Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1qazxsw2

debil?

Polecane posty

Powiedzcie mi, czy moj facet to debil? podam 3 sytuacje: 1. Jestem zobowiazana zapewnic mu chleb na sniadanie. Niech nie daj Boze braknie, to krzyczy i obraza sie, bo przeze mnie jest glodny. Kupuje oczywiscie za moje pieniadze, on nie daje grosza. 2. Kiedy robie herbate, czasem zdarza mi sie, ze nie dodam mu do niej soku, na co on krzyczy, ze go olewam i mam natychmiast isc dolac tego glupiego soku. 3. Mam dlugo zajecia, po ktorych jestem zmeczona, dlatego nie chce mi sie robic na obiad kotletow zgodnie z jego zyczeniem, na co on krzyczy, ze jestem leniwa, nic mi sie nie chce, mam go gdzies, ze robie mu za male posilki, a dodam, ze zawsze zapewniam mu obiad. Zaluje, ze z nim mieszkam. Czy to debil? Dziekuje:)

Gość bardziej korzystne byłoby
wypastuj się czarną pastą, będziesz kompletną murzynką

Gość odpowiem......
szanuj się dziewczyno bo jak Ty sama tego nie będziesz robiła to nie możesz tego wymagać od innych ....pozwoliłaś sobie od początku na takie traktowanie to teraz masz .....a Twój facet nie tyle co jest debilem co traktuje Cię jak służącą na dodatek pracującą za damo kompletny brak szacunku okazuje względem Ciebie

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
debil to fakt ale to Twoja wina bo go tego nauczyłas

Gość mieszkasz u niego w domu?
dokladasz sie do oplat? czy on cie utrzymuje a ty wypominasz mu kupienie chleba?

a zapewniasz seks w wolnych chwilach i czujesz sie zobowiazana do oralnego budzenia?

Gość psiuk
JAK ZACHORUJESZ TO ZOBACZYSZ KIM JESTES DLA NIEGO. Popieram, DEBILKE dajesz robic z siebie. Bierz dupe w troki wiej, dobrze Ci radze. Tego kwiatu jest pół swiatu. Ale jeszcze przed pogonieniem go, zrob tak, żebys potem nie załowała, ze mu nie dałas popalic. Rob mu na złosc.

wynajmujemy wspolnie, placimy czynsz na pol i najczesniej jest tak, ze kiedy przychodzi termin placenie to on nie ma grosza, dlatego musze mu pozyczac, caly czas jest mi winien pieniadze. On na nic mi nie daje, ja praktycznie go utrzymuje.

Gość psiuk
SPytaj kiedy odda Ci kaske, bo potrzebujesz. A jak zapyta na co, to pwoiesz, ze chcesz zrobic mu nibywałą niespodzianke:D

Gość to niezla raszpla musisz byc
nie dosc ze utrzymujesz jak twierdzisz, to jeszcze dajesz soba pomiatac, uwazasz go za kretyna a z nim jestes :D albo masz powazne problemy emocjonalne albo paskuda z ciebie

Gość psiuk
macie racje, dobrze to wykombinował!! A skoro masz dlugo zajecia, to skad czerpiesz dochody?

Kobieto nie on jest debilem tylko Ty debilką że dajesz tak sobą pomiatać. Przestań mu kupować jedzenie niech sobie sam kupi. Ludzie jacy wy daremni jesteście

Gość gwoli wyjasnienia...
to chyba jakis zart, bo prawda to byc nie moze

Gość sfsfsd
kobieta facet Cie wykorzystuje jedyna rada zerwac z debilem i isc do normalnego milego troche niesmialego faceta bedziesz szczesliwa a jak nie to do kogokolwiek o zdrowej psychice

Gość Pytam się ja
A powiedz mi, co on musi? Przecież to chore. Ja bym go dawno wyrzuciła

Gość psiuk
Proponuje Ci wdrążyc w życie nasze dzisiejsze porady. Bez zwlekania, pierwsze to odzyskaj pieniadze, ktore beda Ci potrzebne potem. A potem go wypedzaj, moze powiedz,ze jestes w ciazy, to sam zwieje:D

Gość psiuk
oczywiscie nie zapomnij o NAS i informuj nas na bierząco o poczynaniach

Gość zaloze sie, ze jestes od niego
zalezna w jakis sposob 🖐️

Nie odda mi, bo nie ma a jak cos wspominam t on : przeciez ci sie nie spieszy, bo masz pieniadze. On praktycznie nigdy mi niczego nie kupil, nigdzie nie zaprasza, kiedys mi to zbytnio nie przeszkadzalo, ale kiedy obserwuje swoje kolezanki i ich chlopakow, dochodze do wniosku, ze cos jest nie tak. Jeszcze kaze mi dac sobie 20 zl za internet, a nie pomysli, ze gdyby nie ja to nie mialby czego jesc. Zreszta to nie sa moje pieniadze, tylko rodzicow, wiec jak ja moge utrzymywac takiego kogos za ich pieniadze. Dobrze, ze o tym nie wiedza.

Gość gwoli wyjasnienia...
wiec to jednak nie zart (spuscmy zaslone milosierdzia...na matke Terese)

Gość psiuk
mowie Ci zacznij go przesladowac. Nie miej zadnych wyrzutów sumienia, bo skoro jest takim "przedsiebiorcą doskonałym", to i aktorem bedzie niemniej dobrym. Wiec nie daj sie nabrac. Przechodzilam przez podobna sytuacje, z tym, ze nie byłam az taka głupia;)

Gość jak można było doprowadzić
do takiej sytuacji ? też mieszkam z facetem (on u mnie) mamy inne upodobania kulinarne i kazde robi samodzielnie zakupy dla siebie, kazdy sam sobie robi sniadanie, jesli jest u nas w domu obiad to robimy go razem, jak mogłaś brać na siebie odpowiedzialność za chleb dla niego ??? szok i niedowierzanie ! znajoma w podobnej sytuacji odpowiada natrętom: " a co, bozia rączki upierdoliła ?"

Internet jest na niego wiec to on placi rachunki , to chyba jasne. No i mam wlasnie zamiar isc do kuchni i porozdzielac rzeczy, na moje i jego. Wczoraj kazal mi kupic papier toaletowy bo rzekomo jest moja kolej. Pewnie wroci do domu i sie obrazi, bedzie krzyczal i staral sie mnie ukarac, ale mam to gdzies. Tak naprawde jest sierota, a ja niestety stalam sie jego opiekunka i po prostu bierze mnie na litosc. masakra:(