Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Gość Nadzieja ty się naprawdę lecz
Czytając twoje kretynizmy można wiele o tobie powiedzieć, prowokacja jest domeną słabych ludzi, pomijam tak oczywisty fakt jak głupota.Pisz sobie co chcesz, tobie nic już nie pomoże,dobrze ci pisali. rotfl.

"Cechą maluczkich ludzi jest dokuczać innym, co by w imię pocieszenia własnej osoby innych pognębić..." niby cytat z przeszłości, ale jakże nadal aktualny :) miłego.. nie mam aż tyle czasu, żeby dalej was zabawiać... stosunkowo udanego weekendu życzę ... pomarańczko

Gość na topie Corii
ike co się unosisz? obchodzi mnie dlatego pytam, a ty co? matka świętobliwa forum kafeterii?

coś kłamiesz, nadziejo raz udajesz, że to tylko taka zabawa , która przyprawia cię o śmiech a raz skarżysz się, że ci dokuczają.......... to jak to w końcu jest?

gdzie się unoszę pomarańczo? zadałam proste pytanie:P

akurat żadna to tajemnica:P to było pytanie podchwytliwe, ZS zepsułeś mi zabawę :P

Gość na topie Corii
nie kłam ike, bo się uniosłaś jak ikar i tłumaczysz sobie, że pytanie. pytanie to ja zadałam. a na pytanie nie odpowiada się pytaniem.

Gość Klementynka88
Swiadomie zniszczylas sobie zycie oraz jemu. Skoro wiedzialas ze ona kocha tamta moglas go kopnac w dupe i poszukac sobie lepszego ktory nie jest taka porazka zyciowa!

żalę? :) ja się tylko dziwię..... tylko tyle lub też... tylko tyle, jak kto woli :) tylko dziwię i nic więcej.... nie lubię gromadzić w sobie negatywnej energii :)

Gość na topie Corii
hah :) to wy się tak dobrze znacie że sądy wystawiacie o innych? nie za dobrze o was to świadczy :( oczernianie ludzi to obrzydliwe !!!!

topsz orange odpowiem pełnym zdaniem:) : Nie powinno cię to obchodzić . :P

:( orange widać na tyle dobrze się znamy:( wiem, przykre to:( :P

11:11 może nas czymś w końcu zaskoczysz, panie/pani ZS, bo jak na razie, bo negatywne emocje Cię pochłaniają niemal w 100% do poniedziałku... i pamiętajcie, nie samą kafeterią człowiek żyje ... a za oknem piękna, złota jesień.....

to już mu nie pomachasz,nadziejo?:P i nie wspomnisz, że ci go brakuje:P?

jeszcze ktos ma watpliwosci? odnosnie oczerniania :-) 20:11 [zgłoś do usunięcia] Nadzieja8 czuwasz bufonku, to dobrze, czuwaj.... jakbyś nie zauważył, że weekend, to przypominam, życząc oczywiście stosunkowo udanego spędzania wolnego czasu Deinococcus radiodurans 20:16 [zgłoś do usunięcia] Nadzieja8 dziwne zjawisko, jak się pojawiasz, to wkurzasz maksymalnie ... a jak zanikasz, to od razu brakuje tych Twoich dowcipów Deinococcus radiodurans

11:14 [zgłoś do usunięcia] ike topsz orange odpowiem pełnym zdaniem : Nie powinno cię to obchodzić . :)Dziwię się ....pomimo, to jeśli nie obrażasz innych, to staram sie akceptować Twoją inność Ike

Szczery, widzę działasz dalej wg zasady Kalego .... pomyśl, a znajdziesz rozwiązanie :D myślenie naprawdę nie boli ..... :Dpapapapa do kwadratu

myślenie naprawdę nie boli ..... skoro tak reklamujesz to wypróbuj na sobie:)

11:23 [zgłoś do usunięcia] ike no to mamy rekord skoro od wczoraj się żegna ooo maaasz.... to zajarzyłam.... chcecie, żebym się spóźniła ...a potem spóźniła z rachunkiem za net, a potem ..... no tak się w nieuczciwy sposób wykańcza konkurencję... nieładnie :D:D:D:D:D papa do sześcianu:D

papa do sześcianu niestety ZS nie ma w matematyce funkcjonuje nieskończoność..............