Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olaa23

Gdzie poznać fajnego faceta między 25-35 rokiem zycia?

Polecane posty

Bylam ponad 5 lat w związku, teraz od roku jestem sama i nie mam gdzie kogos poznac. Studiuje wieczorowo kierunek zdominowany przez kobiety,w pracy tez same babeczki, faceci zwykle starsi i zonaci.Chodze na kursy jezykowe-sami licealisci... Boje sie, ze juz zostane sama, bo nie mam nawet okazji by kogos poznac:(

Gość sfsfsd
no wlasnie gdzie, ja jestem facetem miedzy 25-35 i zastanawiam sie gdzie poznawac kobiety troche starsze a wiec nie te licealistki?

Gość aluskaa
nie szukac.sam sie znajdzie.ja tez szukalam na sile i nic...az 3tyg.temu kumpela mnie poznala z kolega z pracy i tak sie zaczelo;)

Gość sfsfsd
aluskaa nie szukac.sam sie znajdzie.ja tez szukalam na sile i nic a co jesli nie masz kobiet/mezczyzn w srodowisku wyczarujesz wtedy? dobra rada pod warunkiem ze obracamy sie w towarzystwie plci przeciwnej ja pracuje z samymi facetami wiec nie zadziala ta rada

To gdzie wychodzić, jakie hobby sobie znaleźć zeby kogos poznać? Juz nie mam pomysłow.Na kursach jezykowych i zawodowych spotkałam same babki. Może net? Sam się na pewno nie znajdzie

Gość Eleeene
Olu, kazde miejsce jest dobre.Net tez. Nie zawsze rada -sam sie znajdzie jest dobra , a w pewnym wieku zpelnie nie dzialajaca :-P

Gość aluskaa
sfsfsd---ja pracuje z samymi babami a jednak przez inna kolezanke poznalam faceta...wiec co jest komu pisane to bedzie;)