Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EffectX

tęsknię za przyjacielem a on odszedl.

Polecane posty

Gość EffectX

czemu tak cholernie za nim tęsknię..sama nigdy nie chcialam z nim być..odszedl i teraz nie umiem bez niego żyć..ale duma nie pozwala mi napisac i wiem, ze jemu tez nie pozwoli...tylko, ze ja chcę go jedynie jako przyjaciela...kiedy byl blisko..calowal mnie w czoło- kiedy bylo mi zle..i teraz shit... powiedział, że się męczy, bo mu zależy na mnie bardziej, niż mi na nim..i że skoro mam go w dupie to odchodzi... i teraz codziennie za nim tęsknię..w nocy ciągle o nim myślę..zdroworozsądkowo sobie tlumaczę, ze to nie ma sensu..ale emocjonalnie jestem z nim zzyta.. jak się z tego wyleczyć i tą więź zniszczyc? bo muszę nauczyć się bez niego zyc...tęskno. czuję się jak 3latka a mam 23. jestem beznadziejna. codziennie muszę się powstrzymywać, zeby się nie poniżać i do niego nie napisać...bo poprosil mnie o to...przykro mi..tyle lat znajomosci poszlo się jebać.

Gość EffectX
Nie olewalam go..spędzalismy ze sobą dużo czasu. Tylko była taka syt. ze on mi zaproponował, zebysmy byli razem..rozmawialismy i mu powiedziałam, że to nie ma racji bytu...i wtedy on powiedzial, ze skoro mam go w dupie, to koniec i on wychodzi.. jak go kocham ale jak przyjaciela.

Gość rtertetetretre
o matko..ojojoj..a umiesz... pisac bez tych.. durnych.. kropek? nauczysz..sie.. pisac.. normalnie..? jakas głupia jestes. jeczysz ojej tak mi zle bez niego, bo on mnie kocha a ja jego nie, ale brakuje mi go jako przyjaciela i nie chce sie ponizyc by do niego napicac. kretynka. albo pryzjaciel albo nie? i jelsi ty go olałas a on odszedł to sie nie dziw. uszanuj to i nie zawracaj mu głowy i tyle. gdyby chciał to by sie odezwał i tyle.

Gość koyanish
możesz odezwać się tylko jesli uznasz,że go kochasz i chcesz z nim być.Ja też tęsknię za przyjacielem.Moja sytuacja jest inna,ale wiem jak możesz się czuć