Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacquile1

Zbyt zazdrosny facet...

Polecane posty

Gość jacquile1

Witam:) Od pewnego czasu mam problem z partnerem.Jest strasznie zazdrosny o wszystko i wszystkich, nie pozwala mi wyjść samej z koleżankami np. do baru,czepaia sie o numery znajomych z pracy,chce sprawdzać moją poczte itd. Przez to czuje się jak w klatce i zaczynam wątpić w ten zwiazek, on nie rozumie że potrzebuje troche prywatnosci nie wiem co mam z tym zrobić. Może coś doradzicie?

Gość hot or not hot?
myślę, że taki mężczyzna to nic dobrego.... Ja bym nie dała rady. Większość takich związków się kończy...

Gość TH is IT SZ
zostaw kutasa

Gość jacquile1
zastanawiałam sie nad rozstaniem ale to ciężka decyzja szkoda czasu spedzonego razem tym bardziej że wiem że moze być dobrze

Gość wypowiem sie ja
jestem facetem i poweim ci szczerze ze powinnas zakonczyc zwiazek. taka zazdrosc to niec dobrego a po slubie bedzie jeszcze gorzej.wiem bo mam kolezanki ktore maja takich facetow i mezow. krotko mowiac JEST PRZEJEBANE

Gość jacquile1
a może powiedz mi z punktu widzenia faceta jak wytłumaczyć że chcę troche swobody tak zeby go nie urazić

Gość zgagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uciekaj póki możesz, będzie coraz gorzej.

Gość xcvxc
Najlepiej powiedzieć zeby zerwać.. ludzie;/;. porozmawiaj z nim szczerze, powiedz ze do niezbyt wrozy dla waszego zwiazku, powiedz ze boisz sie ze on Ci nie ufa...

Gość jacquile1
nie mamy wspólnych zobowiązań i nie mieszkamy razem(choć on nalega ale ja boje sie dalej angażować) jednak trudno mi to skończyc

Gość wypowiem sie ja
wiesz co sam nie wiem. niektorzy faceci juz tak poprostu maja. taka zazdrosc to juz choroba. poprostu powaznie z nim porozmawiaj. powiedz mu ze potrzebujesz swobody i prywatnosci i wolnosci. to ze jestes jego dziewczyna nie znaczy ze jestes jego wlasnoscia. i nigdy tak nie bedzie nawet po slubie. kazdy potrzebuje wolnosci i prywatnosci i nei wazne w jakim zwaizku jest. to ci sie nalezy i juz. a jesli on tego nei rozumie to trudno. wtedy musisz podjac decyzje. czy odejsc i znalezc sobie faceta ktory bedzie cenil twoja wolnosc i pozwoli ci na prywatnosc czy byc z tym facetem i pozwalac sie kontrolowac cale zycie. po slubie wszedzie bedziesz musiala z nim chodzic . bedzie chcial wiedziec o wszystkim. oczym rozmawiasz z kolezankami a o kolegach to juz zapomnij. bedzie ci czytal smsy i archiwum na GG. to nei jest dobre. i moze prowadzic do zalamania. pewnei mloda jestes po co ci to. znam dziewczyne ktora ze swoim facetem byla kilka lat teraz ma ok 30 lat facet ja bił ale ona uznala ze juz nie warto sie rozstawac bo pomyslala ze jzu nikogo nie znajdzie. wyszla za maz i facet ja dalej bije. smutne i prawdziwe. pamietaj ze to twoje zycie i ty decydujesz o wszystkim nei ktos inny.

Gość jacquile1
rozmawiałam a przynajmniej próbóje ale on sie wtedy obraz ze chce cos ukryc chciałam zostawić go zeby zobaczył że przez zazdroścźć moze mnie stracić ale boje sie ze on juz nie bedzie chciał być ze mną (taki głupio honorowy)

Gość zgagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeżeli chcesz chodzić w przyszłości z siniakami to zostań z nim.Takie typy się nie zmieniają, on potrzebuje psychiatry!!!

Gość TH is IT SZ
bądź ze mną

Gość wypowiem sie ja
dobrze ci radze. unikaj jak ognia takich chorobliwych zazdrosnikow. bo jak sie z takim zwiazesz to bedziesz miala przejebane zycie. po doswiadczeniach moich kolezanek wiem co mowie. ratuj siebie . facetow na swiecie jest mnostwo. znajdziesz lepszego

Gość jacquile1
najbardziej boję się tego że nie mogę sie przy nim rozwijać

Gość jacquile1
dzięki wam, praca czeka więc musze sie wyspać bo od 6 start, ale czekam na dalsze opinie dobranoc lub miłego klikania

Gość wrażliwy12312231
Bardzo smutna prawda w życiu jest taka że, ludzie się nie zmieniają lub bardzo rzadko się im to udaje. Próby wytłumaczenia z reguły kończą się fiaskiem. Na Twoim miejscu nie łudziłbym się, iż w waszym przypadku będzie inaczej. Przeprowadź poważną rozmowę, zobacz rezultaty i jeżeli nic nie wskórasz to go rzuć. Musisz sama zadecydować co dla Ciebie jest najlepsze i co Ci pasuje.

a u mnie jest tak ,ze ja jestem zazdrosna i mój jest zazdrosny !!! ja sie boję i on sie boi mamy takie same charaktery .. ogniowe ..więc czasem iskrzy burza etc. ale to jest to i nie zamieniłabym go na zadnego innego !!! moj czasem sprawdza .., ale jakby jakis koleś napisał do mnie czyli mój kolega ..musi to przełknąć wiem ,ze cierpi bo w srodku zapala się jakaś lampka niepokoju !!!!!! tak maja osoby po przejsciach strach, doszukiwanie sie nie wiadomo czego w byle drobiazgu ..niestety:(

Gość jacquile1
fakt po przejsciach , ale jesli zraniła go inna kobieta nie znaczy ze kazda bedzie to robiła :(

Gość dooorrrrrraaaaa
powiem ci ze tak zachowuja sie faceci jak maja cos na sumeniu moze ty jego sprawdz