Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDN-on

co mam zrobic???

Polecane posty

Gość niemogęęę
jak można kochać taką osobę,która się Tobą bawi!chciałbyś taką narzeczoną co Cię zdradza?

Gość GDN-on
Zamaskowany Muchacho :) dobrze trafiłeś... ja też juz dawno wybrałem c bo przecież stwierdzając ze nie chce tak żyć zdecydowałem i wybrałem milczenie, odcięcie sie od niej, pomimo że nie było łatwo, poczułem sie jak ktoś mało wazny w jej życiu poza tym nie jestm małolatem, i wiem że związki pary przechodza problemy wtedy łatwo o kogoś trzeciego...ale wazne żeby sie opanować, ja sobie wytłumaczyłem że ona zwyczajnie sie ogarneła i postanowiła dać im szanse...że wybrał, tylko zupełnie nie wiem dlaczego po tym wszystkim chce mnie widzieć, nadal dzwonić, rozmawiać przytulać sie radzić itd...skoro juz gramy w otwarte karty...jest tu masa sytuacji gdzie ktoś jako przyjaciel podkochuje się w swojej drugiej stronie ale nie wiedzą o swoich uczuciach nie zdradzają sie z nimi...ona wie wszystko mimo tego chce to dalej ciągnąć...

Gość a ja Ci powiem,że...
mimo, ze utniecie kontakty to to moze wcale nic nie pomoc, moze nie zniknac i bedziesz sie meczyl tak samo, ale bez niej. Jesli to prawdziwa milosc to moze byc trudno. A sadze tak, bo sama mam podobna historiie, co prawda z kilkoma roznicami, ale tez wyszlam za maz i to ja ucielam kontakt na pol roku. On nie rezygnowal i nie przestal mnie kochac. Obecnie wciaz mamy kontakt, on jest sam i jak sam to mowi- swiata poza mna nie widzi i nie potrafi stworzyc sobie zwiazku.

Gość Zamaskowany Muchacho
No jesli nadal chce Cie widywac to znaczy ze nie zalezy jej na byciu z Toba. Widac jej to nie boli ze nie mozecie sie kochac. Powiedz jej ze jest nienormalna ze chce sie z Toba dalej widywac wiedzac o tym co do niej czujesz, i niech wyciagnie glowe z tylka i zobaczy ze swiat nie kreci sie tylko dookola niej :D :D :D Jak sie obrazi to tym lepiej, moze przestanie sie odzywac a Ty bedziesz mogl w spokoju pocierpiec, pogodzic sie i wyjsc na ludzi :) Powodzenia. Ps.: Jestem dziewczyna. Tylko zamaskowana :D

Gość GDN-on
ok :) przepraszam za pomyłkę

Gość Zamaskowany Muchacho
Niezamaco. Po to sa maski zeby byly mylace :D

Gość GDN-on
emi28 widzisz czy ona walczy z uczuciami tego nie wiem...powiedziała mi w prost ze planuje wyjść za niego, o samym nim , ślubie nic nie wspomina przy mnie bo wie jak to mnie boli, wygląda to teraz troche tak jakbym na siłę nie widział nie słyszał że ona mnie nie chce. ona żeby było jasne chce żebym zaakceptował przyjaźń, tyle że od przyjaźni wszystko się między nami zaczeło...to ona nas do siebie tak zbliżyła, że spędzaliśmy ze sobą całe dni, wtuleni w siebie i zapatrzeni...

Gość GDN-on
zawsze szczery Ty znowu tu??? wszystkie wątki nudne to wpadłeś udzielić mądrej rady ??

.to ona nas do siebie tak zbliżyła, że spędzaliśmy ze sobą całe dni, wtuleni w siebie i zapatrzeni... ja pierd. :-) a ona wciaz wtulona i zapatrzona nagle wychodzi za innego

Gość malinowy soczek
Pisze z perspektywy kto byl kiedys jak ona..dobrze Ci radze ,zerwij to wszytsko natychmiast i daj sobie spokoj.Laska nie wie czego chce a Ciebie bedzie miala jako podnozka.Powtarzam wiem bo sama bylam taka egoistka ktora chciala miec kolo siebie na skinienie palca adoratora.A i tak wyszlam za maz za kogos innego.Zaluje ze bylam taka sukowata egoistka!.Ta dziewczyna zmarnuje Ci tylko zycie.Zostaw to i daj sobie cazs na spotkanie wlasciwej kobiety i zacznij wszytsko od nowa.Uda sie choc teraz wyglada to wszytsko czarno i beznadziejnie ale jesli nic ztym nie zrobisz to sie pograzysz.Powodzenia!

wtukona w jednego wtulona w drugiego przyjdzie i czas na trzeciego :D pojemna przytulanka

Gość GDN-on
emi28 nic juz nie wiem , po tych rozmowach mam mętlik w głowie, z jednej strony chce zakończyć całą tą znajomość bo mnie ośmiesza, pokazuje moje słabości a z drugiej widzę jak wszystko wraca kiedy możemy się spotkać, myśl że poznałem ja jako fałszywą , zakłamaną kobietę sprawia że mam ochotę wrzeszczeć... dostają szału

Gość GDN-on
zawsze szczery ale ty płytki jesteś....żal mi Ciebie

Gość GDN-on
zawsze szczery wychodzę z zasady że z każdym można porozmawiać...jednak z Toba zdecydowania nie o tym ...hmmmm może o pogodzie ?

jak o pogodzie to tylko o szalejacych bo niebie balwanach i deszczu tnacym powietrze targane namietnie blyskawicami

Gość GDN-on
zawsze szczery chodzi o to że świat nie jest poukładany a ty zachowujesz się jakbyś żył w filmie gdzie ktos napisał scenariusz i według niego wszystko się kręci. ludzie mają kłopoty , nie mają lub nie chcę rozmawiać o nich ze znajomymi, szukają wyjścia...nie głupich docinek w stylu : "zaraz się porzygam "

szukają wyjścia...nie głupich docinek w stylu : "zaraz się porzygam " tak, to widac juz na samym poczatku: bo już tu kiedyś pisałem i mimo waszych porad nadal trwam w chorym układzie. to czego szukasz gosciu?

lepszy wrzask i szal niz zalenie sie jak ciota na forum" i czego nie rozumiesz z tej wypowiedzi? napisalem, ze nie cierpie ciotowatego zalenia sie na forum, takiego samego jakie uprawiaja prawiki, nie twierdze, ze pisanie na forum nie ma sensu, alez oczywiscie, ze sens ma, a od zalenia sie sa blogi

Gość Emi, czy to Ty rozstałaś się
z mężem? Jak dajesz radę?

Gość Emi, czy to Ty rozstałaś się
kto próbuje: Ty próbujesz czy mąż próbuje?

Gość GDN-on
nie wiem czy kogoś to interesuje...ale rozstałem się z nią...powiedziałem jej że nie potrafię tak dalej żyć i że pozostaniemy na stopie koleżeńskiej. było jej strasznie przykro jeszcze nigdy nie widziałem jje takiej smutnej a ja hmmmm siedzę i modle sie żeby któregoś dnia po przebudzeniu pierwszą myslą nie była...ona....świat jest chory

Gość nie martw sie
malutki pocieszy ja narzeczony albo inny przyjaciel

Gość gwoli wyjasnienia...
mysle, ze podjales sluszna decyzje. musisz tylko teraz byc silny i wytrwaly bo poczatki nie beda latwe. ale czas zrobi swoje. Ona byla smutna piszesz? i tylko tyle? (no to wszystko jasne, tylko jak niby ma wygladac ta wasza przyjazn, nie oszukuj sie, przeciez to dla niej zawsze byla tylko przyjazn)