Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTree

Fotomodelka- rozpoczęcie kariery;)

Polecane posty

Witam:) zwracam się do dziewczyn, które mają coś wspólnego z fotomodelingiem, mniej lub bardziej,ale mają o tym jakieś pojęcie.Jak najlepiej zacząć? Co zrobić, aby zostać dostrzeżoną i nawiązać współpracę z fotografami?nie mówię o robieniu wielkiej kariery, okładkach w Vouge itp., tylko o nieco"skromniejszej" branży.Bardzo proszę o konkretne wypowiedzi:)

Gość Lill@
ogól sobie cipke na łyso

Gość albo lepiej ssmana ratzingera
wez lepiej spojrz w lustro. na pewno sie nie nadajesz

Gość ja też bym chciała
i też nie wiem jak zacząć

Gość spiepszaj na drzewo

Ni e wiedziałam, że na tym forum przesiadują tacy inteligentni forumowicze(podziwiam). Ten wątek jest skierowany do NORMALNYCH ludzi, a nie kretynów którym się nudzi, nie mają żadnego życia, więc sobie wypisują pierdoły, i wtedy im lepiej...;]

Gość na dwoje babka wrozyla
sluchaj , znam mnóstwo ślicznych lasek którym w dupach sie nie poprzewracało i są normalne a takie paszczury jak ty chcą się dowartościować. no to powiem ci jak. masz tu przyklad: http://www.maxmodels.pl/crokodille.html obczaj bo pewnie jesteś równie brzydka. chcesz fotki to zdejmuj gacie , pokazuj cyce i pucuj bile facetom z lustrzankami proste.

Gość kejti1001
Ja też bym chciała zacząć... Może załóżmy konto na maxmodels ? Może ktos nas zobaczy ,komus sie spodobamy ?

hahahah prędzej was wyśmieją ale próbujcie ;)

Gość kejti1001
Myślę,że ludzie różnie próbują ..... Wolę zostać zauważona w ten sposób niż podczas stania na trasie ;] .

ja odchodze z maxmodelsa...przyszła tam cała masa gimbusic z ryjami małpiatek które chcą osiągnac sukces :D i fotografów , którzy mają lustrzanke za 3 tys i nie potrafią złapac ostrosci to jest maxamator a nie maxmodels...ale idzcie tam wsiury i mówcie wszystkim "jestem modelką :D "

haha to chyba Ty się chcesz dowartościować, skoro takie rzeczy wypisujesz:) Z jakiej racji mnie obrażasz?skąd wiesz jak wyglądam? odchodzisz z maxmodels bo Cie wyśmiali, i teraz na innych chcesz odreagować?

No najpierw to umów się z jakimś fotografem na portfolio. ;) A potem kombinuj: wysyłaj portfolio gdzie się da! Tylko pamiętaj, że musisz przygotować sobie co najmniej 200 zł, ale jeśli wszystko się uda, to szybko się zwróci.

Zgadzam się z wypowiedzią "na dwoje babka..." tez miałam konto na mm. Nie powiem bo niektórzy ludzie byli nawet spoko, ale większość wyżej srała niż dooopę trzymała. Nie nawiązuję do zdjęć jakie tam się pojawiały, ale przede wszystkim do kultury ludzi. Większość miała beznadziejne zdjęcia i jechali po wszystkich którzy nie mieli za soba profesjonalnych sesji. Już na wstępie każdy jest skreślony. Znam jedną młodą dziewczynę która zrobiła "karierę" dzięki mm, ale ten portal to z reguły druga fotka.pl

Gość Edmunt Pipa
a wykopki skończone? krowy podojone?

A co do panny crocodille (bo ktoś linka podawał do jej profilu na mm) to miałam z nią mały konflikt. To własnie jedna z tych osób którym nie da się nic powiedzieć bo z wielka buzią wyskakują. Ma się za wielką modelkę i jedzie po kim tylko się da;)

Ok, szanuje wasze zdanie na temat MM, aczkolwiek nie zamieszczam tam swoich fotografii, więc nie wiem jakie"artystyczne środowisko" na tym portalu przesiaduje, nie mogę nic o tym powiedzieć. Ale Mm to chyba nie jedyny sposób rozpoczęcia przygody z fotomodelingiem, prawda? Ja myślę, że to moż ebyć jedynie sposób na zdobycie bardziej profesjonalnych zdjęć. a tak poza tym, jakie pomysły na początki kariery?;p

hehehe crockodille nie mogła zaistnieć ładną twarzą więc jechała po kim się dało. mi dawała co prawda 6, ale powiedziałabym jej pare słów do słuchu...przecież wygląda jak jędza...poza tym ma tylu "przyjaciół' o dziwo żaden pro fotograf nie chce jej robić fotek. NIE głupia pipo nie wyśmiali mnie!! mam sporo referencji. dzieki mm mam fotki o jakich ty jeszcze możesz pomarzyć, ale to była przygoda, nie chce dalej w to brnąć. nie powiem , że troche mi to zjebało zycie, ale trudno. chcę się zając czyms fajniejszym teraz... a ci co siedzą na mm to jakby tak nie mieli życia ;/

a i jeszcze jedno, co żeś sie tak uparła na kariere fotomodelki? żeby koleżanki zazdrosciły, a pryszczaci chlopcy se zwalali pod twoje foty?? podaj wymiary... masz cos fajnego? atuty jakies? wiesz, że cienkie wargi, małe oczka/wyłupiaste , krzywy nos , odstające uszy,krzywe zęby to czynniki które cie wykluczają?

Naszczęście żadne wymienione przez Ciebie skazy mnie nie dotyczą;] A skąd wiesz, że tak się uparłam?Wcale nie, po prostu mnie to ciekawi i interesuje, ale teraz mam inne ważniejsze zajęcia niż fotografowanie się(matura).Może kiedyś... A Ty się dziewucho uspokój i mnie nie obrażaj.piszesz jakby Cie w tym fotomodelingu nie wiem jak skrzywdzili, zły dotyk Ci zrobili czy co?Nawet jesli tak, to nie musisz innych obrażasz.Wszystkie fotomodelki sa takie chamskie i wyszczekane?Jak tak to ja dziękuje, z niewychowanymi pustakami nie chcę mieć nic do czynienia;] A może Ci się w dupie poprzewracało od tych"fotek". Haha żal:D

Gość gość
Jestem producentem i powiem tak... fotomodelki mają się za jakieś pie.....r ...one gwiazdy!!! Dostają tysiaka za godzinę pozowania, a tłumaczą się, że się spóźniły bo im tramwaj spier...lił. Normalnie k...ca mnie ogarnia jak mam pracować z takimi ludźmi!!!!! Niech sobie taka przeliczy... spóźniła się 20 min. i dostała 7 stówek zamiast tysiąca i się dziwi!!! Ludzie są poumawiani i muszą jechać na kolejne zdjęcia, a ta myśli, myśli że ot tak będą wszyscy na nią czekać!!! A mówiłem, żeby w razie czego wzięła taxi (15zł), ale było tej jeb... kur... szkoda 15 zeta!!!!! A potem zdziwienie, że za pierwszą godzinę dostała 700 zamiast 1000!!!