Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laiczka maliczka

jak się rozbieracie do masażu??

Polecane posty

Gość laiczka maliczka

Do tej pory byłam masowana tylko w krajach azjatyckich- tam kobietę może masować tylko kobieta i jakoś się nie krępowałam (byłam w trakcie masażu naga, tylko przkryta ręczniczkiem). Wiem, że w Polsce rozbiera się do majtek- ale mam pytanie- jestem umówiona na masaż relaksacyjny do gabinetu masażu, w którym masował mnie będzie mężczyzna. CZY ON WYJDZIE NA CZAS KIEDY BĘDĘ MIAŁA SIĘ ROZEBRAĆ?? I wejdzie jak juz bede leżała na brzuchu w majtkach? Bo trochę mnie to krępuje przyznam szczerze. Jak to jest u Was?

Gość facet z ...
Zazdroszczę temu facetowi, który będzie Cię masował.

Gość laiczka maliczka
facet to rób kurs i do roboty! :D

Gość laiczka maliczka
No jasne, że bez, w samych majtkach. Ale niech ktoś mi odpowie na pytanie, bo serio się zastanawiam a masaż jutro :O

Gość ja do masażu zdejmuje wszystko
a wygląda to tak że jestes sama, rozbierasz sie kładziesz i przykrywasz ręcznikiem, po masażu masażysta wychodzi

Gość facet z ...
Co zrobisz, jak zobaczysz, że masażyście stoi kutas ?

Gość facet z ...
To najlepiej zadzwoń kotku do salonu masażu i się zapytaj, bo pewnie nie ma ustalonych przepisów dla wszystkich salonów masażu.

Gość facet z ...
Nawet jak będziesz leżała na brzuchu, to masażysta zobaczy z boku Twoje cycuszki. Całuję Cię

Gość facet z ...
Tylko sprawdź, czy w salonie masażu nie ma ukrytych kamer.

Zawsze możesz zmienić salon i iść do takiego gdzie masażystą jest kobieta. Ja ostatnio byłam na cudownym masażu gorącymi kamieniami i masowała mnie kobieta. Faktycznie musiałam się rozebrać i dostałam na początku jednorazowe stringi. Następnie zostałam przykryta kocem a masażystka w trakcie odsłaniała tylko te części ciała , które akurat masowała. To było bardzo przyjemne i komfortowe. Jeśli miałabyś ochotę dowiedzieć się czegoś więcej o przebiegu tego masażu to daj znać na maila rita3@op.pl