Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama z de

Imię dziecka

Polecane posty

Gość golciaa
szczerze ? denne :(

Gość a co ma Nadia do patologi? ii?
a ja uważam że ładne:) pozdrowienia z topiku obok;)

Gość Skączyła liceum
Dobre. Ale dla kotki .

Gość prawda prawda.
Mi się podoba. Nie znoszę imion typu Zosia,Marysia,Staś itp. Do mądral różnej maści i treści-nie pochodzę z patologi heh-rodzina wyksztalcona na poziomie,od kilku pokoleń;)

Gość mam nadzieje ze nie....
oryginalne ale dzieci beda sie z niej smiac mia żmija czy cos takiego a w dorosłym życiu moze sie nie sprawdzic ale duzo zalezy jak to z nazwiskiem brzmi

mama z de -> imę fajne, trochę oryginalne,ale zastanów się czy np. Ty chcialabyś mieć tak na imię oraz czy do twojego dziecka takie imię będzie pasować. No i oczywiście czy takie imię będzie pasować do Waszego nazwiska! Bo np. Mia Świerszczychrząszcz brzmi groteskowo :) Jeśli o mnie chodzi to nie chciałabym mieć tak na imię w dorosłym życiu. Ale czasy się zmieniają i gusta też więc może akurat Twojej córci to się spodoba. Napewno jest to ładniejsze imię od Dżesiki,Andżeliki czy Samanty :) Tylko trochę się kojarzy z filmem dla dzieczynek "pamiętnik księzkinczki" :D :)

Gość prawda prawda.
W dorosłym życiu najgorzej sprawdzają sie imiona o których wspomniałam.Pani Marysiu ,pani Mario?np do kobiety 35letnie,jak się zwracać,jedno i drugie nie brzmi dobrze,jedno zbyt poufale,drugie z kolei oficjalnie. np.Pani Leno,Lauro itp zupełnie nieźle:)

Gość Odpowiedz z de
Mia , mi sie podoba . Slyszalam tez Pia, tez ladne.

Gość Miss Cole
Do Autorki, po nicku rozumiem ze mieszkasz na stale w Niemczech, wiec imie Mia nie zderzy sie z polska rzeczywistoscia i tymi wszystkimi nieprzychylnymi. Mnie calkiem sie podoba, a najwazniejsze ze Tobie ma sie podobac.