Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość WIKI22K

NAWET JESLI MIAŁBY DLA MNIE ZOSTAWIC ZONE BEDE WALCZYC O NIEGO

Polecane posty

Gość WIKI22K

wiem ze mnie kocha powiedział mi to i wiem ze chce ja zostawic ale wciaz mi sie pyta czy ja go napewno nigdy nie zostawie. i czy go naprawde kocham, bo on ma 31 lat ja mam 21 i chce byc pewny moich uczuc jutro sie z nim spotykam i mam zamiar powiedziec mu ze go kocham i ze chce byc z nim, wiem ze zaraz zostane wyzywana tutaj od najgorszych i ze on szuka tylko młodszej ale CHCE WAM POWIEDZIEC ZE DLA MNIE I DLA NIEGO TYLKO MIŁOSC SIE LICZY TRZEBA O NIA WALCZYC , JESLI KTOS Z WAS NIE ZROZUMIE TO ZNACZY ZE NIGDY NIE KOCHAŁ NAPRAWDE Dodam jeszcze ze on nie nalezy do przystojnych a ja nie naleze do ładntch dziewczyn i niech nikt mi nie mówi ze miłosc nie istnieje... my juznamy sie od 4 lat on chciał poczekac z rozwodem az skoncze 21 lat a ja czekałam przez te 4 lata z nikim nie byłam miedzy nami tez do nicczego jeszcze nie doszło. dzisiaj mi powiedział ze wystarczy tlko jedno moje słowo a rzuci wszystko dla mnie , nie czekam na wasze komentarze chce tylko powiedziec ze jesli ktos naprawde kocha zrobi wszystko by byc z druga osoba

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować