Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bez startu

Młoda mama i jej ciężki los

Polecane posty

Gość mama bez startu

Dziewczyny młode mamy zapytam wprost cz któraś z mam nie ma ubranek na dziewczynke 2,5 roku odsprzedać na nowe mnie nie stać, a nawet wizyta w lumpeksie sporo mnie wyniesie, bo u nas jeden lumpeks, w którym kurteczka na corke kosztowała by mnie 25 zl Gdy miałam 18 lat, urodziłam ojciec dziecka mial wtedy 25 ale okazał się cholernym chamem płaci jedynie alimenty 400 zl,a same wiecie co to w dzisiejszych czasach 400 zl, zapłacic przedszkole i na dojazdy do pracy, bo samochodu nie mam po prostu mnie nie stac Bardzo kocham swoje dziecko, ale czasami jestem tak rozgoryczona że nie wiem co robić Mieszkamy razem z moją mamą, mama zarabia 700 zl, ja 1000 pracuje w sklepie spożywczym czynszu mamy 500 zl, plus prąd gaz,,,,,, wychodzi że prawie cała moja wypłata idzie na opłaty, a za reszte skromnie żyjemy najbardziej żal, gdy przychodzą święta,,,,, zawsze wszystkiego sobie odmawiałam, może taki mój los ciągle szukam innej pracy lepiej płatnej, ale narazie telefon milczy Bardzo prosze o kontakt, jezeli jakas mama chce tanio odsprzedać ubranka dla dziewczynki 2,5 rocznej moje najwieksze marzenie,,,,miec chociaz 150 zl i isc do normalnego sklepu by moc kupic cos dla siebie i corki

Gość mvcvf
nie stety mam synka rocznego szkoda bo bym z mila checia sie ubrankami podzielila

Gość no niestety takie życie
powem ci ze można kupić nowe ubranka tanio w sklepach, ale skoro piszesz ze jest tylko jeden lumpeks to nie ma u ciebie pewnie h&m czy c&a tam można kupić naprawde fajne rzeczy calkiem tanio

Gość mvcvf
no w c&a ja ostatnio bylam bluzeczka na dlugo rekaw 36 zł spodnie 49 do 69 zł kurtki to masakra .... eh mosisz do wiekszego miasta do lumpeksu wyskoczyc

Gość no niestety takie życie
ja ostatnio kupiłam tam 2 bluzki za 15 zł, super jakościowo, fajnie się piorą...ale ja na niemowlaka, może dlatego

nie chce byc niemila,ale inne rodziny maja gorzej. nie macie jeszcze tragedii. niektorzy zyja za 500zl m-cznie od tego odlicz oplaty to juz w ogole masakra. ja mam corke 3 latka za m-c konczy. wiekszosc za malych ciuszkow oddalam i to dosc niedawno. nie ukrywam,ze sporo tez chomikuje od bobasa malego do dnia dzisiejszego. ale kurtki nie mam, oddalam, bo byla niebieska i unisex. mam kombinezon,ale moze byc za maly, bo mala go nosila jak miala 1 rok,a niby na 3 lata jest. no nie wiem jak ci pomoc. podaj wymiary corki, wzrost, dlugosc rekawka, dlugosc od kroku.

napisz ile ma wzrostu i ile waży twoja córcia. moja ma coprawda 2 lata ale wzrostowo 3 latek... więc moze jakieś ubranka po niej by pasowały. chętnie podeślę

Gość powinni rozpowszechnić
pasy cnoty!!!! bez kitu!!!!!! do ściągnięcia po skończeniu szkoły dającej jakieś perspektywy życia chociaż na średnim poziomie... nie znoszę jak ktoś tak ciągle jęczy i jęczy a miał wpływ na swoje dalsze losy :o

Gość juz ktoś pisał to wyzej
nie macie wcale tak mało , bo wychodzi wam 2100 na trzy osoby ( dwie dorosłe i dziecko ) 1000-twoja wypłata 700- twojej mamy 400-alimenty __________________ 2100 ale ty przynajmniej piszesz szczerze i otwarcie ,ze chcesz odkupic Mam nadzieje ,ze się ktos znajdzie kto zechce pomóc Pozdrawiam i zycze zdrowia

Gość juz ktoś pisał to wyzej
napisałam to , bo piszesz ze w twoim miescie jest jeden lumpeks czyli ,ze mieszkasz w małym miescie , miasteczku , a im mniejsze miasto tym tanszy czynsz Tak ,ze 2100 nie jest tak mało,ale ty przynajmniej napisałas wprost ,ze chcesz coś odkupić Mozesz poszukac na gumtree , tam ludzie tez się ogłaszaja co potrzebują lub co mogą oddac za darmo

Gość DO AUTORKI I JEJ PODOBNYCH
NACIĄGACZY: - SKOŃCZCIE Z TĄ FARSĄ!!! JEŚLI NAPRAWDĘ BYŁOBY WAM TAK CIĘŻKO, POSPRZEDAWAŁYBYŚCIE KOMPUTERY I INNE WARTOŚCIOWE RZECZY, ZREZYGNOWAŁYBYŚCIE Z KAŻDEJ DODATKOWEJ OPŁATY (W TYM RÓWNIEŻ NETU) I PRZEDE WSZYSTKIM JUŻ DAWNO PISAŁYBYŚCIE DO MOPSÓW ORAZ ODWIEDZIŁYBYŚCIE LOKALNY CARITAS, DOM SAMOTNEJ MATKI, JAKIEŚ CENTRUM POMOCY RODZINIE. SZUKACIE TUTAJ JELENI?! SKOŃCZCIE Z TĄ FARSĄ I KOLEJNYMI WĄTKAMI Z PROŚBAMI!!! I NA KONIEC KOMUNIKAT DO POTENCJALNYCH EMPATYCZNYCH JELENI: - NIE DAJCIE SIĘ WYRUCHAĆ NACIĄGACZOM!!! ICH NA TO WSZYSTKO STAĆ, ALE PO CO MAJĄ WYDAWAĆ KASĘ, SKORO ZAWSZE TRAFI SIĘ JAKAŚ NAIWNA CIPA, KTÓRA JEST GOTOWA SFINANSOWAĆ ICH WYDATKI. :O

Gość no dokładnie! prawdziwie
biedni ludzie nie mają ani internetu ani nawet komputerów! i nie szukają pomocy na forach społecznościowych tylko idą do poważnej instytucji, która się profesjonalnie zajmuje pomocą ubogimi (i przede wszystkim ich kontroluje!!!) kobiety ignorujcie te tematy i te bezczelne fałszywe prośby!!!

Gość dobomyrka
łło matko " ale kurtki nie mam, oddalam, bo byla niebieska i unisex. " A twoja corka to rozowa landrynka, tak? :O W niebieskiej kurtce nie moze chodzic? Nastepna kretynka!!!!!

Gość KattyOprah
Autorka nie chce żeby Dać ubranka, tylko żęby ktoś jej odsprzedał czy wy już Polskiego języka nie rozumiecie!!?? Bo to chyba jakaś różnica!!

Gość Katty tylko sie nie zestraj

Gość a ty sie nie porzygaj gownemm

Gość KattyOprah
Dobrze bede uważać :D

Gość KattyOprah
Ludzka głupota nie zna granic, przykładem jest ta osoba która właśnie mi powiedziała, zębym się nie zesrała...

Gość Moge ci odsprzedac za 180 zl
i nie taniej. Pasuje? I tak ja opylisz na Allegro, wiec pozwole ci zarobic na swojej naiwnosci cale 5 zl, ale nie wiecej, bo mam was serdecznie dosc.

Świetne rady - sprzedać wartościowe rzeczy - skoro biedna to niech szuka pracy pieszo, pierze w ręku itp? A instytucje pomocowe? Z dochodem na 2 dorosłe osoby 2100 to w pomocy powiedzą jej spadaj. Trochę życzliwości, a nie tylko wszędzie widzicie oszustów i kombinatorów.

Gość No za 2000 to spokojnie da sie
przezyc i nie wypada nawet zebrac o pomoc. :o Bez przesady. Kupe ludzi dostaje tylko 1200 na zycie a ona cale 900 zlotych wiecej! :o Grrrr

dobomyrka wal sie debilu. mam dosc takich kretynow. dlatego,ze byla unisex i niebieska,to szybko jej sie pozbylam na wiosne!!!!!! idioto! a nie datego, nie zlaozylam dziecku i ja oddalam!

Gość nastepne topikowe
chamidlo :D czyli łło matko :D Matko z jakich ty dolow, z jakiej patologii pochodzisz. Wychowujesz nastepne pokolenie chamskich, bezmozgich solarowych tipsiar :P Jestes zerem :D