Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrrferfeffe

nie moge sprzedac kombinezonu...co robie nie tak.

Polecane posty

Gość ffrrferfeffe

dlaczego nikt sie nie zglasza??Moze zdjecie nie wyrazne, albo za drogo??? Nie raz wystawiam ciuszki i inne takie, rzadko kiedy ktos kupil, a jak dawalam ze za darmo to od razu duzo chetnych...powiedzcie, co w tym ogloszeniu jest nie tak??Bo na gumtrr jest juz chyba od miesiaca, tylko co chwile wznawiam.... http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=238444585&Guid=12be8804-b620-a20b-2780-00c4fffe8ede

Gość złe zdjęcie - nic nie widać

Gość pilif
wystaw może na allegro,może tam się uda sprzedać.zdjęcie faktycznie mogłoby być ostrzejsze ale ogólnie ok.

Gość ffrrferfeffe
robione telefonem, nie mam cyfrowki

zdjęcie można powiększyć więc ok tylko strona na której wystawiasz... ja pierwszy raz o niej słyszę i podejrzewam że takich osób jest więcej więc może na allegro spróbuj :) cena też jest jak najbardziej ok :)

Gość ffrrferfeffe
no ale wlasnie jesli na allegro to wiadomo, z calej polski, a nie mam niestety mozliwosci wyslania poczta. A jak wystawialam cos na allegro i ze tylko z wrocka to nikt sie i tak nie interesowal....' przeciez sezon zimowy idzie, ludzie kupuja takie rzeczy. Kombinezon jest wart 49zl,,,

Gość ffrrferfeffe
no nic...dziekuje...moze sprobuje jakos lepiej ta fotke zrobic..niewiem

Gość nie jest zbyt ładny
w lumpku można ładniejsze znaleźć za ta cene, spróbuj zrobic zestaw z czapka, rekawiczkami i szalikiem

a dlaczego nie masz możliwości wysłac pocztą? przecież za to dodatkową opłatę bierzesz :) mi tam się ten kombinezonik podoba i za taką kasę bym go spokojnie kupiła ale nie jestem z wrocka no i po co mi taki duży jak dzieciątko dopiero ma się urodzić :)

może i jest wart 49 zł, ale nie należy do ładnych :( jak dla mnie za bardzo ciapkowaty. za duży bałagan na min jest.

Gość ten kobinezonjest z cherokee
masakra ja go miałam włozenie dziecka do niego graniczyło z cudem jest po prostu nie wygodny dla mamy cięzko ubrac w niego dziecko ze wzgędu na zamek ktory jest tylko do połowy