Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duinhir_87

Pomoc w codziennym życiu

Polecane posty

Gość Duinhir_87

Witaj. Powiem prosto i szczerze. Lubię rozmawiać i pomagać innym ludziom. Wystarczy prosta i ciepła rozmowa aby zdziałać cuda. Często nie mamy się do kogo odezwać, nasza rodzina nas irytuje i nie rozumie, znajomi zwykle wolą gadać o rzeczach powierzchownych, a tak zwanych przyjaciół jest mało i nie każdy może na takiego liczyć w trudnych dla siebie momentach. Ja jestem anonimowy i służę właśnie tym czego brakuje u osób nas otaczających, czyli rozmową na każdy możliwy temat. Nie jestem z żadnych sekt, nigdy do niczego nie będę namawiał, naciągał, nakłaniał, manipulował etc. Zwyczajnie będę starał się pomóc w codziennych, trudnych dla nas sprawach lub po prostu pogadam od serca. Nigdy się nie spotkamy, będę osobą wirtualną, którą w każdej chwili można opuścić bez żadnej konsekwencji. Po co to robię? Bo lubię pomagać innym, lubię rozmowę i stwierdziłem, że tak mało osób na tym świecie jest, które chcą nas wysłuchać, że to aż przykre. Może dzięki temu wniosę choć odrobinę szczęścia do naszego codziennego życia. Jeśli Ci pomogę to będzie to dla mnie wielka radość, jeśli stwierdzisz, że nic Ci to nie dało to cóż, trudno, ale czasem samo „wygadanie się komuś już nam pomaga, więc nic na tym nie tracimy. Na wszystko co Ci leży na sercu odpowiadam wyłącznie drogą elektroniczną przez e-mail najszybciej jak będę potrafił. Czasem będzie to 5 minut czasem 5 dni, w końcu ja też mam swoje życie, nie siedzę cały czas w domu Pomogłem wielu moim znajomym, postaram się pomóc i Tobie. Adres e-mail do rozmowy: greatduinhir@tlen.pl Jeśli Twoim zdaniem Ci pomogłem i dzięki temu Twoje życie stało się lepsze oraz jeśli masz na to ochotę to możesz podarować mi jakąkolwiek sumę na numer konta bankowego. Absolutnie nie jest to obowiązkowe aczkolwiek pomoże mi to w życiu, liczy się nawet przysłowiowa złotówka. Pamiętaj, jest to Twój dobry akt woli, nic więcej. Numer rachunku: 74 2490 0005 0000 4000 0068 4499 Pozdrawiam, Adam.

Gość kkkkkkkkkkokkkkkkkog
spadaj zboku

Gość margota0000
Bardzo fajnie, ale ten numer konta mnie zmroził :(

Gość jestem tu od 2004
konto jest w Alior Banku

Gość Novayagi
Naciąganie "na przyjaźń" tego chyba jeszcze nie było hahaha.

To żart jakiś? Jezu człowieku, wstydu nie masz:/ W internecie można znaleźć chętnych do miłej rozmowy ludzi, którzy nie wyciągają łap po wynagrodzenie. Jak ktoś chce fachowej porady i pewności, że mu ktoś pomoże w problemach to idzie do psychologa i jemu płaci.

Gość buahahaha co za palant
:D:D:D