Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzi

facet bez manier :/

Polecane posty

Gość krejzi

hej hej poznałam ostatnio fajnego faceta, bardzo miły, dowcipny, fajnie nam sie gada oh i ah ;) Dziś poprosił mnie o numer, ogólnie widze ze cos się święci, ale jest jedno duże ALE. Po prostu wydaje mi sie niekulturalny. Włazi przez drzwi pierwszy, nawet ich nie przytrzyma, kiedys siadziałam obok niego na schodku a ten rozwalony na krzesle,nawet mu przez mysl nie przeszło ze jestem styrana po całym dniu i moze chciałabym usiasc, pozyczyłam mu coś osttanio a on ani dziekuje ani nic :/ Kurcze najgorsze jest to ze to zachowaniu do niego w ogóle nie pasuje, bo poza tym to bardzo fajny inteligenty facet, ale cholera ja nienawidze braku kultury:/ myślicie ze to kwestia wychowania czy czego? Moze po prostu jest burakiem? :P

Gość TH is IT SZ
wybierz mnie

Gość agraffffffffffka
Egoista. Pomyśli zawsze najpierw o sobie i tak całe życie. Nie chcesz się z takim męczyć.

Gość TH is IT SZ
obyś pożałowała (za tego chłopaka)

Gość krejzi
No właśnie o to chodzi ze to nie jest jakis skończony idiota :P tylko chodzi o takie podstawy podstaw, które wpaja sie małym chłopcom od narodzin, ze np przepuszcza sie kobiete w drzwiach. Nie mamy po 15 lat tylko ponad 20. on sie zachowuje jakby z jakiejś innej planety przyleciał i to dla niego jak najbardziej naturalne:/ he

Gość krejzi
kręci mnie żeby takiego chama wychować, żeby z niego zrobić kulturalnego człowieka, strasznie mnie to kręci.....

Gość krejzi
to wyzej o chamach to podszyw oczywiście :)

Gość TH is IT SZ
Obyś dostałą wpierdol

oj dobra, nie bede z wami dyskutowac, siedzcie tu sobie i rozmawiajcie na swoim poziomie.

Gość agraffffffffffka
Nie wychowasz go już to duży chłopiec jak ma 20lat

Gość art123
nie zależy mu na Tobie, traktuje Ciebie jak kumpla a Ty widzisz to ,co chcesz widzieć

Gość kinczun su
Ja wyglądam pięknie lubię spacery ,kwiaty. Lubię jak kobieta mi da kwiaty wtedy się ładnie uśmiechne. Paulito

Gość bzzzzbzzzzzzzzzzzzzzzz
na pewno zmieni sie pod twoim wplywem... jesli sie zakocha bedzie o 180st inny.... wychowasz go, spox :)