Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulabbbabubbabulabumbum

co sprawia że się zakochujemy?

Polecane posty

Dlaczego w ogóle tak jest że wystarczy ta przysłowiowa iskierka i już można zwariować

Gość g0s1a82
Widocznie tak jesteśmy skonstruowani i nie mamy na to wpływu..

Gość myskaJAaa
"to coś" co ma w sobie ta osoba, chemia chemia chemia :) i spojrzenie, jak zatapia sie w twoje oczy i nie moze przestac patrzec:)

Gość nie jestem pusta ale kocham pi
dla mnie pierwsza sprawa to wygląd...jak facet jest piękny to już mogę się zakochac, dalej to jak mnie traktuje, czy jest zainteresowany, jesli mnie uporczywie nagabuje, nie daje mi chwili spokoju , przy tym jest bystry, dowcipny i mi czyms imponuje to mogę sie zakochać :)

no właśnie co sprawia że to właśnie ta a nie inna osoba?

W sumie to co wyzej ludzie pisza to prawda. To jest chemia (doslownie), reakcja na pewne rzeczy (znowu chemia uwalniana w mozgu), no i to ze jestesmy tak zaprogramowani. Bez tego bylo by ciezko, w sensie. Nie zakochujac sie czlowiekowi nikt nie pasuje, bo kazdy ma wady, i ocenia wszystkich wtedy obiektywnie. Wszyscy mu sie wydaja nieodpowiedni bo to czy tamto. A tak jest mechanizm, ktory robi pyk i juz.

Gość nie jestem pusta ale kocham pi
teoria ewolucji , kobietom podoba sie jakis facet, najczęsciej o dobrych genach (co można stwierdzic po wyglądzie np. wysoki, dobrze zbudowany, zdrowy , wysportowany , raczej facet z trądzikiem, niski , gruby nie ma większych szans :P ) oraz na dłuższe związki status społeczny... wiadomo , że kobieta wybierze biznesmena/lekarza a nie sprzątacza czy dostawcę pizzy

Gość pofa pofa
ja też nie rozumiem dlaczego jest tak że ta osoba porazi mnie jak prąd,nasze spojrzenia szok przecież są inni i jest normalnie dlaczego TA OSOBA w sumie normalny człowiek jak każdy a jednak szał