Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaleMen

Sylwester we Dwoje

Polecane posty

Gość MaleMen

Cześć Tak się składa, że tegorocznego sylwestra spędze tylko z moją ukochaną. Co zrobić żeby ten wieczór był niezapomniany? Wiem, że ja ją znam najlepiej, ale może pomysły kobiet mi pomogą. Chodzi mi zarówno o sprawy kulinarne, pomysły na wieczór jak i o seks. Z góry dzięki:)

Gość pocałuj nas w du pę

Gość MaleMen
:*:*:* wysyłam całusy.. :D Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto potraktuje temat powaznie i odpowie normalnie:)

Gość MaleMen
W halloween zjem jej kupę.

Gość MaleMen
Nie chce mi się zaczerniać nicka. narazie nie będe się udzielał tylko czekał na pomysły:)

Gość MaleMen
Sraka na ryju to jest to :D

Gość vdfvfv
po pierwsze Wasze plany pewnie zmienia sie jeszcze kilka razy;) a po drugie, czy mieszkacie sami? jezeli mieszkacie sami to proponuje zapalic swieczki, zamowic dobre jedzenie, szampan, ubrac sie w odpowiednie ciuchy, w tv pewnie beda jakies filmy, takze o to bym sie nie martwila,;) no i deser;) moze jakis kremowy torcik;)

Gość MaleMen
Ja mieszkam sam, więc o wolną chate nie ma co się martwić:) Chciałbym zeby naprawde na długo zapomniała tą noc:) jakas kilacja inna niz wszytskie, seks inny. tylko w sumie juz wszytsko przerabialismy;p

Jeżeli chodzi o pomysł kulinarny to ja uważam, że najlepszym jest wspólne gotowanie. Tak na prawdę nie istotne jest to co ugotujecie, ważne żeby się dobrze bawić. Wybierzcie wspólnie jakąś potrawę którą najbardziej lubicie albo której jeszcze nigdy nie jedliście ;)

Gość 2 live 2 die
"Chciałbym zeby naprawde na długo zapomniała tą noc" na pewno na długo zapomni tę noc

Gość MaleMen
miało być zapamiętała. Sorry:)