Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareeeeeeczxooona

podoba wam sie moj poerscionk zareczynowy?

Polecane posty

Gość posiadaczka pierścionka
Mam taki sam. Jest śliczny i na pewno na palcu wygląda dużo lepiej i delikatniej niż na zdjęciu. Niestety ma jedną wadę. Pod brylantem i tym całym górnym zdobieniem jest pusty!!! Nie przylega do palca całą powierzchnią tylko dwoma rantami. Przez to boleśnie wbija się w palec.

Kurczę, piękny :) Połączenie białego i żółtego złota niezwykle efektowne :) Jak gwiazdka :)

bardzo popularny pierścionek To nakrętkę od czołgowej śruby załóż sobie na palec :) Albo stalową rurkę z nitami. Będziesz miała niepopularny. Co się z tymi babskami dzieje?

Gość ciekaweeeeeeeee
mam taki sam tylko cały z białego złota :) i dla mnie jest wygodny, nic mi sie nie wbija

no co druga ma taki to nie fajne jest pospolite można znaleźć mniej znane :) a ja już swój mam do dawna

no co druga ma taki to nie fajne jest pospolite No i co z tego, że ma? Na każdym palcu wygląda inaczej. Rozumiem, ze wszystko wokół ciebie musi być inne, niezwykle, zaskakujące, oryginalne i niepospolite? Musisz mieć niezwykle* pospolite wnętrze :) * określenie użyte w sposób złośliwy (tak na marginesie)

Gość taki sobie ten pierscionek
nic szczegolnego

Gość dfvcfdvfdvdfvfdv
pierścionek klasyczny, elegancki, raczej niewyszukany, typowy zaręczynowy ja lubię duże kamienie, ale zaręczynowy to symbol i daleka jestem od krytykowania, po prostu każdy ma inny gust ale ,,znielubiłam,, yes za plagiat, te ich słynne kolekcje wiktoriańskie znalazlam na ebayu za polowe ceny, wiec pewnie z wszystkim jest u nich tak samo cena nieadekwatna do wagi zlota, do kamieni, można sobie zamowić ze świata lepsze cudo za te same pieniądze

Gość hihihidddds
nie wiem trochę mikro ten brylant ale ujdzie