Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiimmuBorgir

Chcę popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość DiimmuBorgir

Zostawił mnie z tym wszystkim samą...

Gość Karlikowa starsza
hoop siuuup

Gość DzoeStilacci
To moze lepiej zostan milionerka i pokaz mu, ze potrafisz?

Gość StraciłamSens_______
A co się stało ???

Gość gość
Nie mów tak Skoro okazał się takim draniem to nie warto dla niego tracić życia ..

Gość DiimmuBorgir
Rzucił mnie i wyjechał za granicę tak jakby nic się nie stało. Nie chcę żyć bez niego. Nikt i nic już dla mnie istnieje.

Gość Katherinne
Mania ma rację. Nie warto przez byle śmiecia niszczyć sobie życia takimi myślami.

Gość DiimmuBorgir
Przepłakałam już dwie noce i nadal mi jest potwornie przykro. Nigdy nie będzie już nikogo takiego...

Gość Katherinne
Wiele kobiet było w podobnej sytuacji, a pokochały na nowo. Dlaczego chcesz stracić szansę na prawdziwą miłość. Nie daj mu tej satysfakcji pokazując jaki był ważny. Jeśli on nie płacze, to Ty nie masz za czym płakać. Nie jest tego warty. "Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci 'nie potrafisz'... a Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'No to patrz!' "

Gość cradle of filth
dimmu jest do dupy

Gość gość
Skoro tak zrobił to widzisz jak mu zależało więc po co Ci ktoś taki ? Wiem łatwo się mówi ale taka jest prawda z biegiem czasu zrozumiesz bo przecież na siłe związek to nie związek :)

Gość tylko nieeeeeeeeeee
rozplaszczaj swoich organów bo innym mogą się przydać:)

Gość cerberus
Skoro chcesz to popełnić to nie wiem na co czekasz??? Robisz i już! I wtedy masz zero problemów ;) Czyż życie (wtedy to już pozagrobowe) nie jest piękne? Powodzenia w realizacji zamiaru! Mało komu starcza odwagi.

Wystarczy ze przestaniesz sluchac Dimmu Borgir i przerzucisz sie na cos zachecajacego do zycia, moze wybierz cos bardziej symfonicznego - Stratovarius, Therion... Feel ?

tylko wybierz metodę skuteczną i natychmiastową, u żony na oddziale niedawno zakończyła żywot po takich samych przejściach jak ty , odratowana samobójczyni, żyło w niej pół mózgu i daj Boże, żeby ta część, co odczuwa ból była martwa, bo odleżyny miała takie, że chyba Piekło z bólu to ona miała juz tu na ziemi.

gdybys napisala , ze powodem jest nieulczalana choroba, zrozumialabym powod. Jednak mezczyzna powodem?I to taki, ktory z jednym machnieciem przekreslil Ciebie i to co czesniej byo? I dla takiegokgos chcesz zycie sobie odbierac, wyplakiwac oczy, zadrezac sie? Czy wiesz, ze w ten sposob mozna cukrzyce, nowotwora wyhodowac przez kilka miesiecy? Chcesz tego? Przestan dziewczyno.

Gość lecian B
Róznica miedzy skokiem a) z 1 pietra b) z 10 pietra odp. a) bum, aaaaaaaaaaaaaaaaa b) aaaaaaaaaaaaaaaaaa, bum

Gość hanka mostowika
zegnamy wyśłij nma kartke z tamtego świata

jak studiowałem, miałem tego pecha, i jak na waleta zostałem u mojej dziewczyny w akademiku Jowita w Poznaniu. O czwartej rano, dziewczyna paliła fajkę i gapiliśmy się na uśpiony Poznań, a jakaś wariatka wyskoczyła z najwyższego piętra. Spadając zawadziła, o taki daszek i chyba głową walnęła , a potem taki plask na beton, chyba z rok czasu miałem taki schizy, że głowa boli i pozostał mi lęk wysokości.....

Gość motywujsie
Może na www.motywujsie.pl znajdziesz obrazki, które pomogą Ci chociaż trochę nie myśleć w taki sposób. Zajrzyj, obejrzyj, może troszkę pomoże.

Gość hanka mostowika
mówie ci zabij się to dobry plan

Gość max xander max
Wstrzymaj się. Ja za laską która mnie wychujała i potraktowała dużo gorzej mam problemy z psychą od 2 miesięcy i też mi nieraz łzy lecą bardzo tak ją kocham. Daj sobie czas. Jest cholernie ciężko, ale wytrzymaj trochę z miesiąc dwa i zobaczysz wtedy.

Gość bmblondyn-o kurcze..

co Ty nie warto....pol swiatu tego kwiatu. Tez tak kiedys myslalam, probowalam nie wyszlo i sie ciesze bo dzisiaj jestem szczesliwa .....z innym. Glowa do góry pokaz mu,,ze mozesz i dasz rade bez Niego.

czytałem potem w gazecie poznańskiej, zawiedziona miłość, a że jestem cykor, nie zostałem juz do końca roku w tym akademiku i bałem się chodzić koło tego miejsca.