Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabi kruk na pomaranczowo

Kiedy w koncu bede mial dziewczyne

Polecane posty

i jak ja zatrzymac przy sobie - w sumie prawie nigdy nie mialem

Gość Dza..
zabi kruk na pomaranczowo Nie martw sie znajdziesz super dziewczyne, kwestia czasu.

Mam 30 lat. Zero tradziku. Mniej kompleksow na punkcie wygladu niz charakteru. Problem wtym ze ja w ogole dziewczyny nie szukam - to przez niesmialosc. Nie wiem nawet jak sie do tego zabrac. Oczywiscie mozna powiedziec : zapros dziewczyne na kolacje lub do kina. Ale chodzi o bajer, sposob mowienia itp ...

Gość chyba zatrujesz koles
oj bedzie ciezko, o ile to nie prowo bo ktory facet w wieku 30 lat nigdy niue mial kobity?!

Ależ znam i pięćdziesięciolatka, który jest prawiczkiem. Czasem ktoś złośliwy mu powie, "znalazłbyś se wreszcie babę". On na to "e.. teraz to już mi się nie chce". ;)

a;le tu nie chodzi o to czy prawiczek czy nie, ja takich tez znam. On pisze nigdy NIE MIAL dziewczyny, nie ze nie bzykal, tylko ze sue nie spotykal

Gość kwiat81
będziesz miał dziewczynę jak ją znajdziesz i ona będzie tego chciała równie tak samo jak i Ty!

a ja widze roznice zasadnicza ;) spotkac sie na piwo a sex uprawiac - dla mnie niebo a ziemia ;)

Gość na bezrybiu i rak ryba

Gość gość
Szkoda tylko, że polskie społeczeństwo jest takie głupie, stereotypowe i konserwatywne. Gdzie jest granica wieku do którego powinno się mieć dziewczynę? A jak nie to co? 30 lat to jest już co, starość i wózek inwalidzki. Wstyd mi za takie komentarze