Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasser

Zupy z serem topionym dla dziecka??? Normalnie padłam!!!!

Polecane posty

Gość iksigrekzet
Taaaaa, śmiertelnie niebezpieczne te serki, jak lasagna i bułka kajzerka ;)

[zgłoś do usunięcia] iksigrekzet nie tylko serki :D takie jedzenie to smiertelne ale frytki czekolada to zdrowe :D:D:D

i jeszcze raz do autorki dziecko 4 letnie to nie jest niemowlak patrz swojego dziecka a nie oobgaduj cudzego patrz siebie gowno cie to powinno interesowac i nara 🖐️

Gość pfffffff
Jak by się tak przyjrzeć bliżej jakiemukolwiek jedzeniu to się okaże że wszystko jest niezdrowe. Nie ma co popadać w paranoje

Gość graduate78788
nienawidze takich pizd jak autorka co to wtykaja swoje nochale w cudze zycie.

Gość xasser
wyrodne z was matki oszołomki, niech wasze bachorki wpiepszająserki, chipsy, czekoladę i frytki bez opamietania a panne z de i jej serek topiony olewam ciepłym moczem

hahaha wyrodne matki oszolomki. Autorka pewnie ma w domu ogrodek, krowe, swinie i stado kurczat. A co tam cala farme ma i wszystko co je jest zdrowe jak diabli:D a dzieci pewnie nie ma bo oszalalaby do reszty. PS chcialabym zobaczyc jak padlas autorko widzac ta tlusta zupe na tym paskudnym serku topionym:D:D:d

zdesperowana zona -- owoce z glebokiego lasu ?? :D no cos ty tam sarny i inne zwierzeta sikaja :D:D:D xasser wyrodne z was matki oszołomki, niech wasze bachorki wpiepszająserki, chipsy, czekoladę i frytki bez opamietania a panne z de i jej serek topiony olewam ciepłym moczem a my ciebie olewamy cieplym moczem :D nie zauwazylas tego ? :D sama jestes oszolomem :D:D hahahhaa ale ty kobito falszywa jestes :D

Gość hahahehe
autorka załozyła temat pewna ze ja poprzemy a tu nici z jej planu i stad chyba ta zajadłosc i złosliwosc na kilometr ,

no pewnie ze oczekiwala poparcia :D a teraz mysli ... i s ie wkurza a moze jeszcze szpera na necie o serkach topionych :D ahhh te ludzie :)

Gość do panny z bachorek
te panna, odejdz wreszcie od kompa bachora wykąpać!

do panny z bachorek te panna, odejdz wreszcie od kompa bachora wykąpać! autorko nie zmieniaj nika a ja nie mam bachorka bo bede miala ale dziecko :D:D moze ty masz bachorki ale ja nie :)

Gość Ludzie,
ale Wy macie problemy. To,że ktoś dał serek topiony do zupki malucha. No rozumiem, jak by wina wlał czy spirytusu, to rozumiałabym oburzenie, ale co Ci w serku przeszkadza ? Nie masz innych problemów ?Każdy je, co lubi.

Gość bukaa
Wszystko racja, ale zgodzę się z autorką, ze zagęszczanie codziennie zupu serkiem topionym, to niepotrzebne ładowanie w dziecko tłuszczu.

Gość nie każdy je mega zdrowo
ja na zagęszczanie serkiem zupy nie wpadłam, ale dodaje praktycznie do każdej zupy prócz rosołu śmietanę wiec na jedno wychodzi.

A ile tego serka trzeba na rondelek zupy dla czterolatka? Tak trochę więcej, niż strrrrasznego, tłustego masła na kanapkę, nie?