Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaweronka

po laparoskopii inseminacja czy naturalnia ???

Polecane posty

Gość szukajacaweronka

witam jestem po laparoskopi ( ponieważ miałam niedrozny jajowód) w pierwszym cyklu po laparoskopii miałam robiona inseminacje niestety nie jestem po niej w ciaży :-((( , lekaż proponuje kolejna ale niestety finansowo jest coraz gorzej czy lepiej postarac sie znaleźc ta kasę i poddac sie inseminacji czy lepiej zadziałac naturalnie , Dodam że lekarz przewiduje że z pół roku po laparoskopi powinne byc drożne jejowody, Czy ktos miał podobna sytuację ....

witaj ja tez jestem po laparoskopii mam drozne jajowody ale lekarz powiedzial mi ze mam duzo zrostow i nie bede mogla zajsc juz w ogole jestem zalamanna z kolei moja gin powiedziala zeniemam sie przejmowac bo nie mial prawa mi powiedziec ze juz nigdy nie zajde ciaze

25 stycznia mialam laparo, 2 lutego normalny okres, 3 marca kolejny, nastepny juz sie nie pojawil, ciaza naturalna, ja mialam jakies mikrozrosty plus wypalane zrosty endometrialne,

Gość szukajacaweronka
Aska_G20 trzymam kciuki za was, wiem że wsparcie jest baardzo potrzebne, lekarz nie powinien tak powiedzieć czyli mam szanse duże na naturalną ciaże...