i zsunęła mu skórkę, a potem poruszała stopami w górę i w dół. Miał bardzo mocny i długi wytrysk. Jak mało kiedy. Poprosił abym nie zabierała przy nim stóp aby jego sperma je oblała. A wczoraj gdy czytałam książkę i leżałam na sofie, usiadł przy moich stopach, pomasował je, a później zaczął zdejmować mi skarpertki, wyjął z majtek swojego penisa, wsunął mi między stopy i zaczął się ze mną w nie "kochać". Widać było, że ekstremalnie go to podnieca. Gdy skończył znów zakończył mocnym wytryskiem na moje stopy i pace stóp. Widziałam jak zrobił się cały czerwony z podniecenia. Trochę mnie zaskoczył. Jestem otwarta na takie sprawy, ale coś takiego ? Czy coś takiego jest normalne ?

Gość Aksia
To normalne. Po prostu chce żebyś mu robiła nóżką gołą. Jeśli chcesz podam Ci maila i wtedy na prywacie podam parę sposobów na robienie nóżką gołą. Jeśli chcesz to odpisz. Facet będzie zadowolony.

Gość izagość
tojest kohanjinormalne. facetowi torobidobze. jamogepodać tekstyjakiefacetajarają kimperełcia robisztotakzeruszasznuszkamiwacka imuwiszwrytmiekimkimkimperełcia. samaniewiem torobiszzeruszaszmu nuszkamiirobiszto takrytmiczniejakkimperełciacopisałamtylko żemuwiszsamasamaniewiem. okokokstokrotka robisztaksamotylkomusiiszmuwićokokokstokrotka młodadama taksamorobimyimuwimytylkotekstmłodamłodadama kimipudeltaksamotylkomuwiszkimikimipudel. fajnazabawazastosujcie toafacetbendziezadowolony

Gość Benior6
Iza. Ortografia się kłania. Aż w oczy razi. Poza tym na Twoje eksperymenty bym się pisał. Ciekawe by mogło być takie doświadczenie.

Gość gość
Iza. Kimi pudel byś mi zrobiła?

Gość Alexgość
Pewnie by kolezanka pomogla. Kusi. Gdzie mieszkasz? Przyjade..

Gość Iza gość
Zrobie ci tylko musze miec adres i nie tylko kimipudel ale samaniewiem mlodadama bedzie ci dobze

Gość gość
To fajnie. Podam adres i przyjedziesz. Długo to trwa?