Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Gość łoooo matko
Smutne jest w tym wszystkim to, że takie dziewczyny - żony często osiągają w ten sposób cel, że chcą mieszkać i byc z kims, kto ich nie kocha, kto kocha inna... ze szantazuja dzieckie... szantaż dzieckiem:.... bo innego argumantu nie mają... to dopiero jest podłe

Gość Do !!!!!!!
Smarkaczu skończ z tym, to nie jest zabawne. Watpię by mąż autorki wybierał kierujac sie włosami, a wymagani od corii aby opisywała swoją rewalkę żebyś mógł sobie pofantazjować jest szczytem CHAMSTWA.

Corii czeszesz się czy co? Wracaj do nas! Wesprzemy cie W amerykańskich filmach było: kochamy Cię... albo nie przejmuj się -- jak się okazało,że bohater jest chory na nieuleczalną chorobę, pełną cierpienia i t d. ..... dziwny jest ten świat.... akuat tutaj pasuje to stwierdzenie.... miłego

Gość !!!!!!!
Czemu? Niecch ją opisze- chcę wiedziać jak sprawy się mają, lubie zwizualizować sobie wszystko. Taki jestem. Wrzuciałem w google "łysienie plackowate" i mam obraz corii, wrzucam "pokazy Victoria's secret" i widzę włosy jej rywalki. Ciekawie się robi. Chcę więcej.

Gość !!!!!!!
Corii opisz siebie, tamtą laleczkę, męża możesz nie opisywać. Tylko szczerze. Nie ukrywaj już że wchodzisz na fora typu Łysienie. Zrozumiemy. To jak skończysz karmić albo układać włosy to czekam.

Chcę więcej. ................ typowy wytwór dzisiejszych czasów: połączenie netdziecka z konserwantami i utrwardzaczami, które utknęły na stałe w konkretnych częściach czegoś, co kiedyś nazywano mózgiem... gratulacje, osiągnął pan/pani najwyższy stopień współczesnej ewolucji, prawie cyborgowatość...

Kobieta sama sobie tego dziecka nie zrobiła. PYTANIE: Dlaczego on sypiał z nią skoro ponoć jej nie kochał??? Autorka jest rozgoryczona, a facet czyli jej mąż też nie jest bez winy :(

Gość łoooo matko
bo to facet

Gość oczywiście że mąż Cori
nie jest bez winy. właściwie to sam nawarzył sobie piwa i teraz nie chce spijać :) Miał się nie seksić z tą której nie kocha! Idiota no :) I wam go szkoda? Mnie nie :) A tamta dziewczynka-dziewica orleańska hehehe :) Coś w tym jest... zakazany owoc to też forma manipulacji a więc uważam że tu wszyscy są po jednych pieniądzach :)

Gość łoooo matko
No raczej. Po cholere brał ten ślub

oglądaliście film Kochanice Króla??? Tamta biedna dziewczynka robi to samo co ta niedobra siostrzyczka z filmu!!!

Gość łoooo matko
"Myslałam, że ciąza i dziecko to GWARANCJA przynajmniej czasowa. I dlatego walczyłam o ten ślub, bo wiem że ona jest tego rodzaju kobietą że nie chciałaby być tą trzecią" Cztam czytam i nie wierze

Gość do oczywiście że mąż corii
Ja ogłądałam ten film kiedyś i nie było tam niedobrej siostry- obie zdradzały chyba :) Jakos wyrahowana wydaje mi sie ta dziewczyna. Niby taka słodka, ale planowała jak nic go zdobyć. I tak to rozgrywała.Z tego co czytam jest jednak ładna i niezdobyta.Najgorsze połączenie. ciekawe czego ona chce? bo maż corii chce ewidentnie tamtej. corii chce męża? A tamta chce....no nie wiem może pieniędzy.

nie nie... jedna siorka była "dobra" i ona dała dupy królowi urodziła mu dziecko. a ta druga nie dawała mu dupy, wymogła rozwodu króla no i król tak się napalił że doprowadziło to do nieszczęścia i zerwania z papieżem. w końcu król jak zobaczył do czego doprowadziła jego żądza zakazanego owocu zgwałcił "zakazany owoc" i w końcu ścięli jej głowę :)

Gość nvbnbvnbvn
ty chcialas slubu,nie on,ty chcialas dziecko,nie on,o co ci chodzi teraz,facet zgodzil sie na twoje warunki,ale widac ze sytuacja go przerosla,pozwol mu odejsc,

Gość do oczywiście że mąż corii
Ano tak było...

Gość łoooo matko
Kurde.. ciekawe gdzie jest Corii... pewnie to była prowokacja.. nikt nie byłby aż tak chory

Gość A teraz już nim spała?
Czy teraz tamta dziewczyna spała już z mężem corii czy nadal gra tą dziewicę i czeka na rozwód? Powinna już mu dać. Tak się przecież nawzajem pragną. Zal mi corii, wiem zrobiła very żle, ale mimo wszystko. Ten mąż jest okrutny, tamta kochanka jakaś bezwzględna i ta jej pazerna rodzina.

Gość corii ma prawo mieć dość
corii udzielała się na kafe na innym forum co ktos tu miłosiernie wywlekł, więc nie sądzę aby to była prowo, ale nie dziwiłabym się gdyby nie wracała. Nazwaliście ją "łyskiem" a ona ma łysienie plackowate.

Gość łoooo matko
Ja jej tak nie nazwałam

Gość łoooo matko
Kurde żal mi trochę tej dziewczyny... smutne jest to, że ona nawet nie widzi w tym, co mówi co robi swojego błędu, że nie widzi, że trzeba się szanować. własna godność to coś co powinna nam zawsze pozostać, coś czego nikt nikt nie powinien nam odebrac, nawet gdy zaabierze nam wszystko... to jedno można sobie zostawić.

Gość To corii zetną głowę?
:) Jak w filmie:)?

a ten zawsze szczery powinien zmienić nick na zawsze cyniczny i byłoby zgodne z faktami

Ale Cori nie jest tu porównana do Anny Boleyn!!!! Tylko ta dziewica orleańska :D Cori mogłaby zagrać hmm... Katarzynę Aragońską :)

Gość król dupowaty
No w tym filmie ten król to też taka dupa wołowa- baby nim kręcą jak chcą.

No król dał się omotać i to nieźle :) Ale gdyby Ann Boleyn dała mu po prostu dupy i była kochanicą... życie by wiodła dostatnie i głowy by nie straciła ;) A mężowi Cori się może jeszcze tamta odwidzieć. No bo to taka metoda na faceta... kusić ale nie dopuszczać... no przecież metoda stara jak świat ;) A jak weźmie już sobie to nie wiadomo czy czując spełnienie nie zapragnie znowu naszej wariatki Cori hehehe :D

Gość to serial a nie film:(
Zachciało mi się to obejrzeć, ale to Dynastia Tudorów i ma ileś sezonów co mnie zniechęca:(

Czytałam te komentarze, wiem że część z Was mnie potępia, częśc to bawi. Bałam się że skojarzycie mnie z forum o włosach teraz już nie mam tego lęku. Nie będę opisywała wyglądu kochanki męża- dla nikogo. Napisałam z jakimi modelkami mi się kojarzy (bo kojarzy) i tyle. Więcej nic. Najważniejesza jestem ja i dziecko i on. Tyle, że podkreslam- ona nie związała sie nikim przez całą ciązę, mimo naszych zaręczyn i ślubu bo nie chciała nikogo poza moim mężem. Krytykujecie moja mamę i rodzinę, ale pomyslcie o jej rodzinie. To cwani ludzie, żądni każdego awansu społecznego i materialnego. Wiedzą, ze córkę mają według mężczyzn niektórych piekną to tak nia kierują. I teraz fakt jest tu analogia z historią dynastii angielskiej:( Bo ona nie zostanie kochanką, ona będzie z nim wtedy kiedy on się rozwiedzie. I wiecie co? Ja chyba juz nie mam siły walczyc. Być łysawą kobietą, która zaszła w ciązę i stać im na drodze. Tylko bardzo go kocham i to chyba uzależnienie. Dzis był u dziecka, ze mną rozmawia grzecznie, ale zimno. Spotkanie z prawnikiem przełożył na poiedziałek bo dziś było mi słabo i zawroty głowy. Ale dodał, żeto spotkaniei tak będzie więc nie ma oczym mówić. Mój tata chce jeszcze z nim porozmawiać jak mężczyzna z mężczyzną. To pewnie nic nie da. Skłamałam Wam o wyglądzie- nie jestem od niej ładniejsza. Ona jest. Ja jestem z zamoznijeszj rodziny, ale ona za chwilę będzie mieć pieniądze mojego męża, więc :(:(:( Nie moja to wina- dla męża zona jest najpiękniejsza. Czemu dla niej on łamie przysięgę i wszelkie prawa i zasady? Co ona ma czego ja nie mam? Urodzi mu dziecko? Tego chyba nie przetrwam. Kiedy byłam w ciąży cieszyłam się że to ja nie ona urodzę mu dziecko a teraz myslę, że ona też może. :(:(:(