Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1qazxsw2

debil?

Polecane posty

i po prostu bierze mnie na litosc w moim slowniku litosc ma inna definicje niz: to krzyczy i obraza sie, bo przeze mnie jest glodny na co on krzyczy, ze go olewam i mam natychmiast isc dolac tego glupiego soku. na co on krzyczy, ze jestem leniwa, nic mi sie nie chce :-)

Gość gwoli wyjasnienia...
traktuja nas tak jak na to pozwalamy

Gość psiuk
on bierze Ciebie na litosc, ze jest sierotą. Uwierz mi, że jakby tobie cos sie stało, gdybys powaznie zachorowała, potrzebowała osoby drugiej do zycia, bo nie byłabys samodzielna, to jego przy Tobie by nie było. Brałby na litosc kolejna samarytanke. N ie powinniscie sie rozmnażac.

Gość psiuk
zrób mu dzisiaj jakiegos psikusa, nie jednego i opisz potem. Lece papapa

Gość jak można było doprowadzić
nie pozwól na siebie krzyczeć ! to jakiś życiowy nieudacznik, który się do ciebie przyssał i jeszcze zamiast na rekach nosic i po dłoniach całować, krzyczy ???? chłop, który nie potrafi sobie zorganizować chleba to zyciowa kaleka i tyle, facet powinien dbać i sie troszczyć o kobietę

jak to czytam to normalnie szok. ty dajesz soba pomiatac robisz za darmowego murzyna, sługusa. i jeszcze za kase twoich rodziców karmisz tego chama?! :O w ogóle zal.. on cibeie nie szanuje bo ty sama sibeie nie szanujesz. czemu z nim mieskzasz? taniej by ci było samej niz z nim:O on cibeie wykorzystuje bo wie ze morde wydrze a ty jak pokorna owca zrobisz co pan każe.. źle dziewczyno źle. ukróc to juz dziś 1.zadnego stawiania pod nos obiadków- robicie zarcie razem, albo kazdy dla siebie 2.z jakiej racji mu robisz herbate? i jescze narzeka ze cukru nie ma, to skoro ty mu przynosisz pod nos to miałby na tyle przyzwoitosci by poprosić, podziekowac, albo samemu se ten cukier przyniesc... 3. mowią ze kto sie za psa dał ten musi za psa szczekac. on normalnie ciebie szantazuje emocjonalnie, zapomnisz tego glupiego chleba kupic to z mordą ze go olewasz. 4.jak powie o kasie za net to powiedz ze go karmisz, wiec niech nie ma czelnosci chciec od ciebie tych paru groszy. ja nie wiem jak ty sie dałas w to wkrecic? tak zawsze było? a czynsz musi płacic po połowie!

podzielilam nasze rzeczy w kuchni, mam zamiar sie zmienic. Zadnych obiadow i sprzatania za niego. Najpewniej pomieszkam tu do konca semestru i poszukam sobie czegos innego.

Gość gwoli wyjasnienia...
bravo, nigdy nie jest za pozno zeby zmadrzec

Gość psiuk
Hej, jak tam poczynania ? Jak tak sobie mysle, to widocznie musiałas wyniesc z domu to rpzyzwolenie na takie traktowanie. Chyba nie te role gracie w swoim dramacie.

Gość max xander max
Ja pierdole kurwa i cziz :( A ja moją traktowałem z szacunkiem, nigdy tak jej nie powiedziałem, nieraz jej robiłem na przykład śniadanie, masowałem ją gdy była zmęczona i prosiłem aby odpoczęła, nie wykorzystywałem je to odpierdoliła mi numer i poszła do jakiegoś takiego wała co ją zdradza iprzez którego płacze :( Więc może tak lubisz autorko jak może każda kobieta ? Ja pierdole jacy to obecnie kolesie sobie żony znajdują, a normalny fajny facet jest przez kobiety olewany :(

To nieprawda, u mnie w domu jest zupelnie inaczej. Po prostu bylam samotna, znalazl sie on, wiec staralam sie, zeby byl ze mnie zadowolony. Nigdy mi to nie odpowiadalo, ale teraz to juz naprawde przesada. Jadę w piatek do domu i nie zamierzam sie w tym czasie do niego oddzywac. Wlasnie do mnie dzwonil z jakims zadaniem do wykonania. Mialam do kogos zadzwonic, cos zalatwic. Wszystko musze za niego robic. Teraz widze, ze moja rodzina miala racje - on nie jeest odpowiednim chlopakiem dla mnie.