Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koltek83

sex w ciąży

Polecane posty

hej. Jestem w 33tyg ciąży i mój mąż domaga sie częstego sexu . Niestety mam juz ograniczone ruchy:) i często boli mi pozniej brzuszek.Może znacie jakies bezpieczne pozycje dla zaawansowanych ciężarowek .

Gość przede wszystkiem nie
brzuszek a brzusisko, wielki pokryty rozstepami beben z obrzydliwym wystajacym pepkiem. a maz to chyba jakis zboczniec, kto normalny chce sypaic z wielorybem??????

Nie wiem z kim mam do czynienia . Z małolatami lub z niedorobami... piszecie aby podkur.... nie udało sie:P

Gość piszesz że po sexie boli cię
brzuch. Nie zastanowiłaś się, ze to może szkodzić dziecku. Mąż wazniejszy od dziecka? A swoją drogą to tez masz niewyzytego męzulka kurwiasza.

kur? hahah ktoś myli pojęcia haha masakra człowieku o czym ty myślisz? masz dziecko lub zone? to mozemy POGAĆ A JAK NIE TO ZMYKAJ . CIŚNIJ SWOJEJ STAEJ DZIECI.......

Witaj Koltek Jeżeli nie masz żadnych przeciwwskazań co do sexu Gdy brzuch jest duży... Uruchomcie wyobraźnię. Najbardziej powszechna misjonarska pozycja nie jest teraz dla was najlepsza. Wypróbujcie: Kobieta na górze: Pozycje takie pozwolą kobiecie kontrolować głębokość i siłę penetracji oraz szybkość ruchów. Dobra na cały okres ciąży. Pozycja boczna 1 (łyżeczka). Mężczyna leży na boku za kobietą. Jego penis wchodzi w nią od tyłu. Pozycja ta jest relaksująca dla kobiety. Kobieta podpiera się na kolanach i łokciach. Pozycja dobra w pierwszych dwóch trymestrach. W ostatnich miesiącach duży brzuch może stanowić utrudnienie. Pozycja boczna 2. Leżąc na boku, partner zwrócony twarzą do ciebie. Obejmij go nogami. Pozycja relaksująca. nie przejmuj się takimi odp., a i udanego i szczęśliwego rozwiązania pozdrawiam

Gość może mąz lubi pukać dzieci

WITAM :) W KONCU ODPOWIEDNIA OSOBA MI ODPISALA. TAK NAPRAWDE CHCIAŁAM UPEWNIC SIE DO TYCH POZYCJI CZY NIE ROBIMY MALEŃSTWU KRZYWDY. JESTEM W PEŁNI ODPOWIEDZIALNA MAMUSIA I WIEMY KIEDY POWIEDZIEC STOP:)TAKŻE DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ I POZDRAWIAM. :)

Gość moja żona mówiła że do końca
ciąży, aby był lekki poród, na łyżeczkę, od tyłu.

Gość sensai23
Widzę, że niektórym dane było poznać smak tylko pieprzenia. Czasem sex jest kochaniem się, a nie tylko ruchaniem. I żal mi tych, którzy nie widzą różnicy, bo nie poznali miłości. Chyba z czegoś to dziecko się w brzuchu znalazło. Ciąże to nie abstynencja seksualna, każdy lekarz Wam to zaścianku powie.