Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alternatywaDoMicrosoftu

Firefox vs Opera vs Chrome vs Safari_____________________

Polecane posty

Gość alternatywaDoMicrosoftu

po prosze plusy i minusy tych przeglądarek waszym zdaniem...... Osobiscie najczesciej uzywam Opery ,ma swoje wady o krtórych napisze pózniej, jednakże za całokształt cenia włąsnia nią najbardziej. a wy?

Gość Google Chrome numer jeden
na drugim miejscu Firefox, ma największe możliwości, mnóstwo dodatków, tylko trochę stary, ale zawsze go mam w rezerwie jakby Chrome nie chciało strony otworzyć, na trzecim Opera, fajna przeglądarka, ale wciąż trafiają się strony które nie chcą się w niej otwierać, w sumie to nie wina przeglądarki, zresztą Chrome miało podobny problem tyle że z winy przeglądarki - ale bardziej mi się podoba od Opery i dlatego ono jest numerem jeden.

Gość facetprzypadkiem tutaj
do chrome jestem uprzedzony bo to produkt Googli , z Googlami che miec jak najmniej wspolnego ze wzgeldu chociazby na polityke prywatnosci

Używam Firefoxa, o plusach czy minosach innych ciężko pisać jak się ich nie używało. Mnie przy firefoxie trzymają dodatki nie dostępne w innych przeglądarkach.

facetprzypadkiem tutaj do chrome jestem uprzedzony bo to produkt Googli , z Googlami che miec jak najmniej wspolnego ze wzgeldu chociazby na polityke prywatnosci Taaak... a jak na dwór wychodzisz to też się maskujesz żeby cię satelita nie sfotografował przypadkiem?... Google Chrome jest najlepsze.

osobiście to Firefox jednak Google chrome goni go cały czas i jeśli Mozilla niż nie zrobi to FF zostanie zdetronizowany

Gość od zawsze używam
firefoxa i pewnie tak już zostanie. Chroma miałem zainstalowanego jakieś 15 min. - jakoś mi nie pasuje. A co do opery to straszny muł, może szybciej odpala niz mozilla ale później to już totalna porażka :o w telefonie z musu mam opere i to samo żal.pl

A problemy z otwieraniem stron właściwie już zniknęły. Chociaż jeszcze w wersji 5.x zdarzały się takie kwiatki że wchodziło się na stronę, było wszystko dobrze, a za 5 minut jak się chciało wejść na tą stronę to przeglądarka nie chciała jej otworzyć. Ale to przeszłość.

Gość facetprzypadkiem tutaj
opera nie ejst najszybsza ale uwazam ze zdecydowanie najbezpieczniejsza , bardzo duzo rozwiazan które sa w firefoxie czy chrome sa skopiowane z opery. To Opera miała jako pierwsza otwieranie w kartach, strone szybkiego wybieranie itp. Konkurencja jest mocna. Za firefoxem przemawiaja tylko dodatki. A ktos uzywa Safari?

A ktos uzywa Safari? } Mam zainstalowany w domu pod windą, odpaliłem parę razy nie przypadło mi jakoś do gustu.